2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Doktorda öyle dedi illa yapacak diye bir şey yok ama yinede calpol önerdi 38i geçerse. Kaç aşı oldu birde koldan ve bacaktan canım
Aynen 38 de calpol verilmeli 6 saatte bir, çok zor da kalınırsa 4 saat olabilirmis. nadir de olsa. Üç aşı, iki bacak, bir kol.. birinin acısı geçmeden diğerini yapıyorlar. Koldan yapılanda sabit tutmak zor oluyor. Aşılar biter bitmez ten temasına geç, zor sakinlesiyorlar

Oyy kıyamam ya şimdiden stresi sardı beni zaten

Sinirine şuan ortagım düşüncesizlik böyle okudukca cok sinirleniyorum dogumdan sonra eve geldigimin ertesi günüde sezeryanlı halimle banada saçma sapan seyler söyledi kv ile kp. Zaten canım yanıyor lohusayım birde saçma sapan seyler konustular üstüne üstelik benim sığır eşim onları savundu birde.kafalarına birşey fırlatmamak için zor tuttum kendimi..Şükür uzaktalarmış seninkiler geldigi gibi giderler inşallah.

Gerçekten kv kp terörü denen bir gerçek var. Zaten biraz düşünceli olsalar lohusa kadına köstek yerine destek olurlar, ben de eşime annen ne diyor ne cılızi çocuk gayet sağlıklı dedim abartma istersen diyor bana hepsinin bavulunu ellerine verip eşim de dahil yollayasim geldi sabah.aynen çok şükür uzaktalar amin inşallah,

Kendi evlatlarına böyle davranmıyorlar ama onlara çok .çok özenliler bizde baskasının evladıyız bunun farknda degiller sanırım.Bu eşlerde bi tuhaflaştı.

neye çarpmamak için kendınızı zor tuttunuz, evet fikrini daha güzel ifade etseymiş keşke ama, keşke sizde böyle bir tabir kullanmasanız.
Fikrini daha güzel ifade etseymiş yazmışsınız.saglıklı bebege cılız veya zayıf demesi bi fikirmi yani ?yoksa lüzumsuzluk fitne fesatlık patavatsızlıkmı ?

bizimki de çocuğu her gördüğünde annen senle konuşmuyor mu kızım diyor her defasında konuşuyorum dememe rağmen ona kalsa ben her anlamda yetersiz bir anneyim ama umrumda mı ? Değil. herkesin her dediğini takarsak evin yolunu bulamayız valla ben saldım artık herkes bir şey diyor

Sen de haklısın en iyisi takmamak ama işte insan sinir oluyor böyle saçmalıklar karşısında.

Biz de bugün bacaktan 2 aşı olduk yarın veremi sağlık ocağında vuracaklar, ben de çok strese girmiştim suanlık ateş olmadı inşallah olmaz ama uyku hali var, rota aşısı isteğe bağlı mı oluyor

Evet istege baglı 700 tlymiş sanırım fiyatı

Fikrini daha güzel ifade etseymiş yazmışsınız.saglıklı bebege cılız veya zayıf demesi bi fikirmi yani ?yoksa lüzumsuzluk fitne fesatlık patavatsızlıkmı ?
Katııloyorum… lüzümsüz konuşmak, saçmalamak, düşünmeden konuşmak. Kısacası aptallık.Kv ve kp ler Boş konuşmaktansa , sussalar iyilik yapıcaklar da haberleri yok. Ah bide istediğimiz gibi cevap verebilsek kızlar …. Ama saygı diye birşey var işte ….

Evet hem saygı isterler hemde saygılı olan gelini sevmezler mesela benm eltim kv.dövmeye kadar kalkmış onu severler çok şükür beni sevmiyorlar

Aynen bı de bu var. Bu duruma yakışan çok güzel bır söz var da neyse. Sevmesinler cnm, moral bozmasinlar yeter
Bildim sözü öyle gerçekten ayda 1 2 kere gidiyorum oda çokta neyse... benm kaktüs çatışma cıkmasın diye cok Gidelm demiyor şükür.Allahım birgün gelinim olursa kınadıklarım başıma gelmesin Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…