2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Off 10 tane olsada yeter ne zaman çıkacak pazarlarda acaba yıldız meyvesini duymamıstım bi bakayım internetten
Yenidünya ağacı varsa yakınlarda yakında onlarda meyve verecek yeşil halini tuza banınca ekşi tuzlu çok iyi oluyor kesinlikle dene diğerine gerek bile kalmaz. Burda hiç göremedim ama memleketim doluydu

Yenidünya ağacı varsa yakınlarda yakında onlarda meyve verecek yeşil halini tuza banınca ekşi tuzlu çok iyi oluyor kesinlikle dene diğerine gerek bile kalmaz. Burda hiç göremedim ama memleketim doluydu
Yeni dünya etrafımda cok o ne zaman yeşilleniyor ki

Hosgeldiniz hayırlı olsun Şehir bilgisi de verirseniz listeye ekliyim

Kesinlikle hele biri dışarıdan sigara içip geldi mi… Allahım resmen kokudan kusacak gibi oluyorum benim ilk hamileliğimde hiç bulantım olmamıştı bunda koku hassasiyeti bulantı top seviyelerde yaşıyorum

Bence ağlayınca rahatlıyoruz içinde tutma kız zaten hormonlardan mıdır nedir duygular zirvede yaşanıyor
Yok içimde tutmuyorum genel olarak ağlama hissim hiç yok ya herkeste el üstünde tutuyor sağolsunlar birden böyle olunca dün ondan ağladım diye korktum

Hosgeldiniz hayırlı olsun Şehir bilgisi de verirseniz listeye ekliyim
Teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun. İstanbuldayım. Ben birde 2 olmayan aşılama 2 tüp bebek sonrası doğal yoldannkızıma hamile kaldığımda dr bu bebek size hediye demişti. İkincinin olacağını hiç tahmim etmemiştik. Ama hep Allah nasip ederse olur diye dua etmiştim.

Maşallah çok sevindim canım adına Umarım yarın aynı şekilde görebilirim bende 6.haftadan beri bi haberim bebişten çok merak ediyorum

Gönderirler belki toplayıp sana
Şimdi eski fotoğraflara baktım nisanda veriyormuş meyve biz yeşilini yemekten sarıyı göremiyorduk Ramazan Bayramı için gitmeyi düşünüyordum bi aksilik olmazsa zaten bakalım artık

Kesinlikle hele biri dışarıdan sigara içip geldi mi… Allahım resmen kokudan kusacak gibi oluyorum benim ilk hamileliğimde hiç bulantım olmamıştı bunda koku hassasiyeti bulantı top seviyelerde yaşıyorum
Iyy sigara bi tek ondan tiksindiğim için seviniyorum sigara tiryakisi biri olarak çok zorlanıyordm ilk zamanlar şimdi adını bile duymaya tahammülüm yok. Hadi o iyi de çay kahve içen insanlara aaa ne şanslılar diye bakıyorm hiçbir şey içemediğim için hiç geçmicek gibi geliyor ama inşallah düzelecek diye umut ediyorum. Siz de hoşgeldiniz hayırlı olsun gebeliğiniz

Ahhhh miniskooo fotoya bakınca kiz geçti içimden ❤ Rabbım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Gözün aydın canım Maşallah minnoşa.Sag salim kucagına almak nasip olsun

Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah çok tatlış görünüyor
Sağolun kızlar Amin inşallah sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun hepimize

8 haftada 2 cm hay maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…