2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
teşekkür ederim :)

kızlar pazartesi günü saat 1 de randevum var. ikili tarama testi yapılacak. ikili tarama testinde kan falan alıyorlar mıydı aç veya tok gidilecek diye birşey var mı.

kızlar pazartesi günü saat 1 de randevum var. ikili tarama testi yapılacak. ikili tarama testinde kan falan alıyorlar mıydı aç veya tok gidilecek diye birşey var mı.
merhabalar,
evet kan alınıyor, kanda beta-hCG ve PAPP-A düzeylerine bakılıyor. birde ultrasonla bebeğin baş-popu uzunluğu ile ense kalınlığı ölçülerek, tüm bunlar annenin yaşı da hesaba katılarak bir istatistik yapılıyor o da down sendromu riskini belirliyor. risk yüksekse daha ayrıntılı testler istenebiliyor

teşekkür ederim bilgi için. aç mı gideyim yani

Kan alıyorlar canim tok gidebilirsin sıkıntı olmuyor

Allah razı olsun canım inş

Kızlar selam test sonucum henüz gelmedi. Ama ateşim 37.7 çok üşüyorum belim ağrıyor bütün vücudum. Meyvelerimi yedim başıma da soğuk bez koydum napsam bilemedim ateşi düşürmek için yükselir diye korkuyoruz

Çok şükür tüp bebeğe başlamadan 3.aşımıda olmuştum ben ama çok dikkat et sen çünkü hiç bişey içemiyorsun su dışında

Benim kadın doğum uzmanınım ilk sorduğu şey aşılarınız var mıydı? Aman çok dikkat etmek lazım. Aşı çok önemli doktorunuzla konuşup ilk olabilceğiniz zaman aşı olun bence. umarım test sonucunuz negatif çıkar

Yaaaaa ılık bi duşa gir. Ben ilk öğrendiğim gün çok kötüydüm su içmekten başka çarem yok diye 5litrelik pet şişe suyu içmiştim Her dk tuvalete çıkmıştm ertesi gün çok iyidim. Sende bol bol su iç bi an önce atarsın mikropları. Zaten ilk 3 ay bebeğe geçmiyormuş

İnş ama belirtiler arttı alıyı 3. Ay olcaktım doktorum dedi

Sanki ayağa kalkınca düşcek gibiyim girebilir miyim ki bel bacaklarım tutmuyor yataktan çıkınca üşüyorum

İnşallah negatif çıkar canım biraz terleyebiliyomusun terleyip duşa girsen biraz faydası olur

Cigkofte etli ise sakıncalıdır kızlar ilk gebeligimde sürekli yiyen biri olarak gönlünüzü ferah tutun çok şükür sağlıkla aldım kucağıma fazlasıyla zipir bir oğlum var
Benimde kız olucak kıpır kıpır biseyler oluo içimde sağlıkla gelsinde yavrum sizde en çok acımı tatlimi çekti canınız ben hep acı ekşi falan hiç demedim tatlida olsa yesem demedim ama sonuç kızzzzzz

Korkutmak istemem ama cnm aynısını yaşadım ve test sonucum pozitif çıkmıştı iki hafta oldu önce oldum ama çok ağar geçirmedim iki kere gittim serum takıldı ve bide parol takıldı çok su iç bolav meyve ye rabbim şifa versin bebeğime bişey olur diye çok korktum karantinam bitince hemen gittim doktoru ma çok şükür elhamdülillah bişey yoktu

Benim acı tatlı karışıktı canim çoğunlukla acı tabiki sağlıkla kucağına al minnoşunu darısı bize canim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…