- 29 Ekim 2021
- 1.450
- 1.120
- 83
Bizzat yengemde ve bi akrabada gördüm. Yengeme down sendromu aldır diye baskı yaptı doktor. Yengem çok üzüldü hamileliğini öyle geçirdi bu da Allahtan diyerek sonuç maşaallah zehir gibi bi çocuk çok akıllı. Akrabada %99 engelli dedi kadın aldıracaktı bakamam diyerek kaynanası sen doğur ölene kadar ben bakıcam dedi. Sonuç sapasağlam bi çocuk. Yani hamileliklerini yaşayamadılar hep mahzundular. Bana da deseler ben de çok üzülürüm bu örnekleri bilsem dahi. Bu yüzden düşünmüyorum tavsiye de etmem açıkcasıYaa… ben de kararsız kaldım, türkiyede genelde önermişler. Olası bi durumda hazırlıklı olmak için iyi olabilir ama yanlış bi sonuçta da boşa stres üzüntü yasamıs oluruz. Aldırmayı asla düşünmeyeceğimiz için her koşulda değişen bir şey pek olmayacak aslında..
Kim ne hissediyor acabaKızlar ay sonundan itibaren listesinin başındaki hamislerimiz cinsiyet öğrenmeye baslar sanirim çok heyecanli bekleyişlere giriyoruz Rabbim gönlümüzden geçeni nasip etsin insallah
Evet onu Bende duymuştum ama fitil kullanırken o kadar geliyordu ki dışarı çıkacaksam mecbur takiyordum meselaCanım günlük pedler fazla sıvı emdiği için önerilmiyor diye biliyorum. Kağıt havlu tercih edilmeliymiş
Ben kiz hissediyorum ama istediğim için mi yoksa gerçekten hissettiğim için mi bilmiyorum kuzumKim ne hissediyor acaba
Benim hala var dediğim gibi dışarı çıkarken sıkıntı oluyor evde yine rahatEvet onu Bende duymuştum ama fitil kullanırken o kadar geliyordu ki dışarı çıkacaksam mecbur takiyordum mesela
Şuan kullanmıyorum çünkü gebelik akintim falan da yok, o yönden rahatım
Ben kiz hissediyorum goren herkste kizin olcak diyor bakalim hayirlisi olsunKim ne hissediyor acaba
Gir banada haber ver doktor ne diyecekBende de geçen hafta çok fazla sıvı geldi bir defaya mahsus. İç çamaşırım komple ıslandı yani. Sonrasında kontrole gitmedim daha. Perşembe düşünüyordum ama içim hiç rahat değil yarın hatta bugün bile gidebilirim.
Merhaba, erken değil internetten de baktım ikili test 11-14. haftalar arası yapılıyor. Eğer onu kaçırırsanız üçlü test 16-18. Haftalar arası yapılıyormuş onu yaptırırsınız tabi doktorunuz daha sağlıklı bilgi verirMerhaba. Biraz erken değil mi. Acaba ben geç kalmış mi olur muyum ya da. 23 'ün de gidicem.
Yarına gidicem tamam canım yazarım sana daGir banada haber ver doktor ne diyecek
Benim de çevremde böyle çok örnek var yüksek olasılıkla hasta denilip sapasağlam doğan çocuklar. Ben de kan vermeyeceğim yarın doktorum ultrasondan burun kemiği ense kalınlığına baksın yeter inşallah onlar normal çıkar, üçlü testi de yaptırmayı düşünmüyorum.Bizzat yengemde ve bi akrabada gördüm. Yengeme down sendromu aldır diye baskı yaptı doktor. Yengem çok üzüldü hamileliğini öyle geçirdi bu da Allahtan diyerek sonuç maşaallah zehir gibi bi çocuk çok akıllı. Akrabada %99 engelli dedi kadın aldıracaktı bakamam diyerek kaynanası sen doğur ölene kadar ben bakıcam dedi. Sonuç sapasağlam bi çocuk. Yani hamileliklerini yaşayamadılar hep mahzundular. Bana da deseler ben de çok üzülürüm bu örnekleri bilsem dahi. Bu yüzden düşünmüyorum tavsiye de etmem açıkcası
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı güzel evlatlar versinBenim de çevremde böyle çok örnek var yüksek olasılıkla hasta denilip sapasağlam doğan çocuklar. Ben de kan vermeyeceğim yarın doktorum ultrasondan burun kemiği ense kalınlığına baksın yeter inşallah onlar normal çıkar, üçlü testi de yaptırmayı düşünmüyorum.
Aynen evde hallediyorsun da disarda sürekli olmuyorBenim hala var dediğim gibi dışarı çıkarken sıkıntı oluyor evde yine rahat
Ben önceden hep kızım olur diye düşünürdüm, ama rüyamda erkek gördüm hatta ismiyle sesleniyordum o rüyadan sonra erkek diye hissediyorumKim ne hissediyor acaba
Aminn inşallahRabbim hepimize hayırlı sağlıklı güzel evlatlar versin
Ikincinde yaptırmadım. Üçüncü de de düşünmüyorum açıkçası. Doktoruma da bağlı. Sana öyle bi fiyat söylediyse genetik test olabilir fazla bi ücret sanki. Yatırırsın istersem cinsiyeti de kesin öğrenirsin. Benim ilk olsaydı bende yaptırırım herhalde genetik :) turkiyede çok pahalı istesem de yaptırmazdım zaten. Rahim kapalı bi kutu iyi derler kötü çıkar kötü derler iyi çıkar. Teslimiyet önemli. Rabbim sağlıklı doğmasını nasip etsin hepimizin bebislerini inşallah.Yaa… ben de kararsız kaldım, türkiyede genelde önermişler. Olası bi durumda hazırlıklı olmak için iyi olabilir ama yanlış bi sonuçta da boşa stres üzüntü yasamıs oluruz. Aldırmayı asla düşünmeyeceğimiz için her koşulda değişen bir şey pek olmayacak aslında..
Ben kız hissediyorum ama Allahtan hayırlısıKim ne hissediyor acaba
İnşallah her şey sağlıcakla ilerler arkadaşım. Tam kaç hafta kaç günlük oluyorsunuzMerhaba ben yarın ikili test için gideceğim 11-14. haftalar arası yapılıyor diye biliyorum. Ama sadece ultrasondan ense kalınlığı, burun kemiğine baktıracağım, kan vermeyeceğim çünkü Allah korusun istenmeyen bir durum olsa bile aldırma gibi bir düşüncem yok. Yarın da bir sıkıntı çıkmaz her şeyi normal gözükür inşallah duanızı istiyorum
Amin inşallah sağolun. 11 hafta 2 günlük oluyoruz hayırlısıylaİnşallah her şey sağlıcakla ilerler arkadaşım. Tam kaç hafta kaç günlük oluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?