Ben de öyleyim de çorapsız yatırılmalı diye birşey gördüm sosyal medya annesinde, yanlış mı yapıyorum acaba diye sizlere sordum. Biz doğrusunu yapıyoruz benceBen bacak ve ayakları hep korumaya alıyorum 2 kat giydiriyorum gaz olmasın diye. hatta doğumdan beri kendim de çorapla uyuyorum gaz olmasın sütten geçmesin bebeğe diye
Kahvaltıda zeytin yumurta bal yiyorum onun dışında sebze meyve et balık süt ve süt ürünleri önemliNe yiyorsun peki
Eksik yazmışım :) sebze meyve et balık yiyorum reflü süt ve süt ürünleri yapıyor geneldeKahvaltıda zeytin yumurta bal yiyorum onun dışında sebze meyve et balık süt ve süt ürünleri önemli
Peyniri kestim yazmışsınız önceki mesajda. Süt ve süt ürünleri tüketiyor musunuz tüketmiyor musunuz anlamadımKahvaltıda zeytin yumurta bal yiyorum onun dışında sebze meyve et balık süt ve süt ürünleri önemli
Anladım :)Eksik yazmışım :) sebze meyve et balık yiyorum reflü süt ve süt ürünleri yapıyor genelde
Sağ ol canımAyy acını hissettim resmen, çok geçmiş olsun canım..
Sağ olÇok geçmiş olsun ben de geçen gün bacağıma çay döktüm yandım biraz hemen pişik kremi sürdüm desitin mavi olan bütün kızarıklığını ve acısını anında aldı
Bebekleri kusan arkadaşlar için emzirme danışmanına sordum ön süt laktoz açısından zengin oluyormuş bebek onu daha çok alırsa laktoza da toleransı varsa gaz yapıp kusma yaparmış artı yediklerine dikkat etmelisin dedi benim bebeğim de geçen hafta çok kusuyodu ben tahin pekmez sütlü tatlılar simit kahve çikolata peynir çok fazla yiyordum bianda kestim hepsini hangisi yaptı bilmiyorum ama kusması kesildi diyetle düzelebilir
Sağ ol canımDiş macunu sürerim bu durumlarda.geçmiş olsun
Bi tek salatada kivircik yemistim o yaparmi acabaYeşil yapraklı sebze vs çok yediysen o da yapıyor
Yok bakılmadi, başka sebep görülmeyince öyle yorumladi heralde. İlacı icmeyeyim dedim kendi haline bıraktım. Bigun önce biten regl yeniden başlayacak gibi oldu. İlaca başlamak zorunda kaldım. İlaç 30 tane, kullandığım süre boyunca regl olmiycam.Senin hormon degeerlerine bakıldımı, bnm bakılmadi1 gunluk mü kesti acaba yada adet baslangicindi ilac fayda etmedi ay ne zor ya dogurdum doguracqm streesi. Dogur, kanama derdi
Yok sanmıyorum genelde koyu yeşil yapraklı sebzeler yaparmış ıspanak vs gibiBi tek salatada kivircik yemistim o yaparmi acaba
Yaa yer neresi. Hangi şehirdesiniz[
Merhaba bugün 2 ay kontrolünde doktorumuz Rotateq olanı önerdi, hemen hastaneden alıp aşıyı yaptırdık 441 TL
Yaa yer neresi. Hangi şehirdesinizbizede o fiyata gönderin ya burda 750₺
Galiba ben de öyle yapıcam YouTube’den izlediğim videolardan gözüm kanadıBen hiçbir şey yapmadım çocuğu yıkadım sonra banyo yaptım bu kadar
Ooot ne kadar nizami ağrı burnu maşallahBu da benim bal yanaklı oğlum teyzeleriii
Galiba ben de sadece okumayı yapacağım canımRüyada korkuyorlar herhalde. Ben pışpış yapıyorum poposuna susuyor canım
Ahahah bizimde öyle bende katladım bikere ya eşimde çok dalga geçti sosyal medyada bi adamda öyle katlıyor döküyor suyu videoyu atıp duruyor bana aynı sen bu diye
Dua okunuyor canım bebekle sana 40 kaşık suya. En son onu üstünüze döküp çıkıyorsunuz banyodan biz böyle yaptık yani farklı yapanlarda vardır muhakkak.
Rotateq daha iyiymiş zaten canım içinde sığırdan elde edilen bi mikrop daha mı ne varmış ekstra bağışıklık kazanması için. Bizimde aşılar aynı anda oldu çok şükür hiç ateş vs olmadık ama akşam bi huzursuz ağlayınca önlem amaçlı 2.5ml calpol verdik.
AynııÇiş kaka kusmuk işte kuzum sen nasılsın
Peki emzrmeye engel mi canimYok bakılmadi, başka sebep görülmeyince öyle yorumladi heralde. İlacı icmeyeyim dedim kendi haline bıraktım. Bigun önce biten regl yeniden başlayacak gibi oldu. İlaca başlamak zorunda kaldım. İlaç 30 tane, kullandığım süre boyunca regl olmiycam.
Hayır değilPeki emzrmeye engel mi canim
Teşekkürler teyzesiOy maşallah ne tatlı ha ak pak çocuk
Bizim yarın çıkıyor ama 40 nasıl çıkartılıe hiç bilmiyorum şimdi ona bakıcam :)
O zaman normaldir canim rahim toparlanmaya debam ediyor demek kiRegl oldugunu nasil anladin arada kesildi o zmn
48. Gun dr gittim
Rahmin kalp seklinde bi taraf bosalmis bi taraftan geliyor kanaman dedi. Uzun surebilir dedi. Rahim agzi temiz dedi. Bu kanama bitince adet duzenszligi olur ve bazi aylar adet olamayabilirsin dedi. Sadece anne sütü verdigim icin. Kanamayi durduracak ilac vermiyirum dedi. Ama bn artik bitsin istiyorum eşim yurt disindan gelcek yeter gariiiii xD bide bugun et gibi bir parca geldi korktum
Yaaaa dimi resmen fokur fokur fokurduyor çok gülüyoruz biz bide emerken yapıyor genel deBizimki de sıvı bence sorun yok gibi ya hatta kakasını yaparken ki o sesten anlıyorum sıvı olduğunu öyle bir sıvıama günlerdir böyle. Sıkıntı olduğunu düşündürecek birşey yaşamadık. Endişelenme bence
Şifa olsun minik erkeğeMerhaba kızlar bugün 2.ay kontrolümüz vardı, herşey yolunda çok şükürAşılarımizi da olduk bakalım yan etkileri olacak mı/nasıl olacak. Doktorumuz sünneti de önerdi bu aylarda yaptırın dedi,eşimle planlayıp yaptıracağız sünnetini de yakın zamanda.
Rotavirus aşısı olarak da Rotateq önerdi 3 doz yapılan, Pnömokok,Verem ve karma aşılar ile birlikte rotavirus aşısının ilk dozunu da yaptırdık. Biz aşıyı hastaneden aldık zaten eczane ile aynı fiyata satılıyormus 441 TL verdik. Bakalım aşı sonrası bizi neler bekliyor
Oyyy maşallah pasamaBu da benim bal yanaklı oğlum teyzeleriii
Bana da saçma geldi o kısımlar o yüzden yıkarken dua okudum ara ara yapıyorum zatenGaliba ben de öyle yapıcam YouTube’den izlediğim videolardan gözüm kanadı
Ooot ne kadar nizami ağrı burnu maşallah
Galiba ben de sadece okumayı yapacağım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?