2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Fazla enerji vermem gerecek oda şuan bebeğin için tehlikeli olur dedi dinletmedi, halbuki 8.haftadaydım. bakalım 10 gün sonraki randevumda dinletecek mi? Bende sorucam bu ikili testi, niye tavsiye etmiyomuş, anlamıyorum ben burdaki doktorları yaa. Bakalım benim ki ne dicek. Bide inşallah artık karnımdan bakar ultrasona.

Bende rüyamda hamile kalmadan önce falan hep erkek çocuğum oluyor kucağımda. Hamile kalınca da erkek hissettim hep Çevremin %95 i benim düşüncemi bilmeden onlarda erkek hissediyor. Çok az 2-3 kişi kız hissediyor. Bilmiyorum çok merak ediyorum tam tersi de olabilir böyle durumlarda diye düşünüyoruz eşimle ilk çocuk olduğu için ikisinide istiyoruz adapte oluruz yani ama biraz erkek cocuk hissi var

ben hiç bişi hissetmiyorum eşim kız hissediyo bide babannem kız geri kalan herkes erkek hissediyo bakalım ne olcak

Merhaba 13. Hafta mide bulantisi geçince başlanıyor.11 haftalığım dün doktora gittim. Kan ilaci ve omega3 icin 2 hafta sonra başlayacaksın folik asidi bırakacaksın dedi

Benimde bir sıkıntım yoktu.
6. Haftada covid olunca hayatım alt üst oldu. Hala daha midem berbat.
Doydugumu hissetmiyorum ve içim bir tuhaf
Benim de bugün karantinamın son günü ama iyileşme namına bi durumum yok daha da kötüledim. Persembe işe başlamam lazım ama nasıl olacak bilmiyorum ayağa kalkacak halim yok sürekli yatıyorum

Almanyada hersey çok geç Doktoruna bunu da sor bende sorucam.
Vitamin falan hiç bisey de vermediler. Kahverengi akinti vardı baya ona da bisey vermedi. Folik asit falan hiç bisey demediler vermediker. Tek duam vu sefer alttan bakmamasi zaten 12 haftalık olacak gittiğim de. Gayet iyi görünür. Diğer ikisini 12 hafta da ogrendim cinsiyet. Bunu da hem alttan bakıp hem de cinsiyet söylemezse saydirayim bari zaten anlamaz beni

Canım pek de bisey anlamadım ama. Böyle maalesef eşlerden mi kaynaklı nedendir bilmem benim eşimde sessizdir senin yüzünden ben değersiz kalıyorum dedim hep diyorum da sonra baktım anca diyorum demekle üzülmekle kalıyorum demeyi bıraktım üzülen ben oluyorum çünkü. Üzülme düşünme herkes kendi yaptığı ettiği kötülükle kalır. Hayat böyle işte. Tuhaf elbette eşinle konuşup senin yüzüne bile bakmamasi ama yapacak bisey olmuyo işte. Ya arayı bozacaksın ya öyle devam edeceksin. Arayı bozma gibi de bi şansın olmadığı için maalesef böyle. Üzülme kendine etmiş olursun çünkü sem üzülürken diğer taraf hayatına güle oynaya devam etmiş olacak

merhabalar, ben de sizinle aynı durumdayım, eylül sonu annesi olucam inşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza

B

Bende şimdi hastanedeyim yalancı enfeksiyon olabilir dedi doktor geçen hafta idrar verdim şimdi yine veriyorum duruma göre de antibiyotik tedavisi olcakmis

merhabalar 5+2 de vajinal ultrasonda kese ve yolk sac gözüktü doktora kese boyutu filan normal mi dedim evet günüyle uyumlu dedi geç döllenme filan ihtimali yok tüp bebek ultrason kağıdında 8.81 mm yazıyor biraz araştırdım küçük gibi geldi sizlerin nasıldı bilgi verir misiniz ?

Benim de isteğim bu. Haricinde doktora alıştım gibi, zaten mart sonuna kadar değiştiremiyormuşum ama eğer karından ultrasonu yoksa sırf bu yüzden değiştircem galiba marttan sonra. İnşallah artık karından bakar, 12 haftalık oldu çocuk 4 5 cm şu an, karından görünmeli diye düşünüyorum. Kalp atışı için benimki de aynını dedi, zararlı olduğunu söylüyo son çalışmalar dedi, görüntüsünü gösterdi sadece

Merhaba bende catlatma ignesiyle hamile kaldım geç döllenme ihtimali yoktu yani. 5+4te kese boyutu 6mmdi hiç canını sıkma sizinki çok iyi

Yok yok genetik filan değil baya sadece ultrasonla bakcaz dedi. Ekstraya giriyormuş o yüzden pahalı. Zaten bu rutin enfeksiyon testleri falan var ya onlar da paralı ve pahalı. Belki benim sigortamın çeşidinden dolayıdır gerçi bilmiyorum, şu anki sigortam sadece acil durumları ve zorunlu ihtiyaçları ödüyor. Bu hafta randevu aldım onu da değiştircem daha kapsamlı bi taneye geçcem inş

Benimde bir sıkıntım yoktu.
6. Haftada covid olunca hayatım alt üst oldu. Hala daha midem berbat.
Doydugumu hissetmiyorum ve içim bir tuhaf
Canım bulantılar genelde altıncı ya da yedinci haftalarda başlar ,benim ilk hamileliğimde öyle olmuştu ve dört. Aya kadar devam etmişti umarım sizin daha önce biter bu sefer sadece mide ağrım ve yanma var .bi de o haftalarda doktor ilaçlarınızı yazdıysa ilaçlarda feci tetikliyor .bana ilaç çok dokunuyor her bünye her hamilelik farklı Allah hepimize kolaylık versin

siz kalp atışı duymuştunuz değil mi bir daha kese ölçümü filan yaptı mı peki doktor
Ben en son 5+4te keseyi ve yolk kesesini gördüm 6+4te kalp atışı için çağırmıştı korona olunca kaldı. 7+2de gittim dün yani. Keseyi ölçmedi sanırım bebeğin boyunu ölçtü ve tahmini doğum tarihini söyledi. 7 hafta 1 günlük çıktı ultrasonda da 1 gün geride yani ondan da bisey olmuyormuş kese boyutunu söylemedi ultrason kağıdında da dediklerim yazıyor sadece ama kendisi bakmıştır herhalde kesen olması gerektiği yerde güzel dedi sadece

Merhaba. Biraz erken değil mi. Acaba ben geç kalmış mi olur muyum ya da. 23 'ün de gidicem.
Doktor bana da 11-14 arası yapıldığını söyledi. Almanyada. Onaralıkta randevun ne zamansa o zaman yaptırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…