Bildim sözü öyle gerçekten ayda 1 2 kere gidiyorum oda çokta neyse... benm kaktüs çatışma cıkmasın diye cok Gidelm demiyor şükür.Allahım birgün gelinim olursa kınadıklarım başıma gelmesin Amin
Biz de bugün bacaktan 2 aşı olduk yarın veremi sağlık ocağında vuracaklar, ben de çok strese girmiştim suanlık ateş olmadı inşallah olmaz ama uyku hali var, rota aşısı isteğe bağlı mı oluyor
İsteğe bağlı yapılan bir aşı. Biz bugün ilk dozu olduk eşim 520mi 540tl mi ne ödedim dedi aşı için. 3 doz olacak toplamda. Diğer iki doz ne kadar henüz bilmiyorum. Bir arkadaşımız paylaşmıştı fiyatları aslında
Biz de bugün bacaktan 2 aşı olduk yarın veremi sağlık ocağında vuracaklar, ben de çok strese girmiştim suanlık ateş olmadı inşallah olmaz ama uyku hali var, rota aşısı isteğe bağlı mı oluyor
Bugün uyku düzeni epey şaştı, akşamüstü 5’ten beri yarım saat falan uyudu neredeyse. Ayağımda uyutmaya çalışıyorum inşallah gece deliksiz uyur süt oğlan
Çocuk doktoruna gittim açık şuan daha geniş olabilirdi ama bı sıkıntı yok d vitaminine devam et dedi ama ben o günden beri d vitamini veremiyorum Elim gitmiyor kaç gündür vermiyorum doktor ver demesine rağmen bı sıkıntı yok dedi ama yinede içim rahat etmiyor
Şimdi d vitamini vermeyerek evladınıza iyilik yapmıyorsunuz bilakis kötülük ediyorsunuz d vitaminin faydaları, gelişime olan katkısı yanında bıngıldak kapanıklığı daha önemsiz kalıyor o kadar ki önemli. biz ilk doğduk sağlık ocağı bıngıldağı kapalı d vitamini vermeyin dedi sonrasında doktor kontrolümüz vardı böyle böyle diyorlar dedim doktorumuz hayır açık bakın dedi tam 1 serçe parmağı kadardı açıklık sakın d vitamini vermemezlik yapmayın eğer bıngıldak kapanırsa bunun çözümü var dedi ki bir sonraki kontrolde 1 cm büyümüştü bıngıldak zamanla genişledi
Sinirine şuan ortagım düşüncesizlik böyle okudukca cok sinirleniyorum dogumdan sonra eve geldigimin ertesi günüde sezeryanlı halimle banada saçma sapan seyler söyledi kv ile kp. Zaten canım yanıyor lohusayım birde saçma sapan seyler konustular üstüne üstelik benim sığır eşim onları savundu birde.kafalarına birşey fırlatmamak için zor tuttum kendimi..Şükür uzaktalarmış seninkiler geldigi gibi giderler inşallah.
Şimdi d vitamini vermeyerek evladınıza iyilik yapmıyorsunuz bilakis kötülük ediyorsunuz d vitaminin faydaları, gelişime olan katkısı yanında bıngıldak kapanıklığı daha önemsiz kalıyor o kadar ki önemli. biz ilk doğduk sağlık ocağı bıngıldağı kapalı d vitamini vermeyin dedi sonrasında doktor kontrolümüz vardı böyle böyle diyorlar dedim doktorumuz hayır açık bakın dedi tam 1 serçe parmağı kadardı açıklık sakın d vitamini vermemezlik yapmayın eğer bıngıldak kapanırsa bunun çözümü var dedi ki bir sonraki kontrolde 1 cm büyümüştü bıngıldak zamanla genişledi
Doğru söylüyorsunuz bende netten bıngıldak kapanırsa zeka geriliği görme duymada kayıp vs okuyunca xok korktum elim bı turlu gitmedi kaç gündür içim içimi yiyor bugün vermeye başlayayım ne gelirse Allah tan artık elimden bişey gelmiyorki
Doğru söylüyorsunuz bende netten bıngıldak kapanırsa zeka geriliği görme duymada kayıp vs okuyunca xok korktum elim bı turlu gitmedi kaç gündür içim içimi yiyor bugün vermeye başlayayım ne gelirse Allah tan artık elimden bişey gelmiyorki
Kızlar ctesi için bu bebek spaları oluyor ya ona randevu aldım, bizimki suyu çok seviyor hele geçen gazı varken kovanın içime dik şekilde soktuk allahım o nasıl bir rahatlamadır
Giden var mı?