2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bak şimdi erken mi aldık acaba

Çok haklısın aslında içimden gelen duygu da tam olarak buydu ama başka bi anneden duymak çok iyi geldi

Bende aynı durumdayım hatta bizimki derin uyumuyorsa bütün gün pilates topu üstünde kucağımda zıplatarak uyutuyorum. Koltuğa geçince açıyor hemen gözleri. Kendilerini güvende hissediyorlarmış kucaktayken çok güzel günler bencede bir daha geri gelmeyecek keyfini çıkaralım

Saat 2 den beri kucaktayiz, yatağa koyar koymaz açıyor gözleri. Allah'tan biraz anakucağı ve oyun halısında oyalandi da bişeyler yiyip hazirlayabildim. Sağ kol pert, şu an reflü yataginda ayağımda. Babası da tepemde, ne ona mı baslicaksin dedi. Evet dedim deniycem. O zmn ağlayınca salla diyo. Ağlamasın diye değil uyusun diye sallıyorum dedim. Bana kaynana ne gerek.

Bizde bazen o kadar ağlıyor ki eşimle battaniyeye koyup sallıyoruz yapmayacağım alışır dediğim her şeyi yapmaya başladım tek ayakta sallamak kaldı galiba gazı varsa pilates topunu tavsiye ederim rahatlıyor bizimki baya. Eşim allahtan evde benim sürekli gündüzleri yardımcı oluyor bana. Az önce ona devrettim uyutma görevini bende huzursuzlanınca.

Eylülü ayagımda sallıyordum durunca aglıyor diye babasına birazda sen sallada bn birşeyler yiyim acıktım dedim şaşırmış bi şekilde yüzüme bakıyor ciddimisin sen diyor beşigine koy öyle sallarım diyor.beşikte dursa zaten ayagımda sallamazdım Allahım ya sabır.benmi abartıyorum bilmiyorum bi akıl verin ya

Ben de dün aldım oyun halısını 5 dk filan oyalanıyor orda o arada lavaboya gidiyorum ben de siyah beyaz çizgisi olanlar özellikle dikkatini çekti erken mi diyordum da tam zamanı sanırım bundan sonra iyice alışırlar gibi

Valla sisiremem onu hiç, gazını çıkarıyo Allah'tan bizimki. Ayakta sallamak da çözüm olmadı, yüzüne bişeyler örttüm onu izliyo, açıyorum gülüyo.Ben de yapmam dediğim şeyler yapıyorum malesef, daha da yapıcaz gibi Benimki de yardımcı oluyor ama bugün ne onda ne bende uyumadı. O şimdi getir götür işini yapıyor

Bizimki de anlamıyordu bişey, yine tavana fln bakıyordu. Göz hizasına ve elinin yakınına getirdim. Eli carpinca ses çıkıyor onu keşfetti, aynaya da kas çatarak bakıyoruz. İki gündür fln farkında iyice, bugün 15/20 dk rahat oyalandi.

Yok ya erkeklerin baba olunca beyni küçülüyormuş ona yoruyorum ben

Aynada artık ufak ufak gülümseme görüyorum ben kendine gülüyor gibi ilk başta çok anlam veremiyordu

Gaz yoksa zaten alıştırma belim sırtım kopuyor top üstünde dakikalarca ya. Zaten epidural yerim hala ağrıyor nedense biraz zorlasam çok komikler ya bizimkide ben bakarken gözlerini kapatıyor kafamı çevireyim açıyor sanki bilerek yapar gibi

Kızlar bu arada Netflix de bebekler diye bi belgesel var duymuşsunuzdur belki. Duymayanlar için Tüm bölümleri çok ilgi çekici bebeklerimizin gelişimiyle ilgili çok güzel bilgiler var. Ama en dikkatimi çeken Uyku diye bir bölümü var aşırı güzel aydınlandım resmen izlerken. Yaşadığımız herşeyin çok normal ve doğal seyir olduğunu anladım. Bebek kucağınızda uyurken izlemelik tam aklınızda bulunsun.

Evet kucakta uyurken iyi oluyor, bı bölüm izlemiştim devam edeyim. Let down tavsiyesini buradan görmüştüm, akıcı ve eglenceliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…