2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Selam hanımlar dogum yapalı tam 2 ay oldu ama benim kanamam devam ediyor normal mi devam edenler varmi
Benim devam etti 50 küsur gün kadar sonra arttı.. 10 gün arayla 2 kez regl oldum. Şu an düzenleyici ilaç içiyorum onunla birlikte kesildi. Doktora görünmelisiniz devamı halinde. Bu kadar uzun sürünce enfeksiyonlara da açık hale geliyoruz ve vücut direncini etkiliyor

Bebeklerin ayagını öpünce neden güler araması yaptırdım google karşıma bebeklerin ayaklarından öpmeyin yazısı çıktı içerigine tıklamaya elim varmıyor.kendi kendime bela buldum
Aman ya valla bı hayırlı haber çıkmıyo Google'da iki öpsek nolurmuş ki.. boşver bacım tıklama sen

Ya bizim de arttı sanki ama dikkat ettim de gece emzirmelerinde daha az kusuyor, gece gündüz sütü farklı ya ondan mıdır nedir. Neyse gaz olmasın da kusmuğa razıyım ben kus oğlum kus annecim diyorum hep destek tam destek
Ya bizimki de sığmıyor boydan
Böyle kırılıyor bacaklarından kovanın içine, zaten şu meşhur katlanabilir kovalardan bizimkisi. Bir kaç kez devrildi o katlanan kısımlardan. Kendi kendimize iş alıyoruz ama gözüm görmüyor yeterki o mutlu olsun iyi hissetsin
Hem bebek hem de biz çorap giymeliyiz diye biliyorum canım gaz İçin, valla biz çok ara dönemde doğum yaptık. Resmen ben elbise ile doğuma gittim doğumdan bi hafta sonra kış geldi o yüzden ben altı bile çift kat giydiriyorum ya çift pijama ya da kilotlu çorap üstüne pijama gibi.
Ayy bu bezelyeler öpülmezmi ya bnce gıdıklanıyorlar
Ya bebek ayağı zaafım var zaten ısırılır bunlar

Aynı
Aynı şekilde hem kendime dikkat ediyorum hem kızıma, biogaia da kullanıyoruz 20 gündür yaklaşık. Gazlar azaldı gibi biraz
Kovaya sokma olayı nedir hiç duymadım?

Selam kızlar bebeğimin kakasi sıvı şeklinde acaba ishal mi oldu?

Aynı

Aynı şekilde hem kendime dikkat ediyorum hem kızıma, biogaia da kullanıyoruz 20 gündür yaklaşık. Gazlar azaldı gibi biraz
Kovaya sokma olayı nedir hiç duymadım?
Ben de kullanıyorum, doktora sordum ilaç değil o zaman kullanabilirsin yan etkisi yok dedi. 5 damla kullanıyorum.
Gaz olan bebekleri ılık su dolu kovaya diklemesine sokuyorlar canım gaz çıkarmaya yardımcıymış. Biz bi kede denemiştik çok ağlıyordu suya sokunca sustu. Ben de banyo öncesi ritüel yaptım bunu.

Zafer benim Saçını tararken kucağımda bayıldı Gideyim de bı anne kahvesi içeyim
Oysss maşallah kuzuma Eylül bebeleri hep birbilerine benziyorlar sanki
Ben de bu dönence sayesinde lavaboya gidebiliyorum, yoksa hep kucak
Ahhh yerim seni maşallah kizceme
Ayy bu bezelyeler öpülmezmi ya bnce gıdıklanıyorlar
Opulmeyi bırak isirilir bileeee
Selam hanımlar dogum yapalı tam 2 ay oldu ama benim kanamam devam ediyor normal mi devam edenler varmi
40 dan sonra doktora gitmedin mi canim
Selam kızlar bebeğimin kakasi sıvı şeklinde acaba ishal mi oldu?
Bizim hala sıvı şekilde canim bu durum sorun mu teşkil ediyor acaba
Kızlar hepimizin bebekleri çok tatlı maşallah subanallah sürekli fotoğraf çekiyorum hafıza dolu uyarısı veriyor siz de öyle misiniz?

Bu da benim tosunum
Yaaaa tonton bebişim maşallah gözümüzün onunde büyüyorlar annesi

İlk banyoda deneyeyim bakalım hoşuna gider kesin bizim kızın

Super o zaman sorun değildir inş.

Peki salya akıtıyor musunuz siz benimki salya akıtmaya başladı 1 haftadır falan

Regl oldugunu nasil anladin arada kesildi o zmn
48. Gun dr gittim
Rahmin kalp seklinde bi taraf bosalmis bi taraftan geliyor kanaman dedi. Uzun surebilir dedi. Rahim agzi temiz dedi. Bu kanama bitince adet duzenszligi olur ve bazi aylar adet olamayabilirsin dedi. Sadece anne sütü verdigim icin. Kanamayi durduracak ilac vermiyirum dedi. Ama bn artik bitsin istiyorum eşim yurt disindan gelcek yeter gariiiii xD bide bugun et gibi bir parca geldi korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…