2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228

Evet istege baglı 700 tlymiş sanırım fiyatı
İsteğe bağlı yapılan bir aşı. Biz bugün ilk dozu olduk eşim 520mi 540tl mi ne ödedim dedi aşı için. 3 doz olacak toplamda. Diğer iki doz ne kadar henüz bilmiyorum. Bir arkadaşımız paylaşmıştı fiyatları aslında

Evet istege baglı 700 tlymiş sanırım fiyatı
Birde biz eczaneden almadık doktor direk kendi muayenesinde yaptı çıkarıp. Eczanede daha uygun olabilir bence

Bugün uyku düzeni epey şaştı, akşamüstü 5’ten beri yarım saat falan uyudu neredeyse. Ayağımda uyutmaya çalışıyorum inşallah gece deliksiz uyur süt oğlan

Şimdi d vitamini vermeyerek evladınıza iyilik yapmıyorsunuz bilakis kötülük ediyorsunuz d vitaminin faydaları, gelişime olan katkısı yanında bıngıldak kapanıklığı daha önemsiz kalıyor o kadar ki önemli. biz ilk doğduk sağlık ocağı bıngıldağı kapalı d vitamini vermeyin dedi sonrasında doktor kontrolümüz vardı böyle böyle diyorlar dedim doktorumuz hayır açık bakın dedi tam 1 serçe parmağı kadardı açıklık sakın d vitamini vermemezlik yapmayın eğer bıngıldak kapanırsa bunun çözümü var dedi ki bir sonraki kontrolde 1 cm büyümüştü bıngıldak zamanla genişledi

Ayy benim de başımda aynı senaryo var

Evet hem saygı isterler hemde saygılı olan gelini sevmezler mesela benm eltim kv.dövmeye kadar kalkmış onu severler çok şükür beni sevmiyorlar
Yav sevmesinler zaten gölge etmesinler yeter samimiyet adı altında işin b*kunu çıkarıyorlar mesafe her zaman iyidir

Doğru söylüyorsunuz bende netten bıngıldak kapanırsa zeka geriliği görme duymada kayıp vs okuyunca xok korktum elim bı turlu gitmedi kaç gündür içim içimi yiyor bugün vermeye başlayayım ne gelirse Allah tan artık elimden bişey gelmiyorki

Her ay kontrolde hem bıngıldak hem de kafa çevresi kontrolü yapılıyor zaten. Müdahale edilecek birşey olursa kaçmaz gözden merak etmeyin

Evet 750₺ rota alıp vuracagım bende ayın 16 sında gel dedi sağlık ocagı

Kızlar ctesi için bu bebek spaları oluyor ya ona randevu aldım, bizimki suyu çok seviyor hele geçen gazı varken kovanın içime dik şekilde soktuk allahım o nasıl bir rahatlamadır
Giden var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…