2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
30 liraymış az para ya falan diye insanlar düsünüp baktırsa iyi iş aslında
30 liraya bebisine çorap alirdiiiiiin şapka alirdiiiiin kız olacaksa toka alirdiiiiin. Ben sana söylerdim yüzde 50.kız yüzde 50 erkek saka yapıyorum tabi de ne bilim artık 30 lira hatta 1 lira küçümsenecek para değil.artik. ama iyi iş yapar bu iş dediğin gibi. Benim kardeş de tesbihle bakıyo. Hamile olduğumu da bilmiyo bi anda mesaj attı ablaa senin bi oğlun olacakmış diye. Bi an korktum falan tesbihle bakmış 2 kız 1 erkek çıkıyormuş. 2 kızım var zatwn bakalım tutacak mi

Hahaha haklısın ya ben aslında hamile kalmadan önce o kadar saçma geliyordu ki bunları görünce, dolandırıcılar falan nasıl geçiriyordum içimden saçma, öyle şey mi olur uyduruyorlar falan diye demekki büyük lokma yiyip büyük konuşmamak lazımmış nasıl birden baktırdım ben bile anlamadım bi heyecanla
Tesbihle nasıl bakiliyormus kii ilk kez duydumm

Dur sen daha neler neler diceksin çok büyük konuşmuşum falan diye bebek doğduktan sonra falan çok soyliceksin çok büyük konuşmuşum diye. Çünkü benim baya var da öyle kınayıp hayatta yapmam diyip yaptığım. Ay o Oyuncağa o kadar para verilir mi diyip de şenler sonra kendi kızama almam mi dersin. Hayatta yanimda yatırmam diyip 2 buçuk senedir beraber yatıyoruz falan. Geliyor gelmekte olan daha niceleri

ne güzel inşallah benim doktorumda iyidir şimdilik iyi gözüküyor.ben nedense sezaryandan daha çok korkuyorum bi kere ameliyat oldum o da tiroid ameliyatı çok ürküttü beni o atmosfer soğukluk falan psikolojik galiba ameliyathaneye alfılar hüngür hüngür aplamaya başlamıştım hemşrede ağlamanıza gerekmyok korkmanız çok normal dedi salak mıdır nedir ona da ayrı bi sinir olmuştum

Aman allahim hep öyle oluyor zaten ya eşya konusunda bisey düşünmüyorum ama uyutma vs. Konusunda kesinlikle ne yapmam dersen onu yapıyorsun

Reactions: Zzy
aynen nedense korkmuyorum inşallah yaklaşıncada böyle hissederim tek isteğim sağlıkla miniğime kavuşmak ve tüm bekleyinlerde böyle olsunne tıhaf bişimiş bu duygular ultrason fotosuna bakıp bakıp orda belli belirsiz resmi sevmem şimdiden ah analık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…