Kızlar ctesi için bu bebek spaları oluyor ya ona randevu aldım, bizimki suyu çok seviyor hele geçen gazı varken kovanın içime dik şekilde soktuk allahım o nasıl bir rahatlamadır
Giden var mı?
Farklı farklı çeşitleri olduğu için fiyatta farklılıklar olabiliyor bende bugün bir eczacı ile konuştum 750ye de var,560a da,450ye de dedi. Doktorumuz ne önerirse onu yaptıracağım ben yarın kontrolde soracağım
Kızlar ctesi için bu bebek spaları oluyor ya ona randevu aldım, bizimki suyu çok seviyor hele geçen gazı varken kovanın içime dik şekilde soktuk allahım o nasıl bir rahatlamadır
Giden var mı?
Farklı farklı çeşitleri olduğu için fiyatta farklılıklar olabiliyor bende bugün bir eczacı ile konuştum 750ye de var,560a da,450ye de dedi. Doktorumuz ne önerirse onu yaptıracağım ben yarın kontrolde soracağım
Doğru söylüyorsunuz bende netten bıngıldak kapanırsa zeka geriliği görme duymada kayıp vs okuyunca xok korktum elim bı turlu gitmedi kaç gündür içim içimi yiyor bugün vermeye başlayayım ne gelirse Allah tan artık elimden bişey gelmiyorki
Canınızı sıkmayın zamanla genişliyor o alan bizim şu an 3 parmak boyutunda her gün kontrol ediyorum baş büyüdükçe artıyor azalıyor ama açıklık hep devam ediyor benim yeğenim 21 aylık bıngıldağı kapanmamış doktor az mı verdiniz d vitaminini demiş her gün 3 damla vermelerine rağmen
Ya evet sen atmıştın fotoğraf dimi?
O şekilde paketler oluyormuş ben de 11 aya kadar düzenli götürmek niyetindeyim, 11. Aya kadar götürülüyor diyordu sitesinde.
Giden var mı?