Kızlar 2.ay aşılarımızı olacağız da yarın hem devletin 3 aşısı hem de rota yı birlikte yapalım dedi aile sağlığındaki hemşire. Siz nasıl yaptırdınız 4 aşı birden fazla geldi gibi bana ama hiç sorun olmaz dedi kadın emin olamadım. Siz nasıl bir yol izlediniz
Ben kendinden kapalı pijama altı giydiriyorum, ekstra çorap giydirmiyorum. Annem bende 2 gündür o giydiriyor ben çıkarıyorum. Ne bileyim çorapla uyunmaz demişti bana bir doktor, bebeklerde farklı mı bilmiyorum, bana fenalık geliyor
Çorapla yatırılmaz diye birşey gördüm de ben hep çorapla yatırdım hatta 2 çorap falan giydirdim uyku tulumu giydiriyorum içine sadece zıbın ve çorap. Çok yanlış birşey yapmıyorumdur umarım gazlı bir bebek zaten, üşütür de gazı artar diye korkuyorum
O gaz sancıları çok fena ya elim ayağıma dolaşırdı, uykudan 40 dk sonra ağlayarak uyanirdi. Neyse ki çok sürmedi. Gaz damlasınin kotulestirdigini farkettim, sonra da alıştı yavrucak ya da sindirim sistemi değişti de geçti çok şükür. Yoksa ben de her careye koşardım
O gaz sancıları çok fena ya elim ayağıma dolaşırdı, uykudan 40 dk sonra ağlayarak uyanirdi. Neyse ki çok sürmedi. Gaz damlasınin kotulestirdigini farkettim, sonra da alıştı yavrucak ya da sindirim sistemi değişti de geçti çok şükür. Yoksa ben de her careye koşardım
Hayır d vitamini hariç hiç bişey kullanmıyorum. Kimyon çayı içiyordum onu dahi bıraktım. Doktorumuzu dinledim, alerji hikayesi sebebiyle bıraktık bı süreliğine, dön demedi ben de dönmedim.
Hayır d vitamini hariç hiç bişey kullanmıyorum. Kimyon çayı içiyordum onu dahi bıraktım. Doktorumuzu dinledim, alerji hikayesi sebebiyle bıraktık bı süreliğine, dön demedi ben de dönmedim.