2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben sonucu aldım bile canım. Cumartesi kan vermistim 9 gün sonra pazartesi günü sonuc elime ulaşti

Canım artmazsa alayım ben de çok sağol
ReklmLrda görüyordum bunu. Solgarın takviyesini aldım o arttırdı gibi ama yağlı değil sütüm o da doyururmu bebeyi bilmiyorum

Kızlar kusura bakmayın girip tam okuyamadan çıkmak zorunda kaldım hep. Damla ben de işe yaradı kaç gün kullandım tam bilmiyorum ama denemekte fayda var

Kızlar kusura bakmayın girip tam okuyamadan çıkmak zorunda kaldım hep. Damla ben de işe yaradı kaç gün kullandım tam bilmiyorum ama denemekte fayda var
Aa iyi sevindm canım. Benm bi var bir yok. Olsa bile su gibi yağlı değil artık. Ben beslenemiyorum annem gittiğnden beri. Çünkü yemek yapamıyorum öğünlermi cok atlıyorum. Yesem sütüm çoğalack biliyorum. Stres bir yandan.. Allah yardımıcımjz olsun

Ben yemek yaparken çok sıkıntı çekiyorum. Kötü kokular hele bayıltıyor beni

Been direkt fetal dna yaptirdim.
13. Haftada yapılan test dimi?
Hollanda’da genel bilgilendirmeler yapıldı online toplantı ile .. 13. Ve 20 Haftada ultrason var detaylı. 20. Haftadakinnde çeşitleri varmış . Bir tanesinde ileride olası hastalıkları (anne bebek için) da söylüyorlarmış. Mesela annede ileride pankreas kanseri çıkabilir gibi ve önceden tedavisi mümkün olan hastalıklara müdahalede bulunuluyormuş. Herseyi bilmek ne kadar iyi o beni düşündürüyor sadece.. 170 EUR imiş fiyatı

Ben genoks firmasını işim gereği tanıyorum. İlkini de orada yaptırmıştım. Ayrıca bu sonuçlarda anne kanından bebeğe ait kök hücre bulup onun genetik analizini dizileme cihazı ile yaptıkları için kan karıştırılmadığı veya bozulmadığı taktirde sonuçlarda hiç şüphe duymaya gerek yok bence. Tabi başka firmalardan da yaptırılabilir. İlla nifty olacak diye kaide yok önemli olan ayrıntılı genetik analiz yapılması bence. Birde türkiye de bunu çalışan firma sayısı da oldukça az yurt dışı gibi değil.

Sonunda karantinam bitti. Ağır bunalım yaşadım resmen şu süreçte hem covid hem bulantılar. O sebeple Bayadır bakamadım..
Bir hafta sonra anneme gidicem nasipse.. Okadar yorgun ve bitkinim ki kendimi oraya atabılsem Baska brsey istemyorm Allahtan
Sen nasıl oldun kuzum Dilos6342

Kızlar hamilelik durumu hala soyleyemedik ailelere ya kendimi çok kötü hissediyorum eşim o kadar rahat ki cinsiyeti belli olunca söyleriz diyor bana da bu durum haksızlık gibi geliyor sonuçta en yakınlarımız bian önce bilmeleri gerekiyor diye düşünüyorum

Oo siz geç kalmışsınız canım. Benm oğlan apartman görevlisinden sütçüye kadar herkese ilan etti abi olacagını

Yaaaa masaallah benimki de mi böyle şimdi yaa off bende gidip görebilsem keşke

Söyledik göbeğimi açmış bebek arıyor anne bebek yooook diuor
Yaa kıyamam cok tatlılar. Bizde soyledık ama pişman oldum biraz ya. Cok hasta olduk bu ara surekli diyor ki annemın karnında bebek oldgu ıcın hasta. Ya sen daha 3, 5 yasında sn ne anlıyosun kafanda ne kuruyorsun. Anlamlandıramıyor cocuklar ya. İlerleyen zamanlarda karın buyudukce farkına varırlar daha cok.

Canım çok sevindim öncelikle karantinanın bitmesine. Nasılsın peki covid belirtilerinden devam eden var mı hala? Benim 3 4 gün öksürük, ses bozukluğu devam etmişti. Şimdi şükür iyiyim, benimde annem geldi 2 gün önce yarın da ablam geliyor memleketten Bende biri bisey yazdı mı girip yazıp çıkıyorum çok bakamadım. Sen de kaç hemen annenin yanına için ferahlar, İnsan çok bunalıyor vallahi hem hastalık hem evin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…