- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Çarşamba günü perinatoloğa gidecem söylerse o söyler kendi doktorum 15-16.haftadan önce yanılma çok oluyor diye söylemiyorArkadaşlar cinsiyet öğrenen var mı? 12 . Hafta da mi belli olur? Daha erken belli olmaz mi
Çok geçmiş olsun umarım bir iki güne geçer, üşütmedim belki sadeceKızlar selam test sonucum henüz gelmedi. Ama ateşim 37.7 çok üşüyorum belim ağrıyor bütün vücudum. Meyvelerimi yedim başıma da soğuk bez koydum napsam bilemedim ateşi düşürmek için yükselir diye korkuyoruz
Merhana influzenza salgini var yinede siz biraz dinlenerek gecirinnKızlar selam test sonucum henüz gelmedi. Ama ateşim 37.7 çok üşüyorum belim ağrıyor bütün vücudum. Meyvelerimi yedim başıma da soğuk bez koydum napsam bilemedim ateşi düşürmek için yükselir diye korkuyoruz
Bende haftada anladım ama bilemedim.Kızlar yeni randevu alacaktım dosyama bi bakiyim dedim ve reçetemde şu yazıyı fark ettim .ek ‘e koyuyorum sizce ,hafta da 2 kez mi yazıyor , ben hergün aldım bunugerçi omega ama ne bileyim eczacı da ilaç kutusuna bişey yazmamış doktorda da halsiz yorgundum hiç bişey hatırlamıyorum,ben de o halsizlikle reçeteye bakmamışım .ne yazdığına da dikkat etmemişim
Çok geçmiş olsun inşallah kolayca atlatırsınSanki ayağa kalkınca düşcek gibiyim girebilir miyim ki bel bacaklarım tutmuyor yataktan çıkınca üşüyorum
Merhaba canım bende o civardayım 70 80 arası bayadır da tartılmadım. Doktor da bana sadece ilk 3 4 ay ani kilo artışı olabilir dediBende 83 le hamile kaldım. Daha tartılmadım umarım almamışımdırdoktorum inatla çok kilo alma deyip duruyor
Hosgeldin canim hayirli olsun istersen tabloya ekleyebilirimBende eylul annesi olucagim sanirim suan henuz 9 haftaligim
Arada okuyordum ama tanisayim dedim
Yaş ileri olunca tiroid şeker herşey çıktı umarım sizde çıkmamıştır. Birde benim ilk hamileliğimden pıhtılaşma faktörümde mutasyon çıkmıştı kan sulandırı iğne kullandım hamilelik boyunca. Bunda bildiğimiz için yine başladık kullanmayaCanım sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallahbenim de yaşım 40 ikinci bebeğim olcak inşallah.
Dikkat edecez artık canımMerhaba canım bende o civardayım 70 80 arası bayadır da tartılmadım. Doktor da bana sadece ilk 3 4 ay ani kilo artışı olabilir dedi
Benim yaş ileri değil 27 fakat bendede çıktı tiroid ilacı kullanıyorumYaş ileri olunca tiroid şeker herşey çıktı umarım sizde çıkmamıştır. Birde benim ilk hamileliğimden pıhtılaşma faktörümde mutasyon çıkmıştı kan sulandırı iğne kullandım hamilelik boyunca. Bunda bildiğimiz için yine başladık kullanmaya
Benim şimdiden başladı nedense özellikle sabahları midem cok kazınıyor ya sanki hiç bisey yememisim gibiDikkat edecez artık canımbebek bizden beslenmeye başlayınca iştah artışı oluyor ondan sonrası kontrollü gitmek gerekiyor
Ben zaten tiroid ilacı kullanıyorum onu kullanmaya devam edicem. Ama doktorum hiç kilo almamak lazım dediYaş ileri olunca tiroid şeker herşey çıktı umarım sizde çıkmamıştır. Birde benim ilk hamileliğimden pıhtılaşma faktörümde mutasyon çıkmıştı kan sulandırı iğne kullandım hamilelik boyunca. Bunda bildiğimiz için yine başladık kullanmaya
Baktın hızlı kilo alıyorsun diyetisyen desteği alırsın canım uyduğun zaman ne açlık hissediyorsun nede gereksiz kilo alımı oluyor. Ama ucu kaçınca kaçıyor ben kızda 16.haftada bir açıldım 12 kilonun 4 ünü o ay almıştımBenim şimdiden başladı nedense özellikle sabahları midem cok kazınıyor ya sanki hiç bisey yememisim gibi
4 yine iyi canım çok daha fazlasını alanlar duydumBaktın hızlı kilo alıyorsun diyetisyen desteği alırsın canım uyduğun zaman ne açlık hissediyorsun nede gereksiz kilo alımı oluyor. Ama ucu kaçınca kaçıyor ben kızda 16.haftada bir açıldım 12 kilonun 4 ünü o ay almıştım
Yemek ayırman sorun değil canım mesela sana sebze yemeği diyor ya hangi sebze olduğuna sen karar veriyorsan mesele saatlere uyabilmek ben şuan onu yapamam diye gitmiyorum4 yine iyi canım çok daha fazlasını alanlar duydumdiyetisyenle uyabilir miyim bilmiyorum çünkü cok yemek ayırıyorum nasıl olur bilmem ben birde önceden 2 öğün yerdim sabah ve akşam ve özellikle sabah karnimi guzel doyururdum. Şimdi daha fazlasını istiyor vücut az az ama sık sık yeme şekline geçsem belki faydası olur. Çünkü gebelikten öncesi gibi devam ediyorum yemeğe ee bu sefer de acıktığım için çok çok fazla yiyorum ya da öğlen bisey atıştırıyorum olmuyor
Ben hiç gitmedim diyetisyene ama görümcem gidiyordu bi ara, yiyeceği yemeklere kadar tek tek yazıyordu öğlen atıyorum tavuk vs. Gibi. Ben kalkipta kendime öğlen tavuk yapmam meselaYemek ayırman sorun değil canım mesela sana sebze yemeği diyor ya hangi sebze olduğuna sen karar veriyorsan mesele saatlere uyabilmek ben şuan onu yapamam diye gitmiyorumbenim diyetisyen et yemeklerine sebze, sebze yemeklerine et konmayacak gibi keskin çizgileri vardı. Nar ekşisi, turşu yasaktı. Et yemeği yanına kırmızı biber yenirse yakımı daha kolay olur gibi tiyolar vardı direk kesinkes bir menü yoktu.
Zaman aralığını uzatman kan şekerini düşürür canım en güzeli sık sık yemen
Bide bebek 400 gr ken benim 4 kilo almam az batmıştı bana
Ilk hamileligim de kizimda 59 kiloyla kaldim ve tam 95 kiloyla doguma girdim cok zorlanmistim cok ödem olusmustu bobreklerimden dolayi oglumda ise 71 le hamile kaldim 79 la doguma girdim bunda ise allah kerim 3 kilo aldim insllah fazla almam cok istahim açik4 yine iyi canım çok daha fazlasını alanlar duydumdiyetisyenle uyabilir miyim bilmiyorum çünkü cok yemek ayırıyorum nasıl olur bilmem ben birde önceden 2 öğün yerdim sabah ve akşam ve özellikle sabah karnimi guzel doyururdum. Şimdi daha fazlasını istiyor vücut az az ama sık sık yeme şekline geçsem belki faydası olur. Çünkü gebelikten öncesi gibi devam ediyorum yemeğe ee bu sefer de acıktığım için çok çok fazla yiyorum ya da öğlen bisey atıştırıyorum olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?