Ahahahah hayvanlık gibi düşünmeKızlar günaydınlar hepinize ben 52 kilo ile hamile kaldim suan 2 ayım bitmek üzere ve 60 kilo olmuşum 8 kilo aldim bu nedir ya bu hayvanligin önüne nasıl geçerim? Napabilirim bilen gören duyan var mı böyle öküzlük?
Minnoşum muhtemelen hissiyatla oylama yapanlardır içlerinden bir arkadaşımız doğru oylama yaptı oda erkekti zatenBu cinsiyet oylarini kim kullandi biz bile bu haftada ogrenemdik daha bilen anlayan varsa baksin bizedemaviss_34 naber tatlim nasil gidiyo
Hahaha çok tatlısın ama öyle düşünme şuan hormonlar dan dolayı yeme şeklin değişmiş olabilir ama çok bi kg yok zaten sana tavsiyem az az sık sık yemenKızlar günaydınlar hepinize ben 52 kilo ile hamile kaldim suan 2 ayım bitmek üzere ve 60 kilo olmuşum 8 kilo aldim bu nedir ya bu hayvanligin önüne nasıl geçerim? Napabilirim bilen gören duyan var mı böyle öküzlük?
Aslında ekmek ve karbonhidrat almamız gerekiyor. Ben 95 kiloyum afedersinizEstağfirullah o nasıl söz öyle yiceksin tabi. 52 kilo çok bi kilo olmadığı için yani zayıf olduğun için alıyorsundur bence. Yanı öyle diyorlar zayıflar fazla aliyo diye. Bende 61 kiloyum daha almadım ama bak senin almış halinden fazla benim kilom. Bosber takılma bulantı kusma yok herhalde ne izel keske benim de hiç bişeyim olmas da kilo almaya bile raziyim diyordum ben. Ekmek yemesezsen yeter herhalde. Zayıf bunyen var herhalde doğumdan sonra gider onlar. Ablam 15 m 20 kilo mu ne aldıydı nereye gittiyse kısa sürede gitti.
Ben de bu son dediğine katılıyorum. Eğey stres olmustum doktorla ilgili ve bu bizi olumsuz etkiliyor. Artık kendimi doktora bırakmaya ne derse o şekilde hareket etmeye karar verdim. Zaten bebek kendi kendine gelişiyor çoğu zaman. Kalbini de geç duyuverelim artık doğumca duyacağız bol bol zatenBu kalp atışı dinletme mevzuunda doktorlar arasında bir birlik yok benim gördüğüm okuduğum kadarıyla, ben de geçen kontrolde ısrarla sordum doktoruma (2 düşük sebebiyle her hafta kontrole gidiyorum içim rahat etmiyor).
Erken haftalarda 5-6. Evet tehlikeli ama sonra bir tehlikesi yok dedi. Çok uzun dinletmiyor hatta bana dinletmiyor kendisi bakmak İçin sesi açıyor.
Gittiğimiz doktorlara güvenmek zorundayız sanırım bu konuda, herkesin görüşü farklı.
Çok üzüldüm gerçekten ins ilerleyen zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. Kendini çok yıpratma lütfen hayırlısı buymuş sağlıksızmış diye düşünKızlar ben bugün kürtaj oldum. Kalp atışı durmuş. Bu ikinci düşüğüm oldu
Çok üzüldüm canım. Bundan sonra kolay güzel sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşaallahKızlar ben bugün kürtaj oldum. Kalp atışı durmuş. Bu ikinci düşüğüm oldu
Geçmiş olsun cok üzüldüm.lütfen kendini yıpratma hayırlısıyla inşallah tez zamanda tekrar güzel haber alırsınKızlar ben bugün kürtaj oldum. Kalp atışı durmuş. Bu ikinci düşüğüm oldu
Bende hissiyatla isaretlicemde sonra dogru isaretlemezsem diye ellemiyorum yok canim belli degil 24unde randevum bakalim sorucam bi insallh ogreniriz artikMinnoşum muhtemelen hissiyatla oylama yapanlardır içlerinden bir arkadaşımız doğru oylama yaptı oda erkekti zateniyi çok şükür canim yaşamaya çalışıyoruz sen neler yapıyorsun belli oldu mu cinsiyetin
Hahaha çok tatlısın ama öyle düşünme şuan hormonlar dan dolayı yeme şeklin değişmiş olabilir ama çok bi kg yok zaten sana tavsiyem az az sık sık yemen
Ay iyi bari doya doya diyebilirim. Bu arada almancayi buraya gelince mi öğrendinAslında ekmek ve karbonhidrat almamız gerekiyor. Ben 95 kiloyum afedersinizo yüzden benim kilo alma hakkım hiç yok bu kiloyla ama bebeği besleyerek doğuma gitmem gerekiyor. Bi diyetisyenle çalışıyorum, o bana dedi ki bebeğin gelişiminde karbonhidrat çok önemliymiş. O yüzden bana bile bu kiloda her öğün bir dilim ekmek ya da makarna pilav filan yazdı. İsteyen olursa başka neler yiyorum bahsedebilirim kısaca. Ama hiçbir şeyi tamamen kesmeyin hamilelikte aman diyim, ekmek bile gerekli Benim listemde çikolata dondurma bile var o şekilde her şeyden beslenmemiz gerekiyor ama ölçülü
ÖğrenmedimAy iyi bari doya doya diyebilirim. Bu arada almancayi buraya gelince mi öğrendin
Evet bende aynı şeyi düşünüyorum her gittiğim yere biriyle gitmek istemiyorum artık. Allahtan doktorun yanında çalışan türk yoksa napardim bilmiyorum. Başladım bende turkiyeden birini buldum zoom üzerinden ders alıyorum bakalım inşallah öğrenebilirim. Yoksa hastane doğum çocuk doktoru falan hep birisiyle gitmek zorunda kalcam ve bunu hiç istemiyorumÖğrenmedimKeşke öğrensem ya, ingilizceyle okuyorum ve çalışıyorum şimdilik ama bebekle birlikte almanca çok gerekecek, beni çok kısıtlıyor şimdi bile. Kurslar çok pahalı, kendi kendime çalışmaya da disiplinim yok
Evet ben de sigortaya gideceğim bugün mesela yine eşim gelecek benle. Hem ona zor oluyor hem ben kendimi kötü hissediyorum. Bi de çocuk hasta olsa bişey olsa tek olsan acile bile götüremeyeceksin bu düşünceler korkutucu. Şimdi bile hastaneyi seçerken ebe bakarken doktor seçerken hep kısıtlanıyoruz maalesefEvet bende aynı şeyi düşünüyorum her gittiğim yere biriyle gitmek istemiyorum artık. Allahtan doktorun yanında çalışan türk yoksa napardim bilmiyorum. Başladım bende turkiyeden birini buldum zoom üzerinden ders alıyorum bakalım inşallah öğrenebilirim. Yoksa hastane doğum çocuk doktoru falan hep birisiyle gitmek zorunda kalcam ve bunu hiç istemiyorum
Bem hiç dinlememeyi araştırmamayı tercih ediyorum biliyo musun. İnsan bilmediği başıma gelince daha kolay atlatır gibi geliyor. Ve herkesin doğum zorlugu baska acıya dayanma eşiği farklı. O yüzden gelip gececek bir gün zaten kaçısı yok. Kendimi korkutmaktansa cahilce bekleyip yaşayıp atlatmayı düşünüyorumDaha önce doğum yapmış arkadaşlar sezeryan mı normal mi yaptınız ve sizce hangisi daha iyi? Daha çok erken biliyorum ama doğum hakkında hiç bi fikrim yok ilk olacak herkesin doğum hikayesi korkunç
En azında eşin biliyor benim o da yokEvet ben de sigortaya gideceğim bugün mesela yine eşim gelecek benle. Hem ona zor oluyor hem ben kendimi kötü hissediyorum. Bi de çocuk hasta olsa bişey olsa tek olsan acile bile götüremeyeceksin bu düşünceler korkutucu. Şimdi bile hastaneyi seçerken ebe bakarken doktor seçerken hep kısıtlanıyoruz maalesef
Aynen öyle biliyor musun bilmemek daha iyi.Bem hiç dinlememeyi araştırmamayı tercih ediyorum biliyo musun. İnsan bilmediği başıma gelince daha kolay atlatır gibi geliyor. Ve herkesin doğum zorlugu baska acıya dayanma eşiği farklı. O yüzden gelip gececek bir gün zaten kaçısı yok. Kendimi korkutmaktansa cahilce bekleyip yaşayıp atlatmayı düşünüyorumBilmek daha da korkutup strese sokuyor gibi geliyor
Doğumuna bulabilirsen türk ya da türkçe bilen ebe bulmaya çalış, o seni baya rahatlatır. Ben de araştırıyorum şimdi inşallah kolaylıkla geçiririz o zamanlarıEn azında eşin biliyor benim o da yokdoğumda da parayla birini istiyorum yanımda yardımcı olacak ay çok karışık insallaj güzelce geçer biter. Hastanede refakatçi de almıyorlarmış doğuma kadar nolur bilmem de pandemiden dolayı. Artık nasıl anlaşacaksam bakalım.
Ben mesajı şimdi gördüm. Hiç kimseye sorma ve kimseyi dinleme canım. Çünkü herkes farklı. Kimisi yarim saatlik acıya ayy öldüm der kimisi 2 günlük sancıya idare ederdi der. Her insan farklı. Adi üstünde normal doğum normali bu kendini kasma vakti gelince oluyo zaten. Benim ilk doğumum evet biraz zordu ama eve gitme imkanım yoktu hastanede kaldım mecbur. Evimde olsaydım eminim o da iyi geçerdim 2. Dogumum hafif sancim geldi sabah namazını kıldık evi toparladım hazırlandım gittik bi baktılar doğuruyorum. Yeter ki insallaj karşına iyi insanlar çıksın iyi doktor halden anlatan doktor çıksın. Ölmuyo kimse savcıdan. Unutuyo insan zaten.m ay çok uzattım hiç düşünme kısaca. Mesela ben biliyorum o sancısı falan ama yine 3. Kez yapabiliyorum.ben yaparsam herkes yapar dışım kirildi diye yataklara yatıyorum acimadigi haldeDaha önce doğum yapmış arkadaşlar sezeryan mı normal mi yaptınız ve sizce hangisi daha iyi? Daha çok erken biliyorum ama doğum hakkında hiç bi fikrim yok ilk olacak herkesin doğum hikayesi korkunç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?