2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben bacak ve ayakları hep korumaya alıyorum 2 kat giydiriyorum gaz olmasın diye. hatta doğumdan beri kendim de çorapla uyuyorum gaz olmasın sütten geçmesin bebeğe diye
Ben de öyleyim de çorapsız yatırılmalı diye birşey gördüm sosyal medya annesinde, yanlış mı yapıyorum acaba diye sizlere sordum. Biz doğrusunu yapıyoruz bence

Kahvaltıda zeytin yumurta bal yiyorum onun dışında sebze meyve et balık süt ve süt ürünleri önemli
Peyniri kestim yazmışsınız önceki mesajda. Süt ve süt ürünleri tüketiyor musunuz tüketmiyor musunuz anlamadım

Ayy acını hissettim resmen, çok geçmiş olsun canım..
Sağ ol canım
Sağ ol bizde pişik olursa diye mavisiyle morundan almıştık evde duruyor arada sürüyorum poposuna yanık içinde aklımda bulunsun
Diş macunu sürerim bu durumlarda.geçmiş olsun
Sağ ol canım

Senin hormon degeerlerine bakıldımı, bnm bakılmadi 1 gunluk mü kesti acaba yada adet baslangicindi ilac fayda etmedi ay ne zor ya dogurdum doguracqm streesi. Dogur, kanama derdi
Yok bakılmadi, başka sebep görülmeyince öyle yorumladi heralde. İlacı icmeyeyim dedim kendi haline bıraktım. Bigun önce biten regl yeniden başlayacak gibi oldu. İlaca başlamak zorunda kaldım. İlaç 30 tane, kullandığım süre boyunca regl olmiycam.

Keşke kucakta uyusa… bugün 10 kere uyuttum 11 kere uyandı uyuyamadıkça ağladı ağladıkça uykuya dalamadı böyle kısır bir döngü oldu banyo yaptırdım şimdi emiyor umarım uyur
Bebelerin uyuması için salavat zinciri

Ben hiçbir şey yapmadım çocuğu yıkadım sonra banyo yaptım bu kadar
Galiba ben de öyle yapıcam YouTube’den izlediğim videolardan gözüm kanadı
Bu da benim bal yanaklı oğlum teyzeleriii
Ooot ne kadar nizami ağrı burnu maşallah
Galiba ben de sadece okumayı yapacağım canım

Peki emzrmeye engel mi canim

Oy maşallah ne tatlı ha ak pak çocuk

Bizim yarın çıkıyor ama 40 nasıl çıkartılıe hiç bilmiyorum şimdi ona bakıcam :)
Teşekkürler teyzesi süslemek sana kalmış bebeği yikadijtan sonra kırk kaşık su sayıp en son tepesinden döktük biz aynı sekilde bende öyle
O zaman normaldir canim rahim toparlanmaya debam ediyor demek ki
Yaaaa dimi resmen fokur fokur fokurduyor çok gülüyoruz biz bide emerken yapıyor genel de
Şifa olsun minik erkeğe
Bu da benim bal yanaklı oğlum teyzeleriii
Oyyy maşallah pasama

Geceye bir fotoğraf bırak hope2022

Kızlar bugün yakaladığım kare, bizimki kustu mu işte böyle kusuyor. Bi arkadaşım süt ve süt ürünleri alerji yapıyor olabilir bir kaç gün kes bakalım dedi, bence çok ondan değil ama bi denemek istiyorum -Sunshine ne yiyorsun canım menü fikri alırım, süt ürünü olmayan çok az şey var çünkü.

Eklentiler

• 70B246A1-42C3-468B-9526-4EB2103C74BA.webp
    83,7 KB · Görüntüleme: 79
Galiba ben de öyle yapıcam YouTube’den izlediğim videolardan gözüm kanadı

Ooot ne kadar nizami ağrı burnu maşallah

Galiba ben de sadece okumayı yapacağım canım
Bana da saçma geldi o kısımlar o yüzden yıkarken dua okudum ara ara yapıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…