2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bebişi kv yıkadı canim o arada bende duş alıp abdestlendim dua okudu mu bilmiyorum valla bende yıkanırken bişey okumadım

Valla üstüm başım kusmuk hiç o ritüellere giremeyeceğim. Açıkçası ben dinen yapılması gerek diye biliyordum meğer 40 olayı bebek için değil anne içinmiş yıkar paklarız oh mis
Ben de öyle bir şey sanıyordum meğer toplum kültürüymüş şamanizmden kalma olabilir diye düşünüyorum

Bu aynı ben, her işi hızlı hallediyorum koştur koştur durumdayım. Yemegi bile yemiyorum yutuyorum direkt.Bu arada bebeğin zamanında mi doğdu bilmiyorum ama esas atak haftasi bu galiba. Doğacağı tarihe göre 8. hafta icindeyiz, doğduğu haftaya göre henüz 11. hafta. Hesap diğer türlü diye yorumluyordum ama çok fena bir uyku sorunu yaşıyoruz bu da yanında düzensiz beslenme de getiriyor. Dalmiyor saatlerce, ağlamadan durmuyor. Avutmak için ayakta yürüyoruz o da omuzda olup etrafa bakıyor. Bu sabah memede uyuyan çocuğu kundak yapayım derken uyandı ve uyutamadim.ciglik kıyamet, sonra babası uyuttu.Benimle bı derdi var ya cozucez inşallah.

Bilemiyorum internette de asi için belirlenen fiyatta bizim aldığımız fiyat yazıyor, bence farklı bir durum varsa sağlık bakanlığına ilgili yer hakkında şikayette bulunabilirsiniz
Mersinde 5 6 eczaeye sorduk abimde eczanede çalışıyor 750₺ aşagı yok Anlamadım yani neden

Biz de bugün 2.ay aşılarımızı olduk. İnşallah rahat geçer ya biraz tedirginim. Çok gerekli ama her aşı gününden 1 hafta önceden itibaren heyecanı stresi sarıyor beni.
İnşallah sorunsuz geçer Okuyunca bnde bi el ayak titremesi geldi stresten

Nerdee 5 eylüldü 40. Haftası 37+6 da doğmuş geçen doğum raporuna baktım bence bizim bebeler atağa girmeye bahane arıyor hem doğum tarihine göre ataktayız hem de doğması gereken zamana göre

Kızlar ya benim kız 15 günde 400 gram almış az geldi bana rezene sütü yağlandırıyormuş ya bende gaz yapıyor diye kesmiştim geri başlayacağım uyku düzenimiz olmadığı için adam akıllı da beslenemiyor sanki sütüm de azaldı gibi hissediyorum sertliği gitti şimdi yumuşak. Bulgur bende süt yapıyor diye sebzeli bulgur pilavı yaptım da içine ıspanak bezelye sebzeye dair ne bulduysam attım umarım işe yarar. Sadece anne sütüyle devam eden anneler sütünüz kaliteli olsun diye yaptığınız bir şey var mı her türlü fikre açığım.

Bendede var o azalma düşüncesi hep yumuşak.büyüdükçe daha cok emiyor o yüzdenmi azalmış gibi onuda düşünüyorum.Cevizle kayısı incir hoşafı cok tüketiyorum sagdıgımda bakarım sütün üstüne hep yag birikir.dün sıcak duş aldım kurulanırken şıpır şıpır süt akıyordu sıcakta cok etkiliyor

Ben de sıcak duş aldım ama süt inmedi valla sanırım sütüm azaldı çiğ kuruyemişten destek alayım en iyisi

Biraz uykulu gittik sakindi ama aşılar yapılır yapılmaz omzuma yaslayıp kucağıma aldım hemen sustu öyle olunca hemen sarıl yani hissetsin seni
İlk aşısında tam katıldı aldım hemen sustu.şükürki uzun sürmüyor hemen susuyorlar bu seferde ben baslıyorum aglamaya

Ben de sıcak duş aldım ama süt inmedi valla sanırım sütüm azaldı çiğ kuruyemişten destek alayım en iyisi
Sabaah kahvaltıda yerim mutlaka.2.ay kontrolünde anlaşılır işe yarıyormu yaramıyormu.en son 5300 dü bakalm.Aldıkları kilolar bize az doktorlara göre normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…