2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Oy maşallah ya bugün tam kaç hafta kaç günlük oldunuz? Ben de dünkü kontrolde çok az hareketleri görebildim kol ve bacak hareketlerini 9+4 gözüküyordu usgde.
Bugün tam 9 haftalık canım baya hareketliydi yaramaz bir oğlan gibi hissediyorum Aramızda 5 gün varmış maşallah 12 haftalık olunca ikili tarama için çağırdı cinsiyet tahminide yapıcam o gün dedi Senide çağırdımı?

Kızlar size birşey soracağım.Benim şu zamana kadar günlük normal beyaz/şeffaf akıntım oluyordu ama dünden beri akıntı sarı rengi aldı ve bu yaşıma kadar hiç böyle bişey yaşamadım.Bi kaç kere enfeksiyon geçirmiştim ama böyle bişey hatırlamıyorum.Pazartesi sağlık ocağında test vericem ,kadın doğum doktorum onun sonuçlarını 2 hafta sonra getir dedi ama korktum mantar yada enfeksiyon olup ta bebeğe zarar verir mi diye,napsam ?

Canım benim düşük geçmişim var o nedenle her hafta kontrole gidiyorum ben, şuan bir risk yok çok şükür ama hamile olduğumu öğrendiğimde doktorumla bu şekilde anlaşmıştım. Tamamen meraktan yani

Tarama testi yaptırmayı düşünmüyorum ben şimdilik bakalım.
Senin baya belli bu 3 boyutlu usgde maşallah

Anladım canım bu defa sağlıkla ilerlesin inşallah bende 2li yaptırıp diğerlerini istemicem diye düşünüyorum şimdilik.. Evet canım 3 boyutluda bebişe benziyor ❤

Bndede var akıntı kuruyunca sarı oluyor doktora yazmıstım fitil vermişti.kaşıntı veya rahatsız edici birşey yapmıyor halada var geçmedi.doktoruna danış istersen

Geçmiş olsun korkmana gerek yok hamilelikte sık sık enfeksiyon ve hatta mantar bile olabiliyor. Bebeğe bir zararı yok benim de çok başıma gelmişti doktorum bebeğe zarar vermez dedi. Tabi yine doktoruna danış ama çok da korkulacak bir şey değil. Sadece son zamanlarda ileri derecede olması erken doğuma sebep olabiliyor. Bu dönemlerde bol su ve vücut direncini arttıracak şeyler tüketebilirsen faydasını görürsün❤

Teşekkür ederim

Kızlar aranızda 2li,3lü,4lü tarama yerine direk fetal dna testi yaptırmayı düşünen ya da yaptıran var mı?
Ben direkt nifty yaptıracağım. İlk hamileliğimde de direkt nifty yaptırmıştım. 30 yaşın üzeri olunca ikili testte zaten yüksek risk çıkacağı için direkt nifty yaptırdım içim rahat oldu

Ben direkt nifty yaptıracağım. İlk hamileliğimde de direkt nifty yaptırmıştım. 30 yaşın üzeri olunca ikili testte zaten yüksek risk çıkacağı için direkt nifty yaptırdım içim rahat oldu
Bahsettiğiniz testi hiç duymadım, onu da bi araştırayım teşekkürler

Biz de doktorumla görüştük bugün, araştırma yapıyoruz suan biz de fiyat ve güvenilirlik.
Nifty , fetal DNA testinin markası diyeyim. Harmony yaptırmıştım yıllar önce, burda yok ama. Amaç aynı yöntemler farklı diyeyim. Türkiye’deki kurulu Lab. genellikle Nifty ile çalışıyor.
Eylül annelerinden charlottes idi galiba, İzmir’de 4000 lira ödemiş, Kore’ye yollanmış. Hatta dolar kuru 13.45 gibi birşeydi bize yazdığında, sağolsun. Eğer değişmezse kur ben de pazarlık yapacağım. Çünkü kendi doktorum Türkiye’de yapılan için ( Genoks) 4600 lira dedi. Pek güvenmiyorum buradaki merkeze açıkçası yorumlardan dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…