Ay bi şey sorucam gelen kadına kahvaltı, yemek veriyor musunuzGünlük ödeme yapıyorum, tam gün alırsam (9-19) 300 TL, yarım gun olursa (17-22) 200 TL veriyorum. İçeriğini ben belirliyorum aslında ne yapılması gerekiyorsa söylüyorum ona göre yapılıyor ama her temizlikte fix camlar ve mutfak dolap yüzleri, tezgah arası fayans siliniyor, duşakabin camları,banyo tuvalet yıkanıyor,toz,yer silme,aynalar,dolap üstleri , nevresim değişimi,koltuk silme yapılıyor.
Çok teşekkür ederimYaa maşallah ne kadar güzel görünüyor50 küsur günde bile ne kadar farkediyor demek ki
Sadece yemek veriyorum o da evde ne yemek varsa ondan kendisi ısıtıp yiyor ben evi bırakıp çıkıyorum zaten, çayını kendi yapıyor. Bazıları cidden sürekli yemek derdine düşüyorAy bi şey sorucam gelen kadına kahvaltı, yemek veriyor musunuz
Ben 2 kere çağırdım misafir mi ağırladım naptım anlamadım
Bir anda kesilmedi, az az leke gibiydi ilk üç gün hariç 40 da da bitmedi ara ara hep geldi. Sonra arttı bir hafta sürdü bitti normal regl gibi.. iki üç gün sonra yeniden. Kimi aylarca regl olmazmış, kimi de benim gibi 10 gün arayla olurmuş. Aylarca gelmeyen müdahale edilmiyor ama benimki kan kaybına da sebep olduğu için ve enfeksiyon yaratabileceği için kontrol altına alınmalıymışDüzene girmesi vakit alabiliyor sanırım, benim de kanamam yok gibi bir şey. Ara ara kahve akıntı gibi bir şey geliyor. Bir anda mı kesilmişti senin yoksa benimki gibi kahveye dönüp bazen hiç gelmeyip o şekilde mi bitmişti?
Ben de temizlik yapılırken evde olmak istemiyorum gerilirim ben ya:)Sadece yemek veriyorum o da evde ne yemek varsa ondan kendisi ısıtıp yiyor ben evi bırakıp çıkıyorum zaten, çayını kendi yapıyor. Bazıları cidden sürekli yemek derdine düşüyor
Dün yumurta yememiştim bebenin ishali kesilmişti bu güne. Yine yumurta yemedim bugün. Acaba süte alerjisi yok mudur diyip ben de yaptım bi kase yedim.
Kuzum yulafın süt yapıcı özelliğini biliyorum, sütle değil de su ile yulaf lapası demeyebilirsin içine biraz muz bal vs koyarak.Dün yumurta yememiştim bebenin ishali kesilmişti bu güne. Yine yumurta yemedim bugün. Acaba süte alerjisi yok mudur diyip ben de yaptım bi kase yedim.
Bu gece Yeşil ishal merhaba dedicanlar sıkkın
Biz koliğe doğru gidiyoruz sanırım canım. bu saatler cok sıkıntılı geçiyor. Hep memede bağıra çağıra emiyor atıyor vs. Meme de yumuşadı. Mama da kabul etmedi. Sakinleştirmeye Uyutmaya çalışıyorum
Evet aynısını düşündüm bugün. Baktım yiyecek bi şey kalmadı. Yarın sabah yulaf yiyeceğim. Bal da alerjen:/ geçenlerde üst üste günlerde tükettim, onu da yemeyeceğim. Hepsi mi denk geldi bilmiyorum.Kuzum yulafın süt yapıcı özelliğini biliyorum, sütle değil de su ile yulaf lapası demeyebilirsin içine biraz muz bal vs koyarak.
Ben de ayakta sallıyorum şuan, ağızda emzik. Her gün huy değişiyor.
Kolik bile olsa 6-8. Haftalar pik diye biliyorum siz de tam o dönemlerdesiniz. Sabırla atlatmanızı diliyorum
800 Gr aldık, minimum 600 Gr isteniyor. Bence iyi kilo almış. Sütüm akşamlari benim de azalmıştı, suyu artırdım, bestlak damla iyi geliyor. Bı de şöyle bir durum var, ben alerjen besin tüketirken beslenme 2-3 dklara düşmüştü, mamayı bile kabul etmiyor, aç aç yatıyordu. Bir hafta boyunca kilo alımı durdu yada verip aldı. Şimdi emme süresi uzadı. Ben diyete bağlıyorum.Kızlar sadece anne sütü ile beslenen bebekler 2. Ayda kaç kg aldı?
İlk ay günlük 46 gr kadar kilo almışken bu sıralar 38 grlara düştüğünü gördüm.
25. Gün 3155 gr iken 46. Gün 3950 gr geldi.
Sanırım sütüm azaldı bir de alerji kaynaklı ishalden etkilendi sanırım.
Evde keçi sütlü mama var ağzına sokmuyor
Galactago damla vardı bende, ben de ona yüklendim şimdi. Bi uyusam artacak gibi de malum İşte hepimizin sıkıntısı aynı.800 Gr aldık, minimum 600 Gr isteniyor. Bence iyi kilo almış. Sütüm akşamlari benim de azalmıştı, suyu artırdım, bestlak damla iyi geliyor. Bı de şöyle bir durum var, ben alerjen besin tüketirken beslenme 2-3 dklara düşmüştü, mamayı bile kabul etmiyor, aç aç yatıyordu. Bir hafta boyunca kilo alımı durdu yada verip aldı. Şimdi emme süresi uzadı. Ben diyete bağlıyorum.
Yeşil sulu kaka da diyetle duzelir, ha kilo alımı normal diyete gerek yok diyen doktor olur mu , olabilir tabi.Ayrica diyete girersen gaz damlalarını da kes derim,bı gozlemle. Biz kullanmıyoruz
Evde yemek yoksa bende dışarıdan söylüyorum ama genelde yemek oluyor evde. Ben direk anneme gidiyorum miniği alıp.temizlik bitince de babamız önden gelip kontrol ediyor evi deterjan kokusu vs olarak uygun olduğunda haber veriyor biz minikle öyle geçiyoruz eveBen de temizlik yapılırken evde olmak istemiyorum gerilirim ben ya:)
Kadın da rahat edemez hem be bileyim.
Gidecek bir yer ayarlarsam çağıracağım ben de. Bundan önce program yapmak daha kolaydı tabi çocuksuz hayatta. Ben son geldiğinde yemek sipariş etmiştim getirmişlerdi.
Ayy geçmiş olsun meleğimKızlar lohusalık bitimi regl olmuştum, bittikten bes altı gün sonra yeniden başladı, bugün kontrole gittim. Rahim normal, hormonlardan kaynaklı olabileceğini söyledi ve adet düzenleyici ilaç kullanıcamİnşallah geçer
1100 gram aldı kusması oldu bu ay ishalleri oldu ara ara bir kere de aşırı süt ve süt ürününden kaynaklı kanlı kakası oldu ben sütüm azalınca bulgur yiyorum humanayı da deneyebilirsin yalnız içinde çemenotu var ikiniz de bir müddet kokarsınızKızlar sadece anne sütü ile beslenen bebekler 2. Ayda kaç kg aldı?
İlk ay günlük 46 gr kadar kilo almışken bu sıralar 38 grlara düştüğünü gördü3155 gr iken 46. Gün 3950 gr geldi.
Sanırım sütüm azaldı bir de alerji kaynaklı ishalden etkilendi sanırım.
Evde keçi sütlü mama var ağzına sokmuyor
Kendi uyanıyor 3-4 saatte birGünaydınn, kızlar gece uyandırıp emzirmeyi bıraktınız mı? Ben kendisi uyanmazsa ellemiyorum
Erken mi bilemedim
Teşekkür ederimAyy geçmiş olsun meleğim
Normalde alerji belirtileri var mı bebişte canım?1100 gram aldı kusması oldu bu ay ishalleri oldu ara ara bir kere de aşırı süt ve süt ürününden kaynaklı kanlı kakası oldu ben sütüm azalınca bulgur yiyorum humanayı da deneyebilirsin yalnız içinde çemenotu var ikiniz de bir müddet kokarsınızkilo alımı zamanla yavaşlayacak zaten
Uyanmazsa ben kendim uyandırmıyorum canım ama bu zamana kadar öyle uzun süre uyanmasını olmadı. Bizimki genelde 12-12:30 gibi uyuyor 03-03:30 gibi uyanıyor emzir alt al derken 1 saat geçiyor zaten. Sonra bide 6-6:30 gibi uyanıyor o zamandan sonra da çoğunlukla bidaha 10’a doğru falan uyuyor. Yataktan kalmış oluyor artık salona geliyoruz:)Günaydınn, kızlar gece uyandırıp emzirmeyi bıraktınız mı? Ben kendisi uyanmazsa ellemiyorum
Erken mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?