Yaaa evet haklısınız en ufak şeydende bir şey olmaz herhalde ne bileyim ilk hamileliğim tüp bebek oluncada ben hiç ağlayıp sızlayıp strese sokmuyorum kendimide dün tutamadım
Hedef 10 kg almak bakalım nasıl olacak . 300 gr aldım daha. Tatlıya kapandım resmen ağzıma sürmüyorum. İnşallah böyle devam eder.
Erkekte böyle oluyormus . Ayaklar üşüyorsa falan. Dün gece buz kesti ayaklarım resmen . Meraktayım bakalım hurafeler tutacak mı
Genelde bebeğin ihtiyacı olan besin aşerilirmiş. Canın çekerse abartmadan yemek en iyisi bence. Artık gebeliğin balayı dönemlerine geliyoruz yavaştan hadi bakalım
Sanki tahmin ediyorum gibi . Şey var biliyor musun bak şimdi aklıma geldi bu kurutulmuş meyveler kışın daha uygun oluyor. Hem de bulması kolay. Bi deneyebilirsin bulabilirsen. O sektörde gelişti baya her meyveyi bulabilirsin neredeyse zorlarsan
Merhabalar bende bu başlığa yazayım dedim Sat tarihim 13 aralık ama doktorum 21 aralık olarak düzenledi geç döllenme dedi. Şuan 2. Çocuğum geliyor hayırlısıyla yaşımda 41. Şuan 9. Haftadayım. Umarım hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur hepimizin
Sanki tahmin ediyorum gibi . Şey var biliyor musun bak şimdi aklıma geldi bu kurutulmuş meyveler kışın daha uygun oluyor. Hem de bulması kolay. Bi deneyebilirsin bulabilirsen. O sektörde gelişti baya her meyveyi bulabilirsin neredeyse zorlarsan
Lütfen ferah tut kalbini. Her doğum zor olacak diye bişi yok sadece normal prosedürü bile bilmediğim için öğrenmek istedim. Kötü düşünürsen güzel günlerini mahvedersin. Olumlu düşün güzel olacak inşaallah. Minicik yavrumuzu alıcaz kucağımıza Rabbime şükürler edicez.
Sanırım bu eşle kavga ortak derdimiz. Uzun süre küslükler olmasın da. Erkekler de hiç anlamıyor bu kadının hormonları şu an halay çekiyor çomak soksam dalarlar bana diye.
Koku ve bulantı bende de var. Yemek yapamadım bir süre . Dün zorlayarak hazırladım yemeği .
Çamaşır parfüm çok rahatsız ediyor beni.
İlaç almıyorum bu arada. Erken dönemde biraz sabır..
Koku olayı gerçekten beni çok yordu allah düşmanıma vermesin bir bütün olarak duş alamıyorum önce saçlarımı yıkıyorum maske takıp sonra geriye kalan kısmı ,
şampuan duş jeli parfüm her türlü koku mahvediyor inşallah yakın zamanda geçer ya hayat enerjim bitti valla .
Sanırım bu eşle kavga ortak derdimiz. Uzun süre küslükler olmasın da. Erkekler de hiç anlamıyor bu kadının hormonları şu an halay çekiyor çomak soksam dalarlar bana diye.
Eveeet ya dün ne oldu biliyor musun haberlerde çıktı kilosu 2000 diye eşim göz ucuyla bana baktı ben de öylesine ekrana bakıyorum baktım değiştirdi hemen kanalı cidden zor onu bulmak yazarken bi yandan düşünmemeye çalışıyorum ona benzer tatta yıldız meyvesi var ama o da ücret olarak pek aşağı kalır değil
Eveeet ya dün ne oldu biliyor musun haberlerde çıktı kilosu 2000 diye eşim göz ucuyla bana baktı ben de öylesine ekrana bakıyorum baktım değiştirdi hemen kanalı cidden zor onu bulmak yazarken bi yandan düşünmemeye çalışıyorum ona benzer tatta yıldız meyvesi var ama o da ücret olarak pek aşağı kalır değil
Yalnız değilsin canım. Her şeyi tek tek ayrıntıyla anlatıyorum ben şuna kırılıyorum böyle böyle diye ha yine anlamıyor ama ben rahatlamış oluyorum Allah hepimizin sevgisini muhabbetini daim etsin. Her evlilikte olur anlaşmazlıklar artık bebek gelsin ona sararız unuturuz kavga etmeyi
Yalnız değilsin canım. Her şeyi tek tek ayrıntıyla anlatıyorum ben şuna kırılıyorum böyle böyle diye ha yine anlamıyor ama ben rahatlamış oluyorum Allah hepimizin sevgisini muhabbetini daim etsin. Her evlilikte olur anlaşmazlıklar artık bebek gelsin ona sararız unuturuz kavga etmeyi