2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok geçmiş olsun umarım bir iki güne geçer, üşütmedim belki sadece

Kızlar yeni randevu alacaktım dosyama bi bakiyim dedim ve reçetemde şu yazıyı fark ettim .ek ‘e koyuyorum sizce ,hafta da 2 kez mi yazıyor , ben hergün aldım bunu gerçi omega ama ne bileyim eczacı da ilaç kutusuna bişey yazmamış doktorda da halsiz yorgundum hiç bişey hatırlamıyorum,ben de o halsizlikle reçeteye bakmamışım .ne yazdığına da dikkat etmemişim

Eklentiler

• 62024C07-3F03-4287-AF3E-383A19EAE81C.webp
    74,6 KB · Görüntüleme: 80
Merhana influzenza salgini var yinede siz biraz dinlenerek gecirinn

Bende haftada anladım ama bilemedim.

Canım sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah benim de yaşım 40 ikinci bebeğim olcak inşallah.
Yaş ileri olunca tiroid şeker herşey çıktı umarım sizde çıkmamıştır. Birde benim ilk hamileliğimden pıhtılaşma faktörümde mutasyon çıkmıştı kan sulandırı iğne kullandım hamilelik boyunca. Bunda bildiğimiz için yine başladık kullanmaya

Benim yaş ileri değil 27 fakat bendede çıktı tiroid ilacı kullanıyorum

Ben zaten tiroid ilacı kullanıyorum onu kullanmaya devam edicem. Ama doktorum hiç kilo almamak lazım dedi ilk hamileligimde preklemsi ile doğum yapmıştım

Benim şimdiden başladı nedense özellikle sabahları midem cok kazınıyor ya sanki hiç bisey yememisim gibi
Baktın hızlı kilo alıyorsun diyetisyen desteği alırsın canım uyduğun zaman ne açlık hissediyorsun nede gereksiz kilo alımı oluyor. Ama ucu kaçınca kaçıyor ben kızda 16.haftada bir açıldım 12 kilonun 4 ünü o ay almıştım

4 yine iyi canım çok daha fazlasını alanlar duydum diyetisyenle uyabilir miyim bilmiyorum çünkü cok yemek ayırıyorum nasıl olur bilmem ben birde önceden 2 öğün yerdim sabah ve akşam ve özellikle sabah karnimi guzel doyururdum. Şimdi daha fazlasını istiyor vücut az az ama sık sık yeme şekline geçsem belki faydası olur. Çünkü gebelikten öncesi gibi devam ediyorum yemeğe ee bu sefer de acıktığım için çok çok fazla yiyorum ya da öğlen bisey atıştırıyorum olmuyor

Yemek ayırman sorun değil canım mesela sana sebze yemeği diyor ya hangi sebze olduğuna sen karar veriyorsan mesele saatlere uyabilmek ben şuan onu yapamam diye gitmiyorum benim diyetisyen et yemeklerine sebze, sebze yemeklerine et konmayacak gibi keskin çizgileri vardı. Nar ekşisi, turşu yasaktı. Et yemeği yanına kırmızı biber yenirse yakımı daha kolay olur gibi tiyolar vardı direk kesinkes bir menü yoktu.
Zaman aralığını uzatman kan şekerini düşürür canım en güzeli sık sık yemen
Bide bebek 400 gr ken benim 4 kilo almam az batmıştı bana

Ben hiç gitmedim diyetisyene ama görümcem gidiyordu bi ara, yiyeceği yemeklere kadar tek tek yazıyordu öğlen atıyorum tavuk vs. Gibi. Ben kalkipta kendime öğlen tavuk yapmam mesela
Birde kırmızı et yemiyorum hiç ben sadece kıyma olarak yiyebiliyorum. Sebze yemekleri de yemediklerim var. Aslında sınırlı baya o yönden de çok şey yapıyorum. Kendime göre ayarlamam lazım işte kahvaltı biraz yiyorsam öğlen de hafif atistiracak bisey bulmak lazım. Bir de insan her gün erken kalkmıyor eger calismiyorsa bazen yorgun oluyorsun öğlen kalkıyorsun gibi. Kendime göre biseyler ayarlicam artik
Ama bence iyi almışsın fazla değil çok daha fazlasını duydum gerçekten. Doktor bile dedi ani kilo alımı olabilir diye normal demekki

Ilk hamileligim de kizimda 59 kiloyla kaldim ve tam 95 kiloyla doguma girdim cok zorlanmistim cok ödem olusmustu bobreklerimden dolayi oglumda ise 71 le hamile kaldim 79 la doguma girdim bunda ise allah kerim 3 kilo aldim insllah fazla almam cok istahim açik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…