- 29 Ocak 2019
- 1.871
- 2.248
- 133
Eşler zaten baş kaynanaSaat 2 den beri kucaktayiz, yatağa koyar koymaz açıyor gözleri. Allah'tan biraz anakucağı ve oyun halısında oyalandi da bişeyler yiyip hazirlayabildim. Sağ kol pert, şu an reflü yataginda ayağımda. Babası da tepemde, ne ona mı baslicaksin dedi. Evet dedim deniycem. O zmn ağlayınca salla diyo. Ağlamasın diye değil uyusun diye sallıyorum dedim. Bana kaynana ne gerek.
Ben almıştım şimdi baktım baya indirime girmiş uzuldum biraz .d ama olsun Bayadır kullanıyorum çok memnunum ben canim iyi ki almisim yine olsa yine alırım bence parasını hakediyor. Normalde hiç durmazdı oğlum onda biraz olsun duruyor gazını kakasini daha rahat çıkarıyor ondayken. Ben de almadan cok arastirmistim çakma markaları da vardi uyguna, ama hep bu marka önerilmiş o yuzden dedim yeter ki işe yarasin diye babybjörn markasını aldim. Tavsiye ederim.kızlar babybjörn ana kucağı kullanan var mı biz otomatik sallanan nuna almıştık ama pek binmiyor. Birde bundan mı alsam bugün biraz indirime girmişler emin olamıyorum evdekine binmediği için açıkcası
Kesin duracağını bilsem parası sorun değilde işte nunaya da onca para verdik boşunaBen almıştım şimdi baktım baya indirime girmiş uzuldum biraz .d ama olsun Bayadır kullanıyorum çok memnunum ben canim iyi ki almisim yine olsa yine alırım bence parasını hakediyor. Normalde hiç durmazdı oğlum onda biraz olsun duruyor gazını kakasini daha rahat çıkarıyor ondayken. Ben de almadan cok arastirmistim çakma markaları da vardi uyguna, ama hep bu marka önerilmiş o yuzden dedim yeter ki işe yarasin diye babybjörn markasını aldim. Tavsiye ederim.
Nereden kiralıyorsun T temmuzekimKesin duracağını bilsem parası sorun değilde işte nunaya da onca para verdik boşunaherhalde denemelik bir ay kiralayacağım önce beğenirse alırım ya
kiralamini.com sitesinden deneyeceğim başka sitelerde vardır tabii araştırmak lazım
Günaydın..bizdede durum aynıydıGünaydın kızlar bütün gece ıkındı yavrum kıpır kıpırtabi gram uyku yok bende de
Ya ben ara değiştirme yapıyorum
Altı ne zaman değiştirmek gerekir diyen bir arkadaşımız vardı. Beslenmeden önce değiştirmek gerekiyormuş.
Ben sonra değiştiriyordum çoğu zaman.
Tecrübelerini bekliyoruz canım ben şuanlık sling ile devam ediyorum; zor zannetmiştim ama kullanımı kolaymışBen trendyoldan aldım canım, tommy baby miş markası
Çok araştırmadım sadece kullanır mıyım diye kendimden emin değildim
Beli mi ağrıtır diye korkmuştum ama ilk takışta çok rahat geldi.
Bende nette 4 kg üstünde doğumdan iyibaren kullanabilirsiniz diye okudum
Evde kahvaltı hazırlarken , çamaşur asarken kullansam yeter
Yine güncellerim tecrübelerimi
Ben de badem öyle yapıyorum kuzum gece mesela bazen çok uykulu oluyor, diğer memeyi alamıyor uyuyakaldığı için ben de iki meme arası değişim yapıyorum.Ya ben ara değiştirme yapıyorum
Acıkıp uyanıyor çok ağlıyor. Ben de önce emziriyorum biraz. Sonra alt değişiyor sakince. Ardından biraz daha emziriyorum.
Şanslıysam uykuya dalış ve kapanış
Evet tok yatırınca kusmuyor ama boğazına süt geri geliyor ve bazen hıçkırık başlıyor.
Geceleri saat 3 uyanmamızda kaka yoksa değiştirmiyorum, huzursuzluk da yaşamıyorsa tabi.
Sen nasıl yapıyorsun lalam? Açken çok ağlamıyor mu ?
Ben patikli ayaklı tulumlardan giydiriyorum o yüzden ekstra çorap giydirmiyorum ama ayakları hep kapalı hiç çıplak bırakmıyorum.Bebeğiniz uyurken çorap giydiriyor musunuz?
Ben kendinden kapalı pijama altı giydiriyorum, ekstra çorap giydirmiyorum. Annem bende 2 gündür o giydiriyor ben çıkarıyorum. Ne bileyim çorapla uyunmaz demişti bana bir doktor, bebeklerde farklı mı bilmiyorum, bana fenalık geliyorBebeğiniz uyurken çorap giydiriyor musunuz?
Ben de başlarda öyle yapardim. Kusmasiyla baş edemedim. Açken alıyorum arada ağlıyor el yıkayıp gelene kadar ama onunda yolunu buldum. Bacakları ciplakken ağlamıyor.
Altı ne zaman değiştirmek gerekir diyen bir arkadaşımız vardı. Beslenmeden önce değiştirmek gerekiyormuş.
Ben sonra değiştiriyordum çoğu zaman.
Seninki de çok kusuyor mu katina? Yoksa normal düzeyde mi? Valla emme sonrası halimizi görseniz kuru yer kalmıyor fışkırıp kusmaktan. Bizimki de alt alırken çok sakin ya maşallah diyeyim çocuk çıplaklığı seviyorBen de başlarda öyle yapardim. Kusmasiyla baş edemedim. Açken alıyorum arada ağlıyor el yıkayıp gelene kadar ama onunda yolunu buldum. Bacakları ciplakken ağlamıyor.Emerken kaka yaparsa da en az 15 dk dik tutuyorum. Yine de kustugu oluyor tabi.
Sen bebeksin ya uyusana demi ama yok, bebek gibi uyumak deyimi külliyen yalanSabah 8.30 dan beri uyanigiz, işe vereyim bari ben bunu, uyumicaksa böyle gitsin bez parası kazansınGezicekmisiz omuzda, kucak pozisyonu da istemiyoruz, popoya da vurmicakmisiz. Yumruk yiyorum ben, babaya vurmuyo nedense ben yiyorum dayağı
Fışkırır kusmalar vardi diyet öncesi. Şimdi azaldı. Yine de memede uyumaya çalışırsa gereğinden fazla içiyor, gazını çıkarırken omzuma kusuyor. Bı de dediğim gibi tokken ilk yarım saat içinde çok sarsarsam o zmn illaki oluyor. Valla şimdi konakları yağladim, çitilicem birazdan, sıkıysa uyumasın artık son kozumu oynuyorum.Seninki de çok kusuyor mu katina? Yoksa normal düzeyde mi? Valla emme sonrası halimizi görseniz kuru yer kalmıyor fışkırıp kusmaktan. Bizimki de alt alırken çok sakin ya maşallah diyeyim çocuk çıplaklığı seviyor
Dün yine banyo yaptırırken önce kovaya dik bir şekilde soktum hamama gitmiş dayılar gibi ya
Sen bebeksin ya uyusana demi ama yok, bebek gibi uyumak deyimi külliyen yalan
Kısa süreli ağlıyor canım ama nadir yapıyorGünaydın..bizdede durum aynıydınormalde sabah gazını patır patır cıkarırdı bugün cıkarmadı hala ıkınıyor.seninkide uykusunda aglıyormu ?
Ayy bizde gaz sancısı için kovaya soktuk çok komik oldu diz çöküp oturmuş gibi durdu kovada sığamadı tosunumSeninki de çok kusuyor mu katina? Yoksa normal düzeyde mi? Valla emme sonrası halimizi görseniz kuru yer kalmıyor fışkırıp kusmaktan. Bizimki de alt alırken çok sakin ya maşallah diyeyim çocuk çıplaklığı seviyor
Dün yine banyo yaptırırken önce kovaya dik bir şekilde soktum hamama gitmiş dayılar gibi ya
Sen bebeksin ya uyusana demi ama yok, bebek gibi uyumak deyimi külliyen yalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?