Bugün tam 9 haftalık canım baya hareketliydi yaramaz bir oğlan gibi hissediyorumOy maşallah yabugün tam kaç hafta kaç günlük oldunuz? Ben de dünkü kontrolde çok az hareketleri görebildim kol ve bacak hareketlerini 9+4 gözüküyordu usgde.
Amin canım benim hepimizin inşallah ❤Bugün bebislerini görenler adına cook sevindimmsağlıkla gelsin minikler insallah ❤
Canım benim düşük geçmişim var o nedenle her hafta kontrole gidiyorum ben, şuan bir risk yok çok şükür ama hamile olduğumu öğrendiğimde doktorumla bu şekilde anlaşmıştım. Tamamen meraktan yaniBugün tam 9 haftalık canım baya hareketliydi yaramaz bir oğlan gibi hissediyorumAramızda 5 gün varmış maşallah 12 haftalık olunca ikili tarama için çağırdı cinsiyet tahminide yapıcam o gün dedi Senide çağırdımı?
Anladım canım bu defa sağlıkla ilerlesin inşallah bende 2li yaptırıp diğerlerini istemicem diye düşünüyorum şimdilik.. Evet canım 3 boyutluda bebişe benziyor ❤Canım benim düşük geçmişim var o nedenle her hafta kontrole gidiyorum ben, şuan bir risk yok çok şükür ama hamile olduğumu öğrendiğimde doktorumla bu şekilde anlaşmıştım. Tamamen meraktan yani
Tarama testi yaptırmayı düşünmüyorum ben şimdilik bakalım.
Senin baya belli bu 3 boyutlu usgde maşallah
Bndede var akıntı kuruyunca sarı oluyor doktora yazmıstım fitil vermişti.kaşıntı veya rahatsız edici birşey yapmıyor halada var geçmedi.doktoruna danış istersenKızlar size birşey soracağım.Benim şu zamana kadar günlük normal beyaz/şeffaf akıntım oluyordu ama dünden beri akıntı sarı rengi aldı ve bu yaşıma kadar hiç böyle bişey yaşamadım.Bi kaç kere enfeksiyon geçirmiştim ama böyle bişey hatırlamıyorum.Pazartesi sağlık ocağında test vericem ,kadın doğum doktorum onun sonuçlarını 2 hafta sonra getir dedi ama korktum mantar yada enfeksiyon olup ta bebeğe zarar verir mi diye,napsam ?
Geçmiş olsunKızlar size birşey soracağım.Benim şu zamana kadar günlük normal beyaz/şeffaf akıntım oluyordu ama dünden beri akıntı sarı rengi aldı ve bu yaşıma kadar hiç böyle bişey yaşamadım.Bi kaç kere enfeksiyon geçirmiştim ama böyle bişey hatırlamıyorum.Pazartesi sağlık ocağında test vericem ,kadın doğum doktorum onun sonuçlarını 2 hafta sonra getir dedi ama korktum mantar yada enfeksiyon olup ta bebeğe zarar verir mi diye,napsam ?
Teşekkür ederimGeçmiş olsunkorkmana gerek yok hamilelikte sık sık enfeksiyon ve hatta mantar bile olabiliyor. Bebeğe bir zararı yok benim de çok başıma gelmişti doktorum bebeğe zarar vermez dedi. Tabi yine doktoruna danış ama çok da korkulacak bir şey değil. Sadece son zamanlarda ileri derecede olması erken doğuma sebep olabiliyor. Bu dönemlerde bol su ve vücut direncini arttıracak şeyler tüketebilirsen faydasını görürsün❤
Aaaa bu minnos erkekTeyzeleri bizde büyümüşüzz kalbimizde maşallah çok kuvvetliydi bu defa 9 haftalığız bin şükürr çok duyguluydum ağladım bu sefer hareketlerinide görünceRabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ya bende öyle hissediyorum başından beri canım kız istememe rağmenAaaa bu minnos erkek
Oğlan doğdu içime sankimMerhaba arkadaşlar uzun zaman olmuş uğramayalı 11 haftalık olduk sizde durumlar nasıl bugün doktora gittşm çok şükür hersey yolundaymış cinsiyet tahmini alabilirim
Ben direkt nifty yaptıracağım. İlk hamileliğimde de direkt nifty yaptırmıştım. 30 yaşın üzeri olunca ikili testte zaten yüksek risk çıkacağı için direkt nifty yaptırdım içim rahat olduKızlar aranızda 2li,3lü,4lü tarama yerine direk fetal dna testi yaptırmayı düşünen ya da yaptıran var mı?
Ben de 12 haftalık olmasını bekliyorum, Doktor öyle önerdi.Kızlar aranızda 2li,3lü,4lü tarama yerine direk fetal dna testi yaptırmayı düşünen ya da yaptıran var mı?
Bahsettiğiniz testi hiç duymadım, onu da bi araştırayım teşekkürlerBen direkt nifty yaptıracağım. İlk hamileliğimde de direkt nifty yaptırmıştım. 30 yaşın üzeri olunca ikili testte zaten yüksek risk çıkacağı için direkt nifty yaptırdım içim rahat oldu
Ben de 12 haftalık olmasını bekliyorum, Doktor öyle önerdi.
Nifty , fetal DNA testinin markası diyeyim. Harmony yaptırmıştım yıllar önce, burda yok ama. Amaç aynı yöntemler farklı diyeyim. Türkiye’deki kurulu Lab. genellikle Nifty ile çalışıyor.Biz de doktorumla görüştük bugün, araştırma yapıyoruz suan biz de fiyat ve güvenilirlik.
Hosgeldin canim hayirli olsun istersen tabloya ekleyebilirim
Been direkt fetal dna yaptirdim.Kızlar aranızda 2li,3lü,4lü tarama yerine direk fetal dna testi yaptırmayı düşünen ya da yaptıran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?