2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Günaydınn, kızlar gece uyandırıp emzirmeyi bıraktınız mı? Ben kendisi uyanmazsa ellemiyorum
Erken mi bilemedim
ben uyansırmıyorym artık ama kendi 3 4 saatte bir uyanıyo zaten bence uyandırma 4 saate alarm kur ama uyandırma anladınki uyanmıyo o zaman uyandırırsın

Bizimkide aşağı yukarı böyle , çok erken uyanırsa 4 den sonra uyumuyor artık
ben uyansırmıyorym artık ama kendi 3 4 saatte bir uyanıyo zaten bence uyandırma 4 saate alarm kur ama uyandırma anladınki uyanmıyo o zaman uyandırırsın
Yok kendi uyanmazsa ellemiyorum ama acaba dedim erken mi bıraktım gece emmesini
Üç dört saat arayla kendisi uyanirdi mutlaka, ben yine de alarm kurardim.dun gece alarmı duymamisim ve 6 saat uyumusuz. Ben uyandırdım korkarak.
Bizimkide dün gece 11 den 5 e kadar deliksiz uyudu, kendi uyanmasa ben daha uyanmazdım herhalde

Maşallah ben uyandırmasam uyanmazdı daha, emip, mıçıp, devam etti uyumayaDemek olabiliyor, eskiden annelerimiz de alarm kurmuyodu sonuçta, uyandikca emziriyordum diyorlar

arkadaşlar benim bebiş göğsümün birini daha çok beğenip birini pek sevmiyordu az emiyor diğerini o yüzden. Sevdiği göğsüm daha çok şişiyor demekki diğerinden daha cok süt var. Öbüründe daha az gibi. Bende zamanla diğer göğüs süt üretmez diye korkuyorum. O göğsümü de bazen emiyor ama bazen 5-6 dk zor emiyor istemiyor. Sanırım o biraz sert süt yavaş mı geliyordur sizce? Sağım mı yapmalıyım ozaman düzelir mi ki? Nasıl düzeltebilirim bu durumu

2 saatte bir düzenli sağım öneriyor emzirme danışmanları,Instagram'da bir emzirme danışmanında görmüştüm yakın zamanda.

Oy maşallah. Demek ki 2-3 ay gibi bi tık daha artacak uyku süreleri.

Kızlar hiç doymuyorum. Resmen fit bir hamileydim ama kilo alacağım. Bir yanım ya bırak bir daha böyle bir dönem olmayacak ye süt olsun diyor diğer yanım da kendimi kötü hissediyor hem şişkin hem sanki böyle nasıl anlatsam fiziki olarak kendimi beğenmiyorum gibi.

Temizlik mevzuna döndü bu olay da. Siz de öyle misiniz yeme mevzunda?

Normalde alerji belirtileri var mı bebişte canım?
2. ayda Güzel kilo almış maşallah
Gürültülü kaka var bir tek o da tek başına sayılmıyor sanırım ama zaten küçük doğdu 2 ayda toplam 2 kilo aldı ilk ay 900 gram almıştı mamada kullanıyordum ilk başlarda

Üç dört saat arayla kendisi uyanirdi mutlaka, ben yine de alarm kurardim.dun gece alarmı duymamisim ve 6 saat uyumusuz. Ben uyandırdım korkarak.
Profesör çocuk doktoru bir aile dostumuz var 6 saat uyuyor bazen gece dedim uyandırma o aralıkta acıkınca uyanır geceleri 6 saat uyuyabilir artık dedi tabi 1 kere 6 saat geri kalanlarda her yol mübah

Ben de öyleyim. Hatta 3 kilo fazlam vardı 1 kilo aldım gibi. Eski pantolonlarım sıkıyor yenilerini almak da istemiyorum. Bugünler geri gelmicek 4 ay daha böyle devam ederim diye düşünüyorum, ek gıda sonrası biraz daha dikkat edebilirim

Profesör çocuk doktoru bir aile dostumuz var 6 saat uyuyor bazen gece dedim uyandırma o aralıkta acıkınca uyanır geceleri 6 saat uyuyabilir artık dedi tabi 1 kere 6 saat geri kalanlarda her yol mübah
Ohh iyi bari rahatladım. Googlelayınca 3/4 saat sonra uyandırın, şekeri düşer, kraciger fonksiyonlari tam çalışmıyor vücut zarar görür fln yazıyor. Valla her zmn olmaz zaten, ebeye söylesem agzima miçar ona kalsa 2 saate uyandircam 10 günlük bebek gibi

Bir de o kıyafet mevzuu var evet, evdeyken tayt pijama çok farketmiyoruz da az evvel bi dışarı çıktık o zaman eski kıyafetlerimi giyeyim dedim olmadı ona dertlenip yazdım

-Sunshine incir uyutmasından sonra Ege’de gaz oldu galiba, az evvel çok ağladı.
gaz yapmıyor diye biliyordum ama farklı olarak bunu yedim sadece. Sende durumlar ne?

Gürültülü kaka var bir tek o da tek başına sayılmıyor sanırım ama zaten küçük doğdu 2 ayda toplam 2 kilo aldı ilk ay 900 gram almıştı mamada kullanıyordum ilk başlarda
Galiba doktorlar o şekilde yaklaşıyor canım
Benimkinin de ilk ay kilo alımı iyiydi.
İnşallah güneş de 12 günde 4400 e ulaşır.
Bir de o kıyafet mevzuu var evet, evdeyken tayt pijama çok farketmiyoruz da az evvel bi dışarı çıktık o zaman eski kıyafetlerimi giyeyim dedim olmadı ona dertlenip yazdım
Ya daha fenası ben 10 gün kadar önce bi gömlek aldım dökümlü duruyordu. Önceki gün giydim hafif sardı bedenimi kız kilo almışım beeen
-Sunshine incir uyutmasından sonra Ege’de gaz oldu galiba, az evvel çok ağladı.
gaz yapmıyor diye biliyordum ama farklı olarak bunu yedim sadece. Sende durumlar ne?
Kuzum bizde gaz problemi genel olarak hep var. O yüzden ayrım yapamayacağım ama dün gece evet uyumadı zordu
Ben gün içinde sürekli bi mıncıklama, masaj yapma ve yoğurma modundayım yoksa geceleri daha da kötü oluyor
Dün gece de ekstra yün yeleğim ile battaniyesinin üzerinden sardım, sonrasında 3 saat uyumuş şok oldum.

Googleda hep felaket senaryoları var ya

Ben akşamları 8gibi uyutuyorum alışsın diye o yüzden de biraz daha sık uyanıyor,8de uyursa 11de uyanıyor,12de geri uyuyor,sonra 3,sonra 6da uyanıyor.tabi hergun stabil değil değişiyor ama akşam 8den sonra odasında Los ışıkta takılıyoruz pijama giyinme,alt değişme,emme ve uyku şeklinde yapıyorum

Geceye kadar bizim de öyle canım, şimdi uyuyor mesela bi iki saat aralıklarla 12 ye kada 2 defa uyanır diye tahmin ediyorum. O zaman rutinde çoğumuzun bu şekilde demek ki. 3 ve saat 6 civarlarında uyanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…