2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Biz dün yaptırdık 4ünü birden. Ben de korktum ama çok şükür iyiydi. Ateşi çıkmadı, biraz mızmızlandı. Bir de uykuya geçmekte zorlandı o kadar.
Ben patikli ayaklı tulumlardan giydiriyorum o yüzden ekstra çorap giydirmiyorum ama ayakları hep kapalı hiç çıplak bırakmıyorum.

Çorapla yatırılmaz diye birşey gördüm de ben hep çorapla yatırdım hatta 2 çorap falan giydirdim uyku tulumu giydiriyorum içine sadece zıbın ve çorap. Çok yanlış birşey yapmıyorumdur umarım gazlı bir bebek zaten, üşütür de gazı artar diye korkuyorum

Eylül'ün başlarında İzmir sıcağında bile giydirdim çorap, patikli altın içine. O zmn bile farkediliyordu gaza etkisi
Gerçekten öyle.Evrim geçirdi resmen arada kiraz cekirdekli patiğini gydiriyorum yumuşacık oluyor karnı.caresizlkten onlarıda almıştım

Gerçekten öyle.Evrim geçirdi resmen arada kiraz cekirdekli patiğini gydiriyorum yumuşacık oluyor karnı.caresizlkten onlarıda almıştım
O gaz sancıları çok fena ya elim ayağıma dolaşırdı, uykudan 40 dk sonra ağlayarak uyanirdi. Neyse ki çok sürmedi. Gaz damlasınin kotulestirdigini farkettim, sonra da alıştı yavrucak ya da sindirim sistemi değişti de geçti çok şükür. Yoksa ben de her careye koşardım

Şimdi kullanmıyormusun gaz damlası peki ?.bn hala vermeye devam ediyorum sanki bırakırsam başa dönücekmişiz gibi geliyor

patikli alt bile olsa giydiriyorum çorap.farkettm ki cocugu sıcak tuttugumdan beri gaz sancıları azaldı
Ben de aynı düşünceden giydiriyorum, devam da edicem valla
Zafer benim Saçını tararken kucağımda bayıldı Gideyim de bı anne kahvesi içeyim
Maşallah battaniye emzik yelek body aynılarından var bizde de, bir an kendi kızım zannettim

Şimdi kullanmıyormusun gaz damlası peki ?.bn hala vermeye devam ediyorum sanki bırakırsam başa dönücekmişiz gibi geliyor
Hayır d vitamini hariç hiç bişey kullanmıyorum. Kimyon çayı içiyordum onu dahi bıraktım. Doktorumuzu dinledim, alerji hikayesi sebebiyle bıraktık bı süreliğine, dön demedi ben de dönmedim.

Ben de aynı düşünceden giydiriyorum, devam da edicem valla

Maşallah battaniye emzik yelek body aynılarından var bizde de, bir an kendi kızım zannettim
Altını açtıkça cıkarıyorum corabı arada havalandırıyorum hosuna gidiyor

Hayır d vitamini hariç hiç bişey kullanmıyorum. Kimyon çayı içiyordum onu dahi bıraktım. Doktorumuzu dinledim, alerji hikayesi sebebiyle bıraktık bı süreliğine, dön demedi ben de dönmedim.
Suan iyiyse tabiki hiç gerek yok bnde vermeyim istiyorum ama acabalar peşimi bırakmıyor

Selam hanımlar dogum yapalı tam 2 ay oldu ama benim kanamam devam ediyor normal mi devam edenler varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…