2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Evet bı iki gün kesilmiş gibiydi, sonra bildiğin adet kanaması gibi çok fazla arttı bitti yeniden arttı. Benim de rahme bakıldı sıkıntı yok, hormonal olduğu için mecburduk. Hatta ilacı yazdığı gün kesilmişti.dedim başlamasam mi , bigun sonra yeniden arttı düşün yani

Senin hormon degeerlerine bakıldımı, bnm bakılmadi 1 gunluk mü kesti acaba yada adet baslangicindi ilac fayda etmedi ay ne zor ya dogurdum doguracqm streesi. Dogur, kanama derdi

Selam kızlar bebeğimin kakasi sıvı şeklinde acaba ishal mi oldu?
Bizimki de sıvı bence sorun yok gibi ya hatta kakasını yaparken ki o sesten anlıyorum sıvı olduğunu öyle bir sıvı ama günlerdir böyle. Sıkıntı olduğunu düşündürecek birşey yaşamadık. Endişelenme bence

Merhaba kızlar bugün 2.ay kontrolümüz vardı, herşey yolunda çok şükür Aşılarımizi da olduk bakalım yan etkileri olacak mı/nasıl olacak. Doktorumuz sünneti de önerdi bu aylarda yaptırın dedi,eşimle planlayıp yaptıracağız sünnetini de yakın zamanda.
Rotavirus aşısı olarak da Rotateq önerdi 3 doz yapılan, Pnömokok,Verem ve karma aşılar ile birlikte rotavirus aşısının ilk dozunu da yaptırdık. Biz aşıyı hastaneden aldık zaten eczane ile aynı fiyata satılıyormus 441 TL verdik. Bakalım aşı sonrası bizi neler bekliyor

İkidir bildigin uyanıkken agladıgı gibi aglıyor uyandırınca susuyor
Rüyada korkuyorlar herhalde. Ben pışpış yapıyorum poposuna susuyor canım
Ahahah bizimde öyle bende katladım bikere ya eşimde çok dalga geçti sosyal medyada bi adamda öyle katlıyor döküyor suyu videoyu atıp duruyor bana aynı sen bu diye
Oy maşallah ne tatlı ha ak pak çocuk

Bizim yarın çıkıyor ama 40 nasıl çıkartılıe hiç bilmiyorum şimdi ona bakıcam :)
Dua okunuyor canım bebekle sana 40 kaşık suya. En son onu üstünüze döküp çıkıyorsunuz banyodan biz böyle yaptık yani farklı yapanlarda vardır muhakkak.
[
Merhaba bugün 2 ay kontrolünde doktorumuz Rotateq olanı önerdi, hemen hastaneden alıp aşıyı yaptırdık 441 TL
Rotateq daha iyiymiş zaten canım içinde sığırdan elde edilen bi mikrop daha mı ne varmış ekstra bağışıklık kazanması için. Bizimde aşılar aynı anda oldu çok şükür hiç ateş vs olmadık ama akşam bi huzursuz ağlayınca önlem amaçlı 2.5ml calpol verdik.

Kızlar biberonu yıkarken son durulamasını kaynamış içme suyuyla yapıp çalkalıyorum. Bugün kapağını tam sıkmamışım galiba o basınçla kapak fırladı olan su elime döküldü yandım ya resmen misafirlikteydik utanmasam ağlayacaktım hüngür hüngür acıdan kabardı elimin üstü komple hemen eşim silverdin krem aldı ama çok sızlıyor

Gerçekten öyle.Evrim geçirdi resmen arada kiraz cekirdekli patiğini gydiriyorum yumuşacık oluyor karnı.caresizlkten onlarıda almıştım
Bende patikli pijamada olsa çorap giydiriyorum. Çünkü kendimde ayaktan üşüteyim gaz sancısı çekerim hemen. Kiraz çekirdekli patikte işe yaramıyor bencede yinede bir umut o anlarda bende giydiriyorum ısıtıp

Ayy acını hissettim resmen, çok geçmiş olsun canım..

Arkadaşlar iki gündür afedersiniz bebeğimin kakasi asker yeşili renkte.hicbir huysuzluk ateş yok normalmi sizce

Çok geçmiş olsun ben de geçen gün bacağıma çay döktüm yandım biraz hemen pişik kremi sürdüm desitin mavi olan bütün kızarıklığını ve acısını anında aldı
Bebekleri kusan arkadaşlar için emzirme danışmanına sordum ön süt laktoz açısından zengin oluyormuş bebek onu daha çok alırsa laktoza da toleransı varsa gaz yapıp kusma yaparmış artı yediklerine dikkat etmelisin dedi benim bebeğim de geçen hafta çok kusuyodu ben tahin pekmez sütlü tatlılar simit kahve çikolata peynir çok fazla yiyordum bianda kestim hepsini hangisi yaptı bilmiyorum ama kusması kesildi diyetle düzelebilir

Ne yiyorsun peki

Diş macunu sürerim bu durumlarda.geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…