2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bana tutmadi benim kız dedi yüzde yetmiş doktorum bakalım degsmez diye dusunuorum zaten yüzde yetmiş büyük bı pay
Canım en son doktora ne zamn gittn kac haftalık ultrason resmin var martta doktora gittigimde senin haftalarında olucamda merak ettm

Canım çok geçmiş olsun. Bende 2 senedir hiç yakalanmadim bu zamana oldu ama geçti şükür. Sen muhakkak test yaptır ve doktoruna bildir. Benim 2 aşım vardı ilk 3 gün zor geçti burun tıkanıklığı çok çektim 22 günde vücudum ağrıyordu. Doktoruna haber vermelisin kan sulandirici verebiliyorlarmış belki senin aşın olmadığı için direk başlatır doktor daha iyi bilir
Insallah bulasmamistir ama bol bol c vitamini tüket bir an önce gelir geçer insallah

Canım sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah benim de yaşım 40 ikinci bebeğim olcak inşallah.

Parol kullanabilirsin canım. Bi tek parola izin var zaten

Haber verdimcnmsaol meyve ye su iç parol kullanabilirsin dedi. Testin sonucuacıklanınca tekrar haber vericem teşekkür ederim Allah razı olsun

Bende seruma gideyimmi faydası oldumu ya

Arkadaşlar testim negatif cıktı ama hiç halim yok ılık duş aldm iyi geldi gibi ama ateş biraz var hala bel ağrısıyla.mesajlara tek tek cevaplayamadım hepinize haber vereyim dedim Allah razı olsun sizden. Niye böyle oldum anlamadım. Uzan dedi doktor meyveleerini suyunu iç dedi. Bakalım atlatırım inş

2 haftadır rahatsızım herşey hafifledi burnum tıkalı ve ara ara öksürüyorum. Gebelikte bağışıklık düştüğü için bu kadar uzun sürdü sanırım. Fırsat buldukça dinlen, kendini yorma, tam c vitamini mevsimi bol bol ye. Ben sabahları 1 kaşık pekmeze birkaç damla limon damlattım ve ılık limonlu ballı suda içtim boğazıma çok iyi geldiler. Umarım kısa zamanda atlatırsın

Koku hassasiyeti gecmiyor zoferde zira bulantilarim tamamen bitmesine ragmen koku hassasiyetim hala devam ediyor maskeyle esime ve ogluma yemek yapiyorum ama ben o yemegi mesela hala yiyemiyorum baska seyler yapip yiyorum

Arkadaşlar cinsiyet öğrenen var mı? 12 . Hafta da mi belli olur? Daha erken belli olmaz mi

Bende 83 le hamile kaldım. Daha tartılmadım umarım almamışımdır doktorum inatla çok kilo alma deyip duruyor
Ben de 83 kilo 167boyundayım. Benim doktorum hiç kiloma bişey demedi. Niye sizin ki ısrarla canınızı sıkmaya çalışıyor ki. Önemli olan bizim ve bebeğimizin sağlıklı olması.

Ben de 83 kilo 167boyundayım. Benim doktorum hiç kiloma bişey demedi. Niye sizin ki ısrarla canınızı sıkmaya çalışıyor ki. Önemli olan bizim ve bebeğimizin sağlıklı olması.
Boyum 161. Hamilelikte gereksiz kilo alımı şeker, tansiyon gibi hastalıkları tetikliyor ve rahim yağlanmasına neden oluyor doktorlar bunları istemez. Doktorum canımı sıkmıyor aksine sağlığım için sürekli uyarıda bulunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…