Yenidünya ağacı varsa yakınlarda yakında onlarda meyve verecek yeşil halini tuza banınca ekşi tuzlu çok iyi oluyor kesinlikle dene diğerine gerek bile kalmaz. Burda hiç göremedim ama memleketim doluydu
Yenidünya ağacı varsa yakınlarda yakında onlarda meyve verecek yeşil halini tuza banınca ekşi tuzlu çok iyi oluyor kesinlikle dene diğerine gerek bile kalmaz. Burda hiç göremedim ama memleketim doluydu
Merhabalar bende bu başlığa yazayım dedim Sat tarihim 13 aralık ama doktorum 21 aralık olarak düzenledi geç döllenme dedi. Şuan 2. Çocuğum geliyor hayırlısıyla yaşımda 41. Şuan 9. Haftadayım. Umarım hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur hepimizin
Koku olayı gerçekten beni çok yordu allah düşmanıma vermesin bir bütün olarak duş alamıyorum önce saçlarımı yıkıyorum maske takıp sonra geriye kalan kısmı ,
şampuan duş jeli parfüm her türlü koku mahvediyor inşallah yakın zamanda geçer ya hayat enerjim bitti valla .
Kesinlikle hele biri dışarıdan sigara içip geldi mi… Allahım resmen kokudan kusacak gibi oluyorum benim ilk hamileliğimde hiç bulantım olmamıştı bunda koku hassasiyeti bulantı top seviyelerde yaşıyorum
Teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun. İstanbuldayım. Ben birde 2 olmayan aşılama 2 tüp bebek sonrası doğal yoldannkızıma hamile kaldığımda dr bu bebek size hediye demişti. İkincinin olacağını hiç tahmim etmemiştik. Ama hep Allah nasip ederse olur diye dua etmiştim.
Şimdi eski fotoğraflara baktım nisanda veriyormuş meyve biz yeşilini yemekten sarıyı göremiyorduk Ramazan Bayramı için gitmeyi düşünüyordum bi aksilik olmazsa zaten bakalım artık
Kesinlikle hele biri dışarıdan sigara içip geldi mi… Allahım resmen kokudan kusacak gibi oluyorum benim ilk hamileliğimde hiç bulantım olmamıştı bunda koku hassasiyeti bulantı top seviyelerde yaşıyorum
Iyy sigara bi tek ondan tiksindiğim için seviniyorum sigara tiryakisi biri olarak çok zorlanıyordm ilk zamanlar şimdi adını bile duymaya tahammülüm yok. Hadi o iyi de çay kahve içen insanlara aaa ne şanslılar diye bakıyorm hiçbir şey içemediğim için hiç geçmicek gibi geliyor ama inşallah düzelecek diye umut ediyorum. Siz de hoşgeldiniz hayırlı olsun gebeliğiniz
selam kızlarbende bugün ilk muayeneme gittim.Ekim ayında kürtaj yaşadığım için,bunda erkenden sevinemedik,bilerek ilk kontrolü 8.haftaya aldım ki herşeyini göreyim diye.Cok şükür, herşey yolundaymis,çok sevindim 8+4 çıktı ,boyu da 1.95 cm olmuş,tombalak görünüyor hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah Eki Görüntüle 3009068