Yaa minnoşAyy bu bezelyeler öpülmezmi yabnce gıdıklanıyorlar
Gökçenin annesi gelmişSelam hanımlar dogum yapalı tam 2 ay oldu ama benim kanamam devam ediyor normal mi devam edenler varmi
Bebeklerin ayagını öpünce neden güler araması yaptırdım google karşıma bebeklerin ayaklarından öpmeyin yazısı çıktı içerigine tıklamaya elim varmıyor.kendi kendime bela buldumYaa minnoşAynen ya her opusumde gülüyor tosbaa
Benim devam etti 50 küsur gün kadar sonra arttı.. 10 gün arayla 2 kez regl oldum. Şu an düzenleyici ilaç içiyorum onunla birlikte kesildi. Doktora görünmelisiniz devamı halinde. Bu kadar uzun sürünce enfeksiyonlara da açık hale geliyoruz ve vücut direncini etkiliyorSelam hanımlar dogum yapalı tam 2 ay oldu ama benim kanamam devam ediyor normal mi devam edenler varmi
Aman ya valla bı hayırlı haber çıkmıyo Google'daBebeklerin ayagını öpünce neden güler araması yaptırdım google karşıma bebeklerin ayaklarından öpmeyin yazısı çıktı içerigine tıklamaya elim varmıyor.kendi kendime bela buldum
Ya bizim de arttı sanki ama dikkat ettim de gece emzirmelerinde daha az kusuyor, gece gündüz sütü farklı ya ondan mıdır nedir. Neyse gaz olmasın da kusmuğa razıyım ben kus oğlum kus annecim diyorum hep destek tam destekFışkırır kusmalar vardi diyet öncesi. Şimdi azaldı. Yine de memede uyumaya çalışırsa gereğinden fazla içiyor, gazını çıkarırken omzuma kusuyor. Bı de dediğim gibi tokken ilk yarım saat içinde çok sarsarsam o zmn illaki oluyor. Valla şimdi konakları yağladim, çitilicem birazdan, sıkıysa uyumasın artık son kozumu oynuyorum.
Mesela emzireli 25 dk olmuştur. Alt açma bezine yatırdım şu an sacı yağlı diye, ragzina bişeyler geldi diye hıçkırık tuttu. Çok kasıyor kendini , bı durduğu yok ki..
Ya bizimki de sığmıyor boydanAyy bizde gaz sancısı için kovaya soktuk çok komik oldu diz çöküp oturmuş gibi durdu kovada sığamadı tosunumküvete soktuk geçen hoşuna gitti baya bizimkide çıplak olmayı seviyor ağlıyor giyinirken. Şapka zaten imkansız takamıyoruz yaa
Hem bebek hem de biz çorap giymeliyiz diye biliyorum canım gaz İçin, valla biz çok ara dönemde doğum yaptık. Resmen ben elbise ile doğuma gittim doğumdan bi hafta sonra kış geldiBiz dün yaptırdık 4ünü birden. Ben de korktum ama çok şükür iyiydi. Ateşi çıkmadı, biraz mızmızlandı. Bir de uykuya geçmekte zorlandı o kadar.
Çorapla yatırılmaz diye birşey gördüm de ben hep çorapla yatırdım hatta 2 çorap falan giydirdimuyku tulumu giydiriyorum içine sadece zıbın ve çorap. Çok yanlış birşey yapmıyorumdur umarım gazlı bir bebek zaten, üşütür de gazı artar diye korkuyorum
Ya bebek ayağı zaafım var zaten ısırılır bunlarAyy bu bezelyeler öpülmezmi yabnce gıdıklanıyorlar
Aynı şekilde hem kendime dikkat ediyorum hem kızıma, biogaia da kullanıyoruz 20 gündür yaklaşık. Gazlar azaldı gibi birazYa bizim de arttı sanki ama dikkat ettim de gece emzirmelerinde daha az kusuyor, gece gündüz sütü farklı ya ondan mıdır nedir. Neyse gaz olmasın da kusmuğa razıyım ben kus oğlum kus annecim diyorum hep destek tam destek
Ya bizimki de sığmıyor boydan
Böyle kırılıyor bacaklarından kovanın içine, zaten şu meşhur katlanabilir kovalardan bizimkisi. Bir kaç kez devrildi o katlanan kısımlardan. Kendi kendimize iş alıyoruz ama gözüm görmüyor yeterki o mutlu olsun iyi hissetsin
Hem bebek hem de biz çorap giymeliyiz diye biliyorum canım gaz İçin, valla biz çok ara dönemde doğum yaptık. Resmen ben elbise ile doğuma gittim doğumdan bi hafta sonra kış geldio yüzden ben altı bile çift kat giydiriyorum ya çift pijama ya da kilotlu çorap üstüne pijama gibi.
Ya bebek ayağı zaafım var zaten ısırılır bunlar
Ben de kullanıyorum, doktora sordum ilaç değil o zaman kullanabilirsin yan etkisi yok dedi. 5 damla kullanıyorum.Aynı
Aynı şekilde hem kendime dikkat ediyorum hem kızıma, biogaia da kullanıyoruz 20 gündür yaklaşık. Gazlar azaldı gibi biraz
Kovaya sokma olayı nedir hiç duymadım?
Oysss maşallah kuzuma Eylül bebeleri hep birbilerine benziyorlar sankiZafer benimSaçını tararken kucağımda bayıldı Gideyim de bı anne kahvesi içeyim
Ahhh yerim seni maşallah kizcemeBen de bu dönence sayesinde lavaboya gidebiliyorum, yoksa hep kucak
Opulmeyi bırak isirilir bileeeeAyy bu bezelyeler öpülmezmi yabnce gıdıklanıyorlar
40 dan sonra doktora gitmedin mi canimSelam hanımlar dogum yapalı tam 2 ay oldu ama benim kanamam devam ediyor normal mi devam edenler varmi
Bizim hala sıvı şekilde canim bu durum sorun mu teşkil ediyor acabaSelam kızlar bebeğimin kakasi sıvı şeklinde acaba ishal mi oldu?
Yaaaa tonton bebişim maşallah gözümüzün onunde büyüyorlar annesiKızlar hepimizin bebekleri çok tatlı maşallah subanallahsürekli fotoğraf çekiyorum hafıza dolu uyarısı veriyor siz de öyle misiniz?
Bu da benim tosunum
Oy maşallah ne tatlı ha ak pak çocukBir fotoğraf da bizden gelsin teyzeler kirkimizi çıkardığımız gündenmasallah alırız
İlk banyoda deneyeyim bakalım hoşuna gider kesin bizim kızınBen de kullanıyorum, doktora sordum ilaç değil o zaman kullanabilirsin yan etkisi yok dedi. 5 damla kullanıyorum.
Gaz olan bebekleri ılık su dolu kovaya diklemesine sokuyorlar canım gaz çıkarmaya yardımcıymış. Biz bi kede denemiştik çok ağlıyordu suya sokunca sustu. Ben de banyo öncesi ritüel yaptım bunu.
Super o zaman sorun değildir inş.Oysss maşallah kuzuma Eylül bebeleri hep birbilerine benziyorlar sanki
Ahhh yerim seni maşallah kizceme
Opulmeyi bırak isirilir bileeee
40 dan sonra doktora gitmedin mi canim
Bizim hala sıvı şekilde canim bu durum sorun mu teşkil ediyor acaba
Yaaaa tonton bebişim maşallah gözümüzün onunde büyüyorlar annesi
Ben hiçbir şey yapmadım çocuğu yıkadım sonra banyo yaptım bu kadarOy maşallah ne tatlı ha ak pak çocuk
Bizim yarın çıkıyor ama 40 nasıl çıkartılıe hiç bilmiyorum şimdi ona bakıcam :)
Merhaba bugün 2 ay kontrolünde doktorumuz Rotateq olanı önerdi, hemen hastaneden alıp aşıyı yaptırdık 441 TLEğer doktorunuza danışırsanız banada söylermisiniz rica etsemHangisini önerecek doktor
Regl oldugunu nasil anladin arada kesildi o zmnBenim devam etti 50 küsur gün kadar sonra arttı.. 10 gün arayla 2 kez regl oldum. Şu an düzenleyici ilaç içiyorum onunla birlikte kesildi. Doktora görünmelisiniz devamı halinde. Bu kadar uzun sürünce enfeksiyonlara da açık hale geliyoruz ve vücut direncini etkiliyor
48. Gun dr gittimOysss maşallah kuzuma Eylül bebeleri hep birbilerine benziyorlar sanki
Ahhh yerim seni maşallah kizceme
Opulmeyi bırak isirilir bileeee
40 dan sonra doktora gitmedin mi canim
Bizim hala sıvı şekilde canim bu durum sorun mu teşkil ediyor acaba
Yaaaa tonton bebişim maşallah gözümüzün onunde büyüyorlar annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?