2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Eşler zaten baş kaynana

Ben almıştım şimdi baktım baya indirime girmiş uzuldum biraz .d ama olsun Bayadır kullanıyorum çok memnunum ben canim iyi ki almisim yine olsa yine alırım bence parasını hakediyor. Normalde hiç durmazdı oğlum onda biraz olsun duruyor gazını kakasini daha rahat çıkarıyor ondayken. Ben de almadan cok arastirmistim çakma markaları da vardi uyguna, ama hep bu marka önerilmiş o yuzden dedim yeter ki işe yarasin diye babybjörn markasını aldim. Tavsiye ederim.

Kesin duracağını bilsem parası sorun değilde işte nunaya da onca para verdik boşuna herhalde denemelik bir ay kiralayacağım önce beğenirse alırım ya

Altı ne zaman değiştirmek gerekir diyen bir arkadaşımız vardı. Beslenmeden önce değiştirmek gerekiyormuş.
Ben sonra değiştiriyordum çoğu zaman.

Altı ne zaman değiştirmek gerekir diyen bir arkadaşımız vardı. Beslenmeden önce değiştirmek gerekiyormuş.
Ya ben ara değiştirme yapıyorum
Acıkıp uyanıyor çok ağlıyor. Ben de önce emziriyorum biraz. Sonra alt değişiyor sakince. Ardından biraz daha emziriyorum.
Şanslıysam uykuya dalış ve kapanış
Evet tok yatırınca kusmuyor ama boğazına süt geri geliyor ve bazen hıçkırık başlıyor.
Geceleri saat 3 uyanmamızda kaka yoksa değiştirmiyorum, huzursuzluk da yaşamıyorsa tabi.
Sen nasıl yapıyorsun lalam? Açken çok ağlamıyor mu ?

Tecrübelerini bekliyoruz canım ben şuanlık sling ile devam ediyorum; zor zannetmiştim ama kullanımı kolaymış
Ben de badem öyle yapıyorum kuzum gece mesela bazen çok uykulu oluyor, diğer memeyi alamıyor uyuyakaldığı için ben de iki meme arası değişim yapıyorum.

Bizimki inanılmaz kusuyor ya daha görmedim ki emdikten sonra direkt uyusun çocuğum, uyusa Bile huzursuzlanıp kusuyor yine yatağına. O uyuyana kadar ben de tetikteyim tabi..

Kafama takılıyor bu kadar kusma normal mi diye ama hem Osman gönülalın videolarında ben de kendi doktorumuzun söyledileri ile normal olduğunu anlıyorum. Fizyolojik reflü 4 aya kadar devam edebiliyormuş.

Ben de sünnete gerek yok sevabını siz alacaksınız demi ondan yaptırıyorsunuz diyen Çocuk doktorumuzu değiştirdim gerçi bir sonraki kontrolde yen doktorumuza sorarım

Ben normalde gece saat 3 uyanmamızda çişli bezi değiştiriyordum ama dün öyle yorgundum ki emzirip gaz ve kusma seansını tamamlayıp uyumuşum. Çiş olunca gece çok bez değiştirmiyorlar gördüğüm kadarıyla. Bana sanki rahatsız oluyormuş gibi geliyordu değiştiriyordum ben hep.

Onun dışında çok ağlaması yok kuzum. Sabah uyandı mesela 1 saat beşikte durdu ben de 5 dk da bir uyanarak uyumuşum sersem gibiyim şuan o yüzden.

Bir de benim derdim inanılmaz tatlı yiyor olmam. Akşam da yediğim için bedensel ve ruhsal olarak şekerin yan etkilerini yaşıyorum. İşi çok abarttm biraz düzgün beslenmeye geçmem lazım kendimi enerjik hissetmiyorum hep bi uyku hali.

Kızlar 2.ay aşılarımızı olacağız da yarın hem devletin 3 aşısı hem de rota yı birlikte yapalım dedi aile sağlığındaki hemşire. Siz nasıl yaptırdınız 4 aşı birden fazla geldi gibi bana ama hiç sorun olmaz dedi kadın emin olamadım. Siz nasıl bir yol izlediniz

Bebeğiniz uyurken çorap giydiriyor musunuz?
Ben kendinden kapalı pijama altı giydiriyorum, ekstra çorap giydirmiyorum. Annem bende 2 gündür o giydiriyor ben çıkarıyorum. Ne bileyim çorapla uyunmaz demişti bana bir doktor, bebeklerde farklı mı bilmiyorum, bana fenalık geliyor

Ben de başlarda öyle yapardim. Kusmasiyla baş edemedim. Açken alıyorum arada ağlıyor el yıkayıp gelene kadar ama onunda yolunu buldum. Bacakları ciplakken ağlamıyor. Emerken kaka yaparsa da en az 15 dk dik tutuyorum. Yine de kustugu oluyor tabi.

Sabah 8.30 dan beri uyanigiz, işe vereyim bari ben bunu, uyumicaksa böyle gitsin bez parası kazansın Gezicekmisiz omuzda, kucak pozisyonu da istemiyoruz, popoya da vurmicakmisiz. Yumruk yiyorum ben, babaya vurmuyo nedense ben yiyorum dayağı

Seninki de çok kusuyor mu katina? Yoksa normal düzeyde mi? Valla emme sonrası halimizi görseniz kuru yer kalmıyor fışkırıp kusmaktan. Bizimki de alt alırken çok sakin ya maşallah diyeyim çocuk çıplaklığı seviyor
Dün yine banyo yaptırırken önce kovaya dik bir şekilde soktum hamama gitmiş dayılar gibi ya
Sen bebeksin ya uyusana demi ama yok, bebek gibi uyumak deyimi külliyen yalan

Fışkırır kusmalar vardi diyet öncesi. Şimdi azaldı. Yine de memede uyumaya çalışırsa gereğinden fazla içiyor, gazını çıkarırken omzuma kusuyor. Bı de dediğim gibi tokken ilk yarım saat içinde çok sarsarsam o zmn illaki oluyor. Valla şimdi konakları yağladim, çitilicem birazdan, sıkıysa uyumasın artık son kozumu oynuyorum.
Mesela emzireli 25 dk olmuştur. Alt açma bezine yatırdım şu an sacı yağlı diye, ragzina bişeyler geldi diye hıçkırık tuttu. Çok kasıyor kendini , bı durduğu yok ki..

Ayy bizde gaz sancısı için kovaya soktuk çok komik oldu diz çöküp oturmuş gibi durdu kovada sığamadı tosunum küvete soktuk geçen hoşuna gitti baya bizimkide çıplak olmayı seviyor ağlıyor giyinirken. Şapka zaten imkansız takamıyoruz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…