2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Merhaba 13. Hafta mide bulantisi geçince başlanıyor.11 haftalığım dün doktora gittim. Kan ilaci ve omega3 icin 2 hafta sonra başlayacaksın folik asidi bırakacaksın dedi
Merhaba benim bulantım falan 10.haftada geçti. Doktorum sadece folik asit başlattı ama diyetisyenle çalışıyorum o omega 3 verdi. Kan sonucum yarın çıkacak ona göre de elstra takviye gerekirse başlayacagoz. Yani senin değerlerinin durumuna göre değişiyor bence

Ben kendim araştırıp duydugum her seyi kendim götürüyorum doktora. Ama folik asiti kendi anlatmıştı. Burada arkadaşlarımdan duydugum hep seninki gibi, kendin sorman öğrenmen gerekiyor yoksa bir kelime anlatmıyorlar. Ben de bu yüzden doktorumu beğeniyorum aslında çünkü çok anlatıyor açıklıyor sormadan bilgi veriyor. Ama kötü yönleri de var işte kalp dinletmiyor vs. Bence alttan ya da karından bakma doktorun aletlerine bağlı bişey. Bi sor karından baksanız olur mu diye ya da ne zaman karından bakılacak diye

Kahverengi alıntı için de geçen defa oldugunda birkaç gün devam etmediği için sorun yok demişti eski kan gelebilir ama yeni kanama görmüyorum demişti. Bu defa daha çok oldu kahverengi akıntım bakalım ne diyecek, ama burda mümkün mertebe ilaç vermiyorlar. Arkadaşım da doktoru öyle demiş 3 4 gün kanama şeklinde olmadıkça endişelenme demiş. Onlar sanırım muayeneyle kanamanın nerede olduğunu anlıyorlar ve risk olup olmadıgını biliyorlar. Çoğu kanama da risksiz oluyormuş o yüzden ilaç vermiyorlar dinlen diyorlar

Ben arayı bozma düşman olma derdinde değilim. Aramıyorsa aramayalım bitsin gitsin diyorum. Eşimin illa görüştürmek istemesi moralimi bozuyor. Herkes herkesle içli dışlı olmak zorunda değil. Zorla görüşmek saçma. Kadın belli ki benden hoşlanmıyor pek. E niye görüşmek zorundayız o zaman? Ve evlilik de bir bütün. Biri eşime kötü davransa ben de ona soğuk olurum eşime de kızıyorum bu yüzden. Dediğin gibi üzüldüğümüz kalıyoruz biz kadınlar. Allah büyük dert vermesin.

Hamileliğini öne sürsen? Yoruluyorum kasıklarım ağrıyo dinlenmek istiyorum falan desen. Böyle böyle arayı hafif açıp alıştırırsın belki? Ki doğru da yani ilk üç ay dinlenmek gerekiyor, az yorulsan hemen kalçaya kasıklara ağrı vuruyor hatta bazılarında kanama bile yapıyor.

Onun haricinde erkekler bizim gibi görmüyo olayları yani sana kötü davrandıklarını bile anlamıyordur muhtemelen. O yüzden ben bazen erkeklere anlatmaktansa başka bahanelerle işleri çözmek gerek diye düşünüyorum çünkü onların dünyası çok düz çok daha açıklar birbirlerine, bizi de öyle bekliyolar ama bizde yüzüne gülen seni sevmeyebiliyo arkandan kötü konusabiliyo. O yüzden bence erkekler bunu tam anlayamıyolar

Doktor 5. Hafta ilk gittiğim gün omega 3 bulantı yapar. 3. Ay bitince baslicaksin demisti. 11. Hafta 15 gun sonra basla dedi. Belki doktordan doktora değişiyordur. Doktoruna danişmasi dahs iyi olabilir

Doktor 5. Hafta ilk gittiğim gün omega 3 bulantı yapar. 3. Ay bitince baslicaksin demisti. 11. Hafta 15 gun sonra basla dedi. Belki doktordan doktora değişiyordur. Doktoruna danişmasi dahs iyi olabilir
Ben omega 3 ü folik d vitamini ile kullanıyorum. Hepsi bir kapsülde. Gerçekten bulantı yapıyor mudur ya. Öldüm bittim kaç haftadır ama hastaydım da

Sabah telefonda biraz atıştık. Sen tek git dedim tamam dedi öyle kaldı işte. Evliliğin ilk yılı yurt dışındaydım o günleri o kadar özlüyorum ki. Uzak olunca kimsenin yaptığı batmıyor gözüne. Haklısın erkekler başka bakıyor ama gel gör ki kadın hormonları da başka bakıyor. Kahrolsun eşin memleketinde yaşamak. Yaşasın gurbet eller.

Merhabalar herkes iyidir inşallah dün bir arkadaş kese şekli filan dye tahminde bulunuyordu hemen eksik kalmayayım dedm ben kız gibi hissediyorum ama ilk bebeğim olcak kızı da erkeği de istiyorum eşit oranda
kızda mı böyle oluyordu kesecik?

3. Haftada başladı benim belirti. Mide yanması boğazda acı tat ile. 6. Haftada pek hissetmedim. Ama dediğin de olabilir.
Ben yarın ilk kez gideceğim ebe kliniğine. Sadece folik d vit alsın demişlerdi ben de hepsi bir arada olan hamileler için kapsülü aldım omega da var içinde .
İnşallah tez zamanda şu açlık ve bulantı hissinden kurtuluruz. Obur gibiyim

Ahahaha ben de buna katılmadan edemeyeceğim ne kdar uzak o kadar iyi, fazla muhabbet tez ayrılık getiriyor. Bence sen sık sık hamileliğini hatırlat, hormonlarını ağrılarını abart biraz, naz yap

Ben omega 3 ü folik d vitamini ile kullanıyorum. Hepsi bir kapsülde. Gerçekten bulantı yapıyor mudur ya. Öldüm bittim kaç haftadır ama hastaydım da
Ben hamile kalmadan önce başlamıştım folik asit ve omega 3 e doktora ilk gittiğim gün içtiğim ilaçları gösterince omega 3ü 3. Aya kadar içmiyorsun çok bulantı yapar diye özellikle bıraktırdı. Doktorunuza bir danışın isterseniz.

olabilir. su sürecte her seyi doktor onayıyla yapmak lazım zaten ya

Foliğe bende 1 -2 hafta kadar önce başladım beklemiyordum çünkü gebeliği. Yarın sorayım bakalım ne diyecek.

Ahahaha ben de buna katılmadan edemeyeceğim ne kdar uzak o kadar iyi, fazla muhabbet tez ayrılık getiriyor. Bence sen sık sık hamileliğini hatırlat, hormonlarını ağrılarını abart biraz, naz yap
Zar zor hamile kalmışım tabi yapıcam nazımı da işte eşim bu bazı şeylerin karşılıklı olması gerektiğini anlamıyor hep biz iyi olalım karşı taraf yüzümüze tükürse yarabbi şükür suya gerek kalmadı diyelim kafasında bakalım ya triplerle atışmalarla biraz empati yeteneği kazanacak bu konuda ya da bilmiyorum artık nasıl bi çözüm bulucaz. Alışmak istemiyorum

ne kadar zamandır evlisiniz?

Canım gitmeme şansn varsa bu şansını kullan ayda gidersen 1 e indir mümkünse tavsiyem cok gittikce daha cok sinir bozucu oluyolar cnki.benmde arkamdan konuşan kıskanan yüzüme gelnce gülen bi eltim hiç aramayan bi kayn valide ve görümcelerm var cok şükür rahatım gidip gelmiyorum onlarda gidip gelmiyo

Eltinizin eşi yurt disindaydi dimi? Belki kadın yalnız diye eşinizde bu yüzden sorumluluk hissetmiş olabilir üstünde belki. Hareketlerinden hoşlansa da hoşlanmasa da. Kardeşine bi borç gibi yani, sorumluluk duygusu. Ama maalesef işte hersey eşinizde bitiyor, belki arkadaşın dediği gibi hamilelik yüzünden sıkıntım var falan diye bahane uydursaniz belki işe yarar. Ondan başka aklıma bisey gelmedi, eşinizde böyle düşündükçe siz ikiniz çok kavga edersiniz maalesef onun bakış açısının değişmesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…