Aynen canım bizde ikimizde olmadık hiç. Çok şükür atlatablmişsin.çok sevindim. Bende şuan iyiyim gibi ama güvenemiyorum işte bi halsiz gibi bi boğazım takılıyor gibi oluyor psikolojik mi bilemedim senin aşın var mıydı? Benim aşım olmadığı için endişeliyim
Canım çok geçmiş olsun. Bende 2 senedir hiç yakalanmadim bu zamana oldu ama geçti şükür. Sen muhakkak test yaptır ve doktoruna bildir. Benim 2 aşım vardı ilk 3 gün zor geçti burun tıkanıklığı çok çektim 22 günde vücudum ağrıyordu. Doktoruna haber vermelisin kan sulandirici verebiliyorlarmış belki senin aşın olmadığı için direk başlatır doktor daha iyi bilir
Insallah bulasmamistir ama bol bol c vitamini tüket bir an önce gelir geçer insallah
Merhabalar bende bu başlığa yazayım dedim Sat tarihim 13 aralık ama doktorum 21 aralık olarak düzenledi geç döllenme dedi. Şuan 2. Çocuğum geliyor hayırlısıyla yaşımda 41. Şuan 9. Haftadayım. Umarım hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur hepimizin
Kızlar selam test sonucum henüz gelmedi. Ama ateşim 37.7 çok üşüyorum belim ağrıyor bütün vücudum. Meyvelerimi yedim başıma da soğuk bez koydum napsam bilemedim ateşi düşürmek için yükselir diye korkuyoruz
Canım çok geçmiş olsun. Bende 2 senedir hiç yakalanmadim bu zamana oldu ama geçti şükür. Sen muhakkak test yaptır ve doktoruna bildir. Benim 2 aşım vardı ilk 3 gün zor geçti burun tıkanıklığı çok çektim 22 günde vücudum ağrıyordu. Doktoruna haber vermelisin kan sulandirici verebiliyorlarmış belki senin aşın olmadığı için direk başlatır doktor daha iyi bilir
Insallah bulasmamistir ama bol bol c vitamini tüket bir an önce gelir geçer insallah
Korkutmak istemem ama cnm aynısını yaşadım ve test sonucum pozitif çıkmıştı iki hafta oldu önce oldum ama çok ağar geçirmedim iki kere gittim serum takıldı ve bide parol takıldı çok su iç bolav meyve ye rabbim şifa versin bebeğime bişey olur diye çok korktum karantinam bitince hemen gittim doktoru ma çok şükür elhamdülillah bişey yoktu
Arkadaşlar testim negatif cıktı ama hiç halim yok ılık duş aldm iyi geldi gibi ama ateş biraz var hala bel ağrısıyla.mesajlara tek tek cevaplayamadım hepinize haber vereyim dedim Allah razı olsun sizden. Niye böyle oldum anlamadım. Uzan dedi doktor meyveleerini suyunu iç dedi. Bakalım atlatırım inş
Arkadaşlar testim negatif cıktı ama hiç halim yok ılık duş aldm iyi geldi gibi ama ateş biraz var hala bel ağrısıyla.mesajlara tek tek cevaplayamadım hepinize haber vereyim dedim Allah razı olsun sizden. Niye böyle oldum anlamadım. Uzan dedi doktor meyveleerini suyunu iç dedi. Bakalım atlatırım inş
2 haftadır rahatsızım herşey hafifledi burnum tıkalı ve ara ara öksürüyorum. Gebelikte bağışıklık düştüğü için bu kadar uzun sürdü sanırım. Fırsat buldukça dinlen, kendini yorma, tam c vitamini mevsimi bol bol ye. Ben sabahları 1 kaşık pekmeze birkaç damla limon damlattım ve ılık limonlu ballı suda içtim boğazıma çok iyi geldiler. Umarım kısa zamanda atlatırsın
Merhaba bulantı koku hassasiyeti bende de çok fazla özellikle koku evrendeki her şey kokuyor sanki yeni yıkanmış temiz çamaşırlar bile çok kötü sizde koku hassasiyeti var mıydı zofer etki etti mi kokuya prilam kullanıyorum da ona göre zofer e geçeyim diye sormak istedim.
Koku hassasiyeti gecmiyor zoferde zira bulantilarim tamamen bitmesine ragmen koku hassasiyetim hala devam ediyor maskeyle esime ve ogluma yemek yapiyorum ama ben o yemegi mesela hala yiyemiyorum baska seyler yapip yiyorum
Ben de 83 kilo 167boyundayım. Benim doktorum hiç kiloma bişey demedi. Niye sizin ki ısrarla canınızı sıkmaya çalışıyor ki. Önemli olan bizim ve bebeğimizin sağlıklı olması.
Ben de 83 kilo 167boyundayım. Benim doktorum hiç kiloma bişey demedi. Niye sizin ki ısrarla canınızı sıkmaya çalışıyor ki. Önemli olan bizim ve bebeğimizin sağlıklı olması.
Boyum 161. Hamilelikte gereksiz kilo alımı şeker, tansiyon gibi hastalıkları tetikliyor ve rahim yağlanmasına neden oluyor doktorlar bunları istemez. Doktorum canımı sıkmıyor aksine sağlığım için sürekli uyarıda bulunuyor