Ay bu ne kadar doğru; izledim kaydettim ara ara bakıp teyit edeceğim ama bu seslerin hepsi var bizde yani duydum. Teşekkürler paylaşım için
Kızlar biraz geç kaldım sanırım bu videoyu görmek için ama size de atayım erken dönemler için belki işe yarar ama bence zaten artık dertlerini anlıyoruz biz. Yine de enteresan geldi böyle ortak bi dillerinin olması.
Kuzum ben yulaf lapası yiyorum sabahları ara ara. Dereotu da iyi geliyor diye biliyorum. Şuan düşündüm de ben zaten iğrenç beslendiğim için ben fikir vermeyeyim şimdilikKızlar ya benim kız 15 günde 400 gram almış az geldi bana rezene sütü yağlandırıyormuş ya bende gaz yapıyor diye kesmiştim geri başlayacağım uyku düzenimiz olmadığı için adam akıllı da beslenemiyor sanki sütüm de azaldı gibi hissediyorum sertliği gitti şimdi yumuşak. Bulgur bende süt yapıyor diye sebzeli bulgur pilavı yaptım da içine ıspanak bezelye sebzeye dair ne bulduysam attım umarım işe yarar. Sadece anne sütüyle devam eden anneler sütünüz kaliteli olsun diye yaptığınız bir şey var mı her türlü fikre açığım.
Süt kalitesi için, tam uygulayamasam da bildiklerim;Kızlar ya benim kız 15 günde 400 gram almış az geldi bana rezene sütü yağlandırıyormuş ya bende gaz yapıyor diye kesmiştim geri başlayacağım uyku düzenimiz olmadığı için adam akıllı da beslenemiyor sanki sütüm de azaldı gibi hissediyorum sertliği gitti şimdi yumuşak. Bulgur bende süt yapıyor diye sebzeli bulgur pilavı yaptım da içine ıspanak bezelye sebzeye dair ne bulduysam attım umarım işe yarar. Sadece anne sütüyle devam eden anneler sütünüz kaliteli olsun diye yaptığınız bir şey var mı her türlü fikre açığım.
Hemen takibe aldım faydalanmaya başladım bile teşekkür ederim.Kızlar bir de instagramda hastalanmayancocuk diye bir hesap var. Bebeklerin bağışıklığı için, süt için neler yapılması gerektiğini anlatıyor. Mutlaka öne çıkanlar kısımlarını okuyun iyice emin olduktan sonra önerileri deneyebilirsiniz ama ben fazlasıyla ikna oldum. Siz de bakın herkesin kendi kararı tabiki bana söylediği şeyler çok faydalı geldi.
Bi örnek vereyim, ben diş hekimiyim gereksiz antibiyotik kullanımı konusunda çok fazla şahit olduğum durum oluyordu. Bu hesapta her hastalığa antibiyotik verilmesinin yanlış olduğunun üzerinde duruyor. Viral hastalıklarda antibiyotik veriliyor mesela en büyük yanlışlardan ( mesela el ayak hastalığı).
gerekli durumlarda elbet kullanmak gerekir ama alternatif doğal yöntemlerle hastalığa yakalanmadan bebeklerimize nasıl iyi gelebiliriz bundan bahsediyor. Ağır enfeksiyonlarda elbette kullanmak gerekecek ama sonrasında mesela tekrar yararlı bakterileri nasıl geri kazanabiliriz. Bunlardan bahsediyor. Bence kesinlikle ona da bakın. Aklınıza yatmaz hoşunuza gitmezse uygulamazsanız ama en azından görmedim demezsiniz.
Rica ederim bebeklerimize şifa olsun öğrendiğimiz herşeyHemen takibe aldım faydalanmaya başladım bile teşekkür ederim.
hope2022 bakmak istersin canım belki. Mama takviyesi de alıyor senin kuzu ama ben beslenmenin fayda sağlayacağını düşünüyorum.
Benim de 10 Eylüldü ama 37+2 de doğdu. Aynen iki türlü de sankiNerdee 5 eylüldü 40. Haftası 37+6 da doğmuş geçen doğum raporuna baktım bence bizim bebeler atağa girmeye bahane arıyor hem doğum tarihine göre ataktayız hem de doğması gereken zamana göre
Havuç yiyorrum, tadını güzelleştiriyormuş, sabahları mutlaka kaynamış yumurta, tahin pekmez, dereotu yemeğe çalışıyorumKızlar ya benim kız 15 günde 400 gram almış az geldi bana rezene sütü yağlandırıyormuş ya bende gaz yapıyor diye kesmiştim geri başlayacağım uyku düzenimiz olmadığı için adam akıllı da beslenemiyor sanki sütüm de azaldı gibi hissediyorum sertliği gitti şimdi yumuşak. Bulgur bende süt yapıyor diye sebzeli bulgur pilavı yaptım da içine ıspanak bezelye sebzeye dair ne bulduysam attım umarım işe yarar. Sadece anne sütüyle devam eden anneler sütünüz kaliteli olsun diye yaptığınız bir şey var mı her türlü fikre açığım.
Bendede var o azalma düşüncesi hep yumuşak.büyüdükçe daha cok emiyor o yüzdenmi azalmış gibi onuda düşünüyorum.Cevizle kayısı incir hoşafı cok tüketiyorum sagdıgımda bakarım sütün üstüne hep yag birikir.dün sıcak duş aldım kurulanırken şıpır şıpır süt akıyordu sıcakta cok etkiliyor
İnanır misin bende yeniden doğmuş gibi hissettim bir yük kalkıyor sanki insanın omzundan bide herşey normale dönecek gibi hissediyoruz ama sanki benim bebiskondaha fena oldu kırktan sonra uyuduğu sayılı diyebilirim40’ını çıkardık yavrumun. Özel olarak sadece 40 tane ihlas suresi okudu kayınvalidem fasülyeye onu suya attık yıkandığı suyunda giderken ağacın dinine döktük. Ben de abdest aldım psikolojik olarak ne iyi geldi ya yeniden doğdum sanacak gören de
Hemen takibe aldım faydalanmaya başladım bile teşekkür ederim.
hope2022 bakmak istersin canım belki. Mama takviyesi de alıyor senin kuzu ama ben beslenmenin fayda sağlayacağını düşünüyorum.
Lifalifin kuru meyvelisini alsam mu böylece tatlı ihtiyacımı da böyle gidermiş olurumAy bu ne kadar doğru; izledim kaydettim ara ara bakıp teyit edeceğim ama bu seslerin hepsi var bizde yani duydum. Teşekkürler paylaşım için
Kuzum ben yulaf lapası yiyorum sabahları ara ara. Dereotu da iyi geliyor diye biliyorum. Şuan düşündüm de ben zaten iğrenç beslendiğim için ben fikir vermeyeyim şimdilik
Neyseki süt diyetine başladım bakalım kusmaya iyi gelecek mi. Şaka bir yana süt ürünü olmayan ne kadar az şey varmış ben şok.
Ciğeri oldum olası sevemedim ama diğerlerini deneyeceğim teşekkür ederimSüt kalitesi için, tam uygulayamasam da bildiklerim;
Rafine şekeri azaltmak lazım
Olabildiğince peynir yoğurt tüketmek gerekiyor(alerjik bir durum yoksa)
Haftada 1 2 ulaşabiliyorsak Kuzu ciğeri yenmesi öneriliyor özellikle Demir kaynağı olarak
Protein ağırlıklı beslenme olması gerekiyor
İncir bana iyi gelmişti ( bu kişisel görüşüm)
Ben yaklaşık 4 5 gün bu şekilde devam ettim sonra şekerli bişeyler yedim canım çok istedi ama o ara sütün rengi şeffaftan ziyade bildiğin dolu dolu beyaz olmuştu. Dönemsel mi denk geldi yoksa uyguladığım şeylerden mi bilmiyorum ama bu söylenenler zaten sağlıklı beslenme önerisi zararı olacağını düşünmüyorum.
Ama şuna da inanıyorum bş konuda kendimizi kısıtlarken girdiğimiz stres yerine ufak dozlarda almak da zarar yok.
Mesela çikolata istedi canımız yemicem diye strese girmek yerine daha sakin küçük porsiyonlar tüketmek daha mantıklı.
Ay bilirkişi gibi konuşuyorum kendimden sıkıldım kusura bakmayın vallahi ama bunlar tamamen kişisel fikirlerim.
Ben hayatımda 2. Kez ciğer yedim geçen hafta. İlk denememde bir daha yemem diye karar almıştımCiğeri oldum olası sevemedim ama diğerlerini deneyeceğim teşekkür ederim
dereotunu bulamadım sanal marketlerde ama diğerlerini alacağım kilo vereceğim diye hepsini bıçak gibi kestim de evladımdan önemli değil vallaHavuç yiyorrum, tadını güzelleştiriyormuş, sabahları mutlaka kaynamış yumurta, tahin pekmez, dereotu yemeğe çalışıyorum
Fındık yiyorum, ceviz yiyorum, üzüm yiyorum
Duşta ve sonrasında şıp şıp damlama bende de oluyor. Bi ara evham yaptım göğüslerm yumuşak süt yetmiyor mu diye ama bezlerini takip ettim normaldi
Çok takıntı yapma
Sakatata hiçbir zaman ısınamadım kelle paçayı da yaparım ama yemem kokuları yemiş kadar ediyor insanıo
Ben hayatımda 2. Kez ciğer yedim geçen hafta. İlk denememde bir daha yemem diye karar almıştım
Az az uyuduk bugün de sersem gibiyiz çok şükürKarabuğday olayı çok mantıklı ona ben de bakayım canım, bu süt diyeti bakalım iyi gelecek mi göreceğiz.
Benim iştahımın açık olmasından sebep o kadar iğrenç beslendim ki son dönemde hem kabızlığım arttı afedersin hem de resmen yataktan kazıyarak kaldırıyorum kendimi. Yediklerimizin enerjimizle yüzde yüz ilgisi var.
Hamile kalmadan önde ve hatta hamilelikte ne kadar sağlıklı besleniyormuşum hey gidi. Şimdi tatlılar börekler çörekler gırla..
Uyuyup dinlenebildin mi bir nebze nasılsın bugün, pıtırcık imkan tanıdı mı uyumaya
katinaizmir uzun uyuması senin kesintisiz uyku Alman İçin daha iyi aslında ama işte uyuturken ki o zorluk.
Biz ilk haftaya döndük y 2-3 saatte bir mızıklanıp emmek istiyor.
hope2022 kuzum ben henüz mama vermiyorum ama bugün sağlığım sütler ile biberon denemesi yapacağım. Hem bakalım sağlığım sütleri içiyor mu görmek için hem de biberonunda tanısın diye.
Dediğin gibi gaz çıkartırken özellikle fışkırtıyor ama ben gaz çıkarmadan çok yatırmak istemiyorum
Bu arada peynirimsi kıvamdaki kusma İçin iyi diyorlar ilk sindirimim gerçekleştiğini gösteriyormuş. Bizim mi kimi zaman peynirli kili zaman emilen sütün çıkması şeklinde oluyor neye göre ben henüz bir ayrım yapamadım.
Kilo alımı normal mi şimdilik bebeğinin?
Boşver canım şimdi kiloyu, hem emzirerek daha iyi veriliyordereotunu bulamadım sanal marketlerde ama diğerlerini alacağım kilo vereceğim diye hepsini bıçak gibi kestim de evladımdan önemli değil valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?