2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Yani şöyle ki 20.haftada göbek ve mide arasindaki çizgi kapanıyor tamamıyla bir hamile göbeği oluyor

Kızlar günaydınlar hepinize ben 52 kilo ile hamile kaldim suan 2 ayım bitmek üzere ve 60 kilo olmuşum 8 kilo aldim bu nedir ya bu hayvanligin önüne nasıl geçerim? Napabilirim bilen gören duyan var mı böyle öküzlük?

Ya ben de ağlamadım ama damarlarım çok incedir hep sorun yaşarım daha önceki ameliyatımda da serum takamadılar patlattılar damarımı falan vücut ısım düştü baya erken aldılar ameliyata titreyerek girdim ama nasıl bi titreme elim ayağım yerinde durmuyor anestezi iğnesini nasıl vurdular hatırlamıyorum bile. Allah yardımcımız olsun hayırla sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza

Ben 9.haftadayim ama önde göbüşüm çıktı ufacık top gibi bu çok erken çıktı 2.hamileliğim olduğu için mi acaba ilkte 12 den sonra belli olmaya başlamıştı
Ya değil mii ben de 9 bitirdim bi ufak göbüş oldu sanki daha erken acaba kilodan mı diye düşündüm ama sanki gebelikten dolayı gibi biraz gergin

Yaaa neden 20.haftayı bekletiyolar anlamadım. Türkiyedekiler 6. yada 7. haftada dinletmeye başlıyorlar. Tehlikeliyse neden TR'de dinletiliyo, tehlikeli değilse neden biz dinleyemiyoruz. Aklımda deli sorular
Türkiye de dinletmeyen drlar da var canim, benim dr um perinatalog. Kızımı 20. Haftada dinletti. Simdi 9 haftalığım yine dinletmiyor. Yüksek enerji vermem gerekiyor o da tehlikeli diyor

Türkiye de dinletmeyen drlar da var canim, benim dr um perinatalog. Kızımı 20. Haftada dinletti. Simdi 9 haftalığım yine dinletmiyor. Yüksek enerji vermem gerekiyor o da tehlikeli diyor
Bu kalp atışı dinletme mevzuunda doktorlar arasında bir birlik yok benim gördüğüm okuduğum kadarıyla, ben de geçen kontrolde ısrarla sordum doktoruma (2 düşük sebebiyle her hafta kontrole gidiyorum içim rahat etmiyor).
Erken haftalarda 5-6. Evet tehlikeli ama sonra bir tehlikesi yok dedi. Çok uzun dinletmiyor hatta bana dinletmiyor kendisi bakmak İçin sesi açıyor.

Gittiğimiz doktorlara güvenmek zorundayız sanırım bu konuda, herkesin görüşü farklı.

Estağfirullah o nasıl söz öyle yiceksin tabi. 52 kilo çok bi kilo olmadığı için yani zayıf olduğun için alıyorsundur bence. Yanı öyle diyorlar zayıflar fazla aliyo diye. Bende 61 kiloyum daha almadım ama bak senin almış halinden fazla benim kilom. Bosber takılma bulantı kusma yok herhalde ne izel keske benim de hiç bişeyim olmas da kilo almaya bile raziyim diyordum ben. Ekmek yemesezsen yeter herhalde. Zayıf bunyen var herhalde doğumdan sonra gider onlar. Ablam 15 m 20 kilo mu ne aldıydı nereye gittiyse kısa sürede gitti.

Insallah kuzum ya inşallah

Çok sevindim ne güzel sarısı bize güzel haberler alalim inşalalh. Hiç bi tahminde falan bulunmadi mi cinsiyeti

Çok sevindim ne güzel sarısı bize güzel haberler alalim inşalalh. Hiç bi tahminde falan bulunmadi mi cinsiyeti
Amin inşallah. Şu an çok erken ama kız gibi gözüküyor dedi ondan önceki hafta da duruş şekline göre %70 erkek diyebilirim demişti pek güvenemiyorum o yüzden zaten bu doktora son gidişimdi Cuma günü başka doktora başlıyorum hayırlısıyla

Hee karışıkmış evet

amin inşallah

Selam kızlar
Hamilelik dönemim boyunca bugün ilk defa affedersiniz kustum ve hala boğazım yanıyor ve hafif kanlı tükürüyorum çok acılı ve asitli şeyler de tüketmedim son zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…