2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228

Nasıl sakin kaldım ben de kendime şaşırıyorum gerçekten. Düşüncesizlik,cahillik hepsi bir arada cidden. Herşeye de bir yorumları var boş boş. Herhalde 5 kg dogursaydim onun için tamam olurdu,neyse ki çok iletişim halinde değiliz de fazla sinirimi bozamiyor.

Ben asla başka kimsenin yanında emzirmiyorum , çünkü herkes gereksiz bi yorum yapıyor. Herşeye bir yorum yapıyorlar önünü arkasını düşünmeden.
Allah hepimizin yardımcısı olsun,hepimize sabır versin

Kızlar hamileyken yaptırdığım boğmacalı tetanoz aşısının adını unuttum ya bir arkadaşıma önerecektimde. Burda canla başla aradığımız kızlar bir hatırlatırsa bana sevinirim

Şimdi daha da sakinler belki mama dozu arttığı İçin. Maşallah kilosu boyu çok güzel, ne çabuk büyüyorlar dimi

Kızlar hangi çorbaları yiyorsunuz?
Kabızlığım devam ediyor kolay pratik bir tarifi plan var mı ne yapacağımı şaşırdım artık.

aynısını bende yaşadım ada bazen memedeyken ağlıyo geri çekiyo kendini kayınvalidemin yanındada yaptı o da aynı tepkiyi verdi süt gelmiyomu acaba yoo dedim çıkardım memeden sıktım göğsümü bak geliyo dedim sustu abuk subuk laflarla insanı sinir ediyolar.bugün pişik için doktora götürdğm gtmişken tarttılarda 17 günde 660 gr almış aradım hemen onu da söyledim.çünkü hep aranıyo diyede aç diyo aç olsa bu kadar alamazdı herhalde anne psikolojsini hiç anlamıyolar ya sanki kendileri anne olmadı.bide başkasının yanında emzirme eşimin tarafında biri var çok kıskanç bigün emzirirken yanımdaydı emerken ağzının kenarlarında süt taştı adanın ne bol geliyo dedi o gece sütüm azaldı nazarda çok çabuk değiyo

Evet dikkat edeyim buna, açıkçası evde tek oluyorum mesela sevmemeye geliyor e o Ars ağlayınca bebeği alıp başla odaya gitmek hoş gelmiyor bana. Kalabalık olunca bahaneyle gidiyorum zaten ama.

Kızlar hangi çorbaları yiyorsunuz?
Kabızlığım devam ediyor kolay pratik bir tarifi plan var mı ne yapacağımı şaşırdım artık.
ben domatesli şehriye çorbası yapıyorum sık.az zeytinnyağı birazda tereyağı koyuyorum 1 yemek kaşığı un ekliyorum unun kokusu gelince kışlık konserve domates döküyorum göz kararı 1 dakka falan karıştırıp su ekliyorum sonra kayanyana kadar karıştırıp kaunayınca göz kararı şehriye ekliyorum şehriyeler pişince tamamm

Evet dikkat edeyim buna, açıkçası evde tek oluyorum mesela sevmemeye geliyor e o Ars ağlayınca bebeği alıp başla odaya gitmek hoş gelmiyor bana. Kalabalık olunca bahaneyle gidiyorum zaten ama.
aynen başka odaya gitmekte tuhaf oluyo biraz ama eşimde evdeyken direk gidiyorum ben ya da altını alcam diye gidiyorum hemen dönmeyip emziriyorumda alınırsa alınsınlar.bidr sürekli sevmeye geliyolar dediğin gibi sadece kayınvaldrm olsa neyse ama hep akrabalar sanki hiç bebek görmediler ya

Domates çorbası yapıyordum ama şehriye ile daha doyurucu olabilir teşekkür ederim.

Sebze çorbası da çok güzel oluyor tavsiye ederim, yağda soğan havuç patates kapya biber normal kabak bak kabağı koy karıştır kavur ben varsa et suyu yoksa normal su koyuyorum kaynayınca bızzt. Bazen un yoğurt limondan terbiye yapıyorum bazen öncesinde ın kaçırıyorum lezzetli oluyor.

ohh mis şifa çorbası gibi ben de yapayım

neye çarpmamak için kendınızı zor tuttunuz, evet fikrini daha güzel ifade etseymiş keşke ama, keşke sizde böyle bir tabir kullanmasanız.

neye çarpmamak için kendınızı zor tuttunuz, evet fikrini daha güzel ifade etseymiş keşke ama, keşke sizde böyle bir tabir kullanmasanız.
Suratına çarpmamak için, kaldı ki dünya bir yana, evladım bir yana kırmızı çizgim çok net. Siz böyle bir durum yaşarsanız daha güzel bir tabir kullanırsınız

Çok kusuyor yaa sanki emdiği boşa gidiyor.. gece ayrı gündüz ayrı sürekli üst baş değiştiriyoruz.gazjni da çıkarıyorum bir sure dik pozisyondada tutuyorum. Ama bazı günler cokusuyor

Kızlar rota 1.doz uyku yaptı mı sizde. Bizimki sabahtan beri sadece mama için uyanıyor yarım saat içinde geri uyuyor hoş aşıdan öncede böyleydi geceden beri şaşırtıcı geldi normalde bakınır

Çocuk doktoruna gittim açık şuan daha geniş olabilirdi ama bı sıkıntı yok d vitaminine devam et dedi ama ben o günden beri d vitamini veremiyorum Elim gitmiyor kaç gündür vermiyorum doktor ver demesine rağmen bı sıkıntı yok dedi ama yinede içim rahat etmiyor

Kızlar eczacı eşime söylemiş aralıkta mamalara %100e yakın zam geliyormuş stok yapacaksanız alın demiş. Biz reflü maması kullandığımız için doktor iki aylık stok yapsanız yeter sonra normal mamaya geçecek dedi. Maşallahımız var 4günde bir kutu bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…