Bende çok düşündüm en son aldım, açıkçası dışarıdansa evde yemek yaparken, çamaşır asarken kolay olur diye aldım.dışarıda da yakın mesafede kullanılır diye düşünüyorum
Ben trendyoldan aldım canım, tommy baby miş markası
Çok araştırmadım sadece kullanır mıyım diye kendimden emin değildim
Beli mi ağrıtır diye korkmuştum ama ilk takışta çok rahat geldi.
Bende nette 4 kg üstünde doğumdan iyibaren kullanabilirsiniz diye okudum
Evde kahvaltı hazırlarken , çamaşur asarken kullansam yeter
Yine güncellerim tecrübelerimi
Canınızı sıkmayın zamanla genişliyor o alan bizim şu an 3 parmak boyutunda her gün kontrol ediyorum baş büyüdükçe artıyor azalıyor ama açıklık hep devam ediyor benim yeğenim 21 aylık bıngıldağı kapanmamış doktor az mı verdiniz d vitaminini demiş her gün 3 damla vermelerine rağmen
Kızlar merhabalar hamileliğimin haberini aldığım ilk günden beri her gün istisnasız grubu okuyorum. Emzirme nöbetlerinde dahi ne yazılmış diye takip ettim hep.
3 eylülde doğum yaptım 59 günlük bir oğlum var şükürler olsun. Şu ara inanılmaz derecede kucakta vakit geçiriyor. Yaş 30 ilk çocuğum. Daha 2 ayını yeni tamamladı ben de asla indirmek istemiyorum ama kucakta uyuyor gece gündüz kucakta vakit geçiriyor çok nadir bi yere koyduğumda en fazla 4 5 dk duruyor sızlanıyor ben de dayanamıyorum zaten hemen alıyorum kucağıma. Şuan doğru şeyi mi yapıyorum hislerim bunu söylüyor ama süreci de bilmiyorum sizin bebeler nasıl ya da bana bi yol gösterin lütfen. Biraz arada kaldım.
Kanguruda omurlar c şeklinde bacaklar m seklinde durmalıymış, ona dikkat etmeliyiz, doktorumuz 4. Aydan sonra kullanabilirsiniz dedi ben de sling aldım dört gözle bekliyorum gelmesini
Bugün verem aşısını olduk baya uyku yaptı 3 gün duş almak yasakmış
kızlar babybjörn ana kucağı kullanan var mı biz otomatik sallanan nuna almıştık ama pek binmiyor. Birde bundan mı alsam bugün biraz indirime girmişler emin olamıyorum evdekine binmediği için açıkcası
Kızlar merhabalar hamileliğimin haberini aldığım ilk günden beri her gün istisnasız grubu okuyorum. Emzirme nöbetlerinde dahi ne yazılmış diye takip ettim hep.
3 eylülde doğum yaptım 59 günlük bir oğlum var şükürler olsun. Şu ara inanılmaz derecede kucakta vakit geçiriyor. Yaş 30 ilk çocuğum. Daha 2 ayını yeni tamamladı ben de asla indirmek istemiyorum ama kucakta uyuyor gece gündüz kucakta vakit geçiriyor çok nadir bi yere koyduğumda en fazla 4 5 dk duruyor sızlanıyor ben de dayanamıyorum zaten hemen alıyorum kucağıma. Şuan doğru şeyi mi yapıyorum hislerim bunu söylüyor ama süreci de bilmiyorum sizin bebeler nasıl ya da bana bi yol gösterin lütfen. Biraz arada kaldım.
Selamm bebişlerimizin arasında 1 gün var Bizimki de 2 eylül doğumlu ve aynı durumdayız. Kucakta uyuyar yatağa koyunca hemen açıyor gözünü. Yani benimde ilk bebeğim ne kadar bilir kişiyim bilmiyorum Ama doğru yapıyoruz ya. Şöyle düşün bir daha ne zaman 2 aylık olacak ki, yatsın kucağımda , biraz yorulucaz ama olsun