- 29 Ekim 2021
- 1.449
- 1.118
- 83
Yenidünya ağacı varsa yakınlarda yakında onlarda meyve verecek yeşil halini tuza banınca ekşi tuzlu çok iyi oluyor kesinlikle dene diğerine gerek bile kalmaz. Burda hiç göremedim ama memleketim doluyduOff 10 tane olsada yeter ne zaman çıkacak pazarlarda acabayıldız meyvesini duymamıstım bi bakayım internetten
Bi kere görsemde yeter ya.neyse yaza kadar bekleyelm limon yemeye devam10 tanesi bi doğalgaz faturası ediyor canım
Yeni dünya etrafımda cok o ne zaman yeşilleniyor kiYenidünya ağacı varsa yakınlarda yakında onlarda meyve verecek yeşil halini tuza banınca ekşi tuzlu çok iyi oluyor kesinlikle dene diğerine gerek bile kalmaz. Burda hiç göremedim ama memleketim doluydu
Martta başlar meyve vermeye diye tahmin ediyorum. Memlekete mi gidim ben de napim canım çektiYeni dünya etrafımda cok o ne zaman yeşilleniyor ki
Hosgeldiniz hayırlı olsun Şehir bilgisi de verirseniz listeye ekliyimMerhabalar bende bu başlığa yazayım dedim Sat tarihim 13 aralık ama doktorum 21 aralık olarak düzenledi geç döllenme dedi. Şuan 2. Çocuğum geliyor hayırlısıyla yaşımda 41. Şuan 9. Haftadayım. Umarım hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur hepimizin
Kesinlikle hele biri dışarıdan sigara içip geldi mi… Allahım resmen kokudan kusacak gibi oluyorum benim ilk hamileliğimde hiç bulantım olmamıştı bunda koku hassasiyeti bulantı top seviyelerde yaşıyorumKoku olayı gerçekten beni çok yordu allah düşmanıma vermesin bir bütün olarak duş alamıyorumönce saçlarımı yıkıyorum maske takıp sonra geriye kalan kısmı ,
şampuan duş jeli parfüm her türlü koku mahvediyor inşallah yakın zamanda geçer ya hayat enerjim bitti valla .
Yok içimde tutmuyorum genel olarak ağlama hissim hiç yok ya herkeste el üstünde tutuyor sağolsunlarBence ağlayınca rahatlıyoruz içinde tutma kız zaten hormonlardan mıdır nedir duygular zirvede yaşanıyor
Sorun olmamasına sevindim hrp iyi gider inşaallahYok içimde tutmuyorum genel olarak ağlama hissim hiç yok ya herkeste el üstünde tutuyor sağolsunlarbirden böyle olunca dün ondan ağladım diye korktum
Teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun. İstanbuldayım. Ben birde 2 olmayan aşılama 2 tüp bebek sonrası doğal yoldannkızıma hamile kaldığımda dr bu bebek size hediye demişti. İkincinin olacağını hiç tahmim etmemiştik. Ama hep Allah nasip ederse olur diye dua etmiştim.Hosgeldiniz hayırlı olsun Şehir bilgisi de verirseniz listeye ekliyim
Bir site vardı hamilemeyveleri diye orada olması lazım aslında erik falanOff 10 tane olsada yeter ne zaman çıkacak pazarlarda acabayıldız meyvesini duymamıstım bi bakayım internetten
İnşallah hepimizin canımSorun olmamasına sevindim hrp iyi gider inşaallah
Bn onu gördümde güvenilirmi bilemedim açıkcasıBir site vardı hamilemeyveleri diye orada olması lazım aslında erik falan
Gönderirler belki toplayıp sanaMartta başlar meyve vermeye diye tahmin ediyorum. Memlekete mi gidim ben de napim canım çekti
Maşallah çok sevindim canım adınaCanım çıktım çok şükür her şey yolunda. 9+4 çıktı ultrasonda, minicik şeyin eli ayağı var oynuyor öyle büyük bir mucize ki
Şükürler olsun.
Kontrolü olan diğer arkadaşlarım sizler n’aptınız
Bende şimdi baktım 80tl yazıyor ya denenebilir bence çok istiyorsanızBn onu gördümde güvenilirmi bilemedim açıkcası
Şimdi eski fotoğraflara baktım nisanda veriyormuş meyve biz yeşilini yemekten sarıyı göremiyordukGönderirler belki toplayıp sana
Iyy sigaraKesinlikle hele biri dışarıdan sigara içip geldi mi… Allahım resmen kokudan kusacak gibi oluyorum benim ilk hamileliğimde hiç bulantım olmamıştı bunda koku hassasiyeti bulantı top seviyelerde yaşıyorum
Ahhhh miniskooo fotoya bakınca kiz geçti içimden ❤ Rabbım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Gözün aydın canım Maşallah minnoşa.Sag salim kucagına almak nasip olsun
Sağolun kızlarHayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah çok tatlış görünüyor
Araştırım böyle olmucal cünkiBende şimdi baktım 80tl yazıyor ya denenebilir bence çok istiyorsanız
8 haftada 2 cm hay maşallahselam kızlarbende bugün ilk muayeneme gittim.Ekim ayında kürtaj yaşadığım için,bunda erkenden sevinemedik,bilerek ilk kontrolü 8.haftaya aldım ki herşeyini göreyim diye.Cok şükür, herşey yolundaymis,çok sevindim 8+4 çıktı ,boyu da 1.95 cm olmuş,tombalak görünüyor hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah Eki Görüntüle 3009068
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?