Evet bı iki gün kesilmiş gibiydi, sonra bildiğin adet kanaması gibi çok fazla arttı bitti yeniden arttı. Benim de rahme bakıldı sıkıntı yok, hormonal olduğu için mecburduk. Hatta ilacı yazdığı gün kesilmişti.dedim başlamasam mi , bigun sonra yeniden arttı düşün yaniRegl oldugunu nasil anladin arada kesildi o zmn
48. Gun dr gittim
Rahmin kalp seklinde bi taraf bosalmis bi taraftan geliyor kanaman dedi. Uzun surebilir dedi. Rahim agzi temiz dedi. Bu kanama bitince adet duzenszligi olur ve bazi aylar adet olamayabilirsin dedi. Sadece anne sütü verdigim icin. Kanamayi durduracak ilac vermiyirum dedi. Ama bn artik bitsin istiyorum eşim yurt disindan gelcek yeter gariiiii xD bide bugun et gibi bir parca geldi korktum
Senin hormon degeerlerine bakıldımı, bnm bakılmadiEvet bı iki gün kesilmiş gibiydi, sonra bildiğin adet kanaması gibi çok fazla arttı bitti yeniden arttı. Benim de rahme bakıldı sıkıntı yok, hormonal olduğu için mecburduk. Hatta ilacı yazdığı gün kesilmişti.dedim başlamasam mi , bigun sonra yeniden arttı düşün yani
Bizimki de sıvı bence sorun yok gibi ya hatta kakasını yaparken ki o sesten anlıyorum sıvı olduğunu öyle bir sıvıSelam kızlar bebeğimin kakasi sıvı şeklinde acaba ishal mi oldu?
Ay maşallah binlerce kez Allah esirgesin kuzuyuBu da benim bal yanaklı oğlum teyzeleriii
Amiin hepimizinkiniAy maşallah binlerce kez Allah esirgesin kuzuyu
Rüyada korkuyorlar herhalde. Ben pışpış yapıyorum poposuna susuyor canımİkidir bildigin uyanıkken agladıgı gibi aglıyor uyandırınca susuyor
Ahahah bizimde öyle bende katladım bikere ya eşimde çok dalga geçti sosyal medyada bi adamda öyle katlıyor döküyor suyu videoyu atıp duruyor bana aynı sen bu diyeYa bizim de arttı sanki ama dikkat ettim de gece emzirmelerinde daha az kusuyor, gece gündüz sütü farklı ya ondan mıdır nedir. Neyse gaz olmasın da kusmuğa razıyım ben kus oğlum kus annecim diyorum hep destek tam destek
Ya bizimki de sığmıyor boydan
Böyle kırılıyor bacaklarından kovanın içine, zaten şu meşhur katlanabilir kovalardan bizimkisi. Bir kaç kez devrildi o katlanan kısımlardan. Kendi kendimize iş alıyoruz ama gözüm görmüyor yeterki o mutlu olsun iyi hissetsin
Hem bebek hem de biz çorap giymeliyiz diye biliyorum canım gaz İçin, valla biz çok ara dönemde doğum yaptık. Resmen ben elbise ile doğuma gittim doğumdan bi hafta sonra kış geldio yüzden ben altı bile çift kat giydiriyorum ya çift pijama ya da kilotlu çorap üstüne pijama gibi.
Ya bebek ayağı zaafım var zaten ısırılır bunlar
Dua okunuyor canım bebekle sana 40 kaşık suya. En son onu üstünüze döküp çıkıyorsunuz banyodan biz böyle yaptık yani farklı yapanlarda vardır muhakkak.Oy maşallah ne tatlı ha ak pak çocuk
Bizim yarın çıkıyor ama 40 nasıl çıkartılıe hiç bilmiyorum şimdi ona bakıcam :)
Rotateq daha iyiymiş zaten canım içinde sığırdan elde edilen bi mikrop daha mı ne varmış ekstra bağışıklık kazanması için. Bizimde aşılar aynı anda oldu çok şükür hiç ateş vs olmadık ama akşam bi huzursuz ağlayınca önlem amaçlı 2.5ml calpol verdik.[
Merhaba bugün 2 ay kontrolünde doktorumuz Rotateq olanı önerdi, hemen hastaneden alıp aşıyı yaptırdık 441 TL
Yaptırdınız mi bexeroyu3 doz rotateq rota virüsü için
3 doz nimenrix
3 doz bexsero, menenjit(meningokok) için. Menenjit için 2 farklı aşı varmış
Bende patikli pijamada olsa çorap giydiriyorum. Çünkü kendimde ayaktan üşüteyim gaz sancısı çekerim hemen. Kiraz çekirdekli patikte işe yaramıyor bencede yinede bir umut o anlarda bende giydiriyorum ısıtıpGerçekten öyle.Evrim geçirdi resmen arada kiraz cekirdekli patiğini gydiriyorum yumuşacık oluyor karnı.caresizlkten onlarıda almıştım
Rotateq daha iyiymiş zaten canım içinde sığırdan elde edilen bi mikrop daha mı ne varmış ekstra bağışıklık kazanması için. Bizimde aşılar aynı anda oldu çok şükür hiç ateş vs olmadık ama akşam bi huzursuz ağlayınca önlem amaçlı 2.5ml calpol verdik.
İnşallah bizde de olmaz sıkı takıp edeceğim.doktorumuzda dedi huzursuzluk olursa da verebilirsin calpol ateş olmasa da dedi.
Ayy acını hissettim resmen, çok geçmiş olsun canım..Kızlar biberonu yıkarken son durulamasını kaynamış içme suyuyla yapıp çalkalıyorum. Bugün kapağını tam sıkmamışım galiba o basınçla kapak fırladı olan su elime döküldü yandım ya resmen misafirlikteydik utanmasam ağlayacaktım hüngür hüngür acıdankabardı elimin üstü komple hemen eşim silverdin krem aldı ama çok sızlıyor
Yeşil yapraklı sebze vs çok yediysen o da yapıyorArkadaşlar iki gündür afedersiniz bebeğimin kakasi asker yeşili renkte.hicbir huysuzluk ateş yok normalmi sizce
Ben bacak ve ayakları hep korumaya alıyorum 2 kat giydiriyorum gaz olmasın diye. hatta doğumdan beri kendim de çorapla uyuyorum gaz olmasın sütten geçmesin bebeğe diyeBebeğiniz uyurken çorap giydiriyor musunuz?
Çok geçmiş olsun ben de geçen gün bacağıma çay döktüm yandım biraz hemen pişik kremi sürdüm desitin mavi olan bütün kızarıklığını ve acısını anında aldıBende patikli pijamada olsa çorap giydiriyorum. Çünkü kendimde ayaktan üşüteyim gaz sancısı çekerim hemen. Kiraz çekirdekli patikte işe yaramıyor bencede yinede bir umut o anlarda bende giydiriyorum ısıtıp
Ne yiyorsun pekiÇok geçmiş olsun ben de geçen gün bacağıma çay döktüm yandım biraz hemen pişik kremi sürdüm desitin mavi olan bütün kızarıklığını ve acısını anında aldı
Bebekleri kusan arkadaşlar için emzirme danışmanına sordum ön süt laktoz açısından zengin oluyormuş bebek onu daha çok alırsa laktoza da toleransı varsa gaz yapıp kusma yaparmış artı yediklerine dikkat etmelisin dedi benim bebeğim de geçen hafta çok kusuyodu ben tahin pekmez sütlü tatlılar simit kahve çikolata peynir çok fazla yiyordum bianda kestim hepsini hangisi yaptı bilmiyorum ama kusması kesildi diyetle düzelebilir
Bi umut ışığı işteBende patikli pijamada olsa çorap giydiriyorum. Çünkü kendimde ayaktan üşüteyim gaz sancısı çekerim hemen. Kiraz çekirdekli patikte işe yaramıyor bencede yinede bir umut o anlarda bende giydiriyorum ısıtıp
Diş macunu sürerim bu durumlarda.geçmiş olsunKızlar biberonu yıkarken son durulamasını kaynamış içme suyuyla yapıp çalkalıyorum. Bugün kapağını tam sıkmamışım galiba o basınçla kapak fırladı olan su elime döküldü yandım ya resmen misafirlikteydik utanmasam ağlayacaktım hüngür hüngür acıdankabardı elimin üstü komple hemen eşim silverdin krem aldı ama çok sızlıyor
Çiş kaka kusmuk işte kuzum sen nasılsınGeldim geldim nasilsin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?