Ay maşallah canım ikincisinde o kadar az kilo almayı nasıl başardın? Birde yürüyüş işe yarar mı şimdiden acaba. İlla faydası olur herhaldeIlk hamileligim de kizimda 59 kiloyla kaldim ve tam 95 kiloyla doguma girdim cok zorlanmistim cok ödem olusmustu bobreklerimden dolayi oglumda ise 71 le hamile kaldim 79 la doguma girdim bunda ise allah kerim 3 kilo aldim insllah fazla almam cok istahim açik
İnşallah bunda daha az alarak ilerlerimBen hiç gitmedim diyetisyene ama görümcem gidiyordu bi ara, yiyeceği yemeklere kadar tek tek yazıyordu öğlen atıyorum tavuk vs. Gibi. Ben kalkipta kendime öğlen tavuk yapmam mesela
Birde kırmızı et yemiyorum hiç ben sadece kıyma olarak yiyebiliyorum. Sebze yemekleri de yemediklerim var. Aslında sınırlı bayao yönden de çok şey yapıyorum. Kendime göre ayarlamam lazım işte kahvaltı biraz yiyorsam öğlen de hafif atistiracak bisey bulmak lazım. Bir de insan her gün erken kalkmıyor eger calismiyorsa bazen yorgun oluyorsun öğlen kalkıyorsun gibi. Kendime göre biseyler ayarlicam artik
Ama bence iyi almışsın fazla değil çok daha fazlasını duydum gerçekten. Doktor bile dedi ani kilo alımı olabilir diye normal demekki
Aynen canım saatlere uymak önemli çalışan bi insan olsam yatış kalkma saatim belli olur falan. Ama böyle olunca pek olmuyor. Kendi kendime biseyler bulucam artıkİnşallah bunda daha az alarak ilerlerimsaatlere uyamam dersen valla hiç girme o yola tecrübeyle sabit sonuç alamıyorsun
Sana güveniyorum kendi dengeni tutturacaksın
Oldu yani sonuçta bebek alio vitamin bizde kalmio ben gördüm faydasini bide parol taildi bana rahatladım eve gelincede çok su içtim sürekli geçti çok şükür atlattık bebeğimle elhamdülillahBende seruma gideyimmi faydası oldumu ya
Tabi sadece ileri yaşta çıkmıyor herkeste çıkabilir ama ileri yaşta kesin çıkıyor. Tiroid ilacını içince sorun olmuyor merak etmeyin. Birde doğumdan birkaç ay sonra normale dönüyor ama kilo verme bizde zor oluyor benim kızım 3 yaşında hala ilk hamilelik kilolarımı verememiştim hemde rejim yapmama rağmen gerçi psikoloji bozuk olunca kilo verilemiyor. Korona ülkenin durumu derken hiçbirimizin piskılojisi iyi olamıyor zaten.Benim yaş ileri değil 27 fakat bendede çıktı tiroid ilacı kullanıyorum
Gerçekten kilo almamaya dikkat etmek gerekiyor. Ben kendimi tutuyorum. Herşeyi değerlendiriyorum şeker olmasa bile karbohidrat olan şeyleri tüketmemeye çalışıyorumBen zaten tiroid ilacı kullanıyorum onu kullanmaya devam edicem. Ama doktorum hiç kilo almamak lazım dediilk hamileligimde preklemsi ile doğum yapmıştım
GünaydınGunaydin kızlar her dakika mide yanmasi bulanmasindan sıkıldımbir gecse ne zormus bu sey. Keske hic anmasa imistim onceden rahat gecirdim diue hep
Kizimda kaynanamla beraber cok yuruyus yaptik ama kizim benden dolayi bobreklerime tel taktirmagidim icin erken dogdu cok zor hamilelik gecirmistim bobreklerden dolayi surekli odem olustu ve şistim oglumda ise oyle cok yuruyus yapmadim kiloda almadim ikincide guzel gecirdim hamilelik rahattim yani dengeli yedim korktum ilk hamileligim gibi olmasin dedimAy maşallah canım ikincisinde o kadar az kilo almayı nasıl başardın? Birde yürüyüş işe yarar mı şimdiden acaba. İlla faydası olur herhalde
Ama kilonun fazlası her türlü zarar bir de zaten zayıf olsan bile son dönemlerde illaki ödem çok oluyor ablamdan biliyorum, birde kiloyla birleşince ohoo cok etkiler
Çok geçmiş olsun öncelikle, inşallah 3. De rahat geçer. Bende çok yürüyorum bu aralar Allah nasip ederse böyle devam etmeyi düşünüyorum çünkü kilom da var fazla kilo alırsam son aylarim çok fena geçerKizimda kaynanamla beraber cok yuruyus yaptik ama kizim benden dolayi bobreklerime tel taktirmagidim icin erken dogdu cok zor hamilelik gecirmistim bobreklerden dolayi surekli odem olustu ve şistim oglumda ise oyle cok yuruyus yapmadim kiloda almadim ikincide guzel gecirdim hamilelik rahattim yani dengeli yedim korktum ilk hamileligim gibi olmasin dedim
Son aylarda yuruyus hem dogumu kolaylastiriyor hemde bedeniniz icin iyidir devam edin bende okul yolu oldugu icin hergun yuruyus yapmis sayiliyorum gide geleÇok geçmiş olsun öncelikle, inşallah 3. De rahat geçer. Bende çok yürüyorum bu aralar Allah nasip ederse böyle devam etmeyi düşünüyorum çünkü kilom da var fazla kilo alırsam son aylarim çok fena geçer
Ben pilatese başlamak istiyorum araştırdım da ama şu bulantı ve kötü kokular geçerse gidebileceğim zira tuvalete bile zor gidiyorum şuanKızlar hamile yogası veya pilatesine giden var mı ? Doktoruma sormayı unutmuşum ama 12.haftadan sonra düşünüyorum yavaştan gidince soracağım o yüzden. Memnun musunuz bel ağrılarına mide yanmasına,bulantısına falan iyi geliyordur büyük ihtimal diye erken başlamak istiyorum. bende sanırım pilates yerine yogaya gideceğim bu yüzden. normal doğum istiyorum bir aksilik olmazsa doğuma hazırlıkta yapılıyormuş
Eskiden reformer yapıyordum hamilelikte yoga denemek istedim daha önce pek deneyimimde yok ama ruhsal açıdanda iyi gelebilir son aylardaki stres sıkıntılar için diye düşünüyorum. Evet yürüyüşte havalar ısındı burda 15derecelerde başlasam düzenli iyi olur aslındaBen pilatese başlamak istiyorum araştırdım da ama şu bulantı ve kötü kokular geçerse gidebileceğim zira tuvalete bile zor gidiyorum şuandoktoruma sordum 12. Haftadan itibaren yapabilirsiniz çok zorlamadan dedi, yürüyüş de önerdi.Yoga normal doğum için çok faydalıymış okumuştum inşallah size de faydası olur
Aynen öyle yürüyüş her derde devaSon aylarda yuruyus hem dogumu kolaylastiriyor hemde bedeniniz icin iyidir devam edin bende okul yolu oldugu icin hergun yuruyus yapmis sayiliyorum gide gele
Oy maşallah yaTeyzeleri bizde büyümüşüzz kalbimizde maşallah çok kuvvetliydi bu defa 9 haftalığız bin şükürr çok duyguluydum ağladım bu sefer hareketlerinide görünceRabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?