2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar ctesi için bu bebek spaları oluyor ya ona randevu aldım, bizimki suyu çok seviyor hele geçen gazı varken kovanın içime dik şekilde soktuk allahım o nasıl bir rahatlamadır
Giden var mı?
Ayy bizde haftaya gidicez çok tırsıyorum
Ağladı mı sizinki
Ağlayacak diye tırsıyorum bende

Allah bizlere sabır versin diyecegim ama bazı zaman oluyor evdekine sabır gösteremiyorum hakkımızda hayırlısı
İnsanın sabrını sınar gibi hareket ettikleri için, akıl süzgecinden geçirmeden abuk subuk konuştukları için sabır gösteremememiz normal

Bizim burda 750₺ Ya Memleket neresi ordan alak
Farklı farklı çeşitleri olduğu için fiyatta farklılıklar olabiliyor bende bugün bir eczacı ile konuştum 750ye de var,560a da,450ye de dedi. Doktorumuz ne önerirse onu yaptıracağım ben yarın kontrolde soracağım

Kızlar ctesi için bu bebek spaları oluyor ya ona randevu aldım, bizimki suyu çok seviyor hele geçen gazı varken kovanın içime dik şekilde soktuk allahım o nasıl bir rahatlamadır
Giden var mı?
Ben götürdüm geçen hafta cook mutlu oldu inanılmaz keyif aldı her ay düzenli götürmek istiyorum hatta

Yaa öyle farklı oluyormu. İlk defa duydum. Doktora sorayım bende ama ne fark var acaba 450₺ ile 750₺ arasında

Canınızı sıkmayın zamanla genişliyor o alan bizim şu an 3 parmak boyutunda her gün kontrol ediyorum baş büyüdükçe artıyor azalıyor ama açıklık hep devam ediyor benim yeğenim 21 aylık bıngıldağı kapanmamış doktor az mı verdiniz d vitaminini demiş her gün 3 damla vermelerine rağmen

Ayy bizde haftaya gidicez çok tırsıyorum
Ağladı mı sizinki
Ağlayacak diye tırsıyorum bende
Biz daha gitmedik canım bu ctesi götüreceğim sever bence suyu çok seviyor çünkü
Ben götürdüm geçen hafta cook mutlu oldu inanılmaz keyif aldı her ay düzenli götürmek istiyorum hatta
Ya evet sen atmıştın fotoğraf dimi?
O şekilde paketler oluyormuş ben de 11 aya kadar düzenli götürmek niyetindeyim, 11. Aya kadar götürülüyor diyordu sitesinde.

Bizimde 16 kasımda hepsi olacak 4 tane inşallah çok etkilemez
İnşallah ateş yapabilme ihtimaline karşı calpol önerdi doktorumuz bizede. Dün hiç ateş olmadı uyudu sadece. Bakalım bugün 3te karma aşıları

Canım bizimki 3 doz olanmış. Aşıyı direk doktor kendi yaptığı için kar koymuşta olabilir

Giden var mı?
Biz gittik 10 dk durdu sonra gazını çıkaramayınca aglamaya başladı katılıcaktı nerdeyse çıkardık

Eklentiler

• IMG_20221024_131443.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…