Okumuştum, çok sevindiğimi bile yazmıştım.Ben sonucu aldım bile canım. Cumartesi kan vermistim 9 gün sonra pazartesi günü sonuc elime ulaşti
İnşallah canım heyecanla bekliyoruz cinsiyetiniKesin cinsiyet soyler o zaman❤ hayırlısı olsun canım
MerhabaMerhaba
Evst canım aldım yulaf öğütülmüş. ŞipşK zorda kaldğmda onu yapıyorum cici bebe bisküvi atıştırıyorum falan. Akşam yemekleri imkansız benm için. Uykusuz kalmasam gecelri yapcam ama cok uykusuz kalıyorum o yüzden yemek yapamıyorum . Düzemi oturtabilsseydikBenimde annem pazartesi gidiyor, bende annem gibi çorbamdan salatama kadar yapıp yiyemem o yüzden şöyle bişey düşündüm yulaf çok süt yapıyor duydun mu hiç bilmiyorum. Öğlenleri yulaf muz süt vs mix yapıp hemen ayak üstü yiyeceğim. Birde granolalar var kuru meyveli çikolata parçalı falan arada da ondan yerim diye düşündüm hemen sütle şipşak. Akşama da bakacaz bi çaresineaç kalmamaya çalış dediğim şeyler vakit almayan hemen sütle karıştırıp yenilen şeyler onlardan bari bulundur evde atıştır acıktıkça.
Amiin canım inşallahTabi cNım haklsıın annelik zor insallah kolay atlatırız bu süreci
Baya oldu ben söyleyelim aynen. Annem ve kaynanama söyledik ilk biz. Kırılmamaları için kesin olsun kalbini falan duyalım öyle söyleyelim istedik diyebilirsin dicem de baya geçmiş üstünden. Evet bu konularda çok alıngan oluyor akrabalarKızlar hamilelik durumu hala soyleyemedik ailelere ya kendimi çok kötü hissediyorum eşim o kadar rahat ki cinsiyeti belli olunca söyleriz diyor bana da bu durum haksızlık gibi geliyor sonuçta en yakınlarımız bian önce bilmeleri gerekiyor diye düşünüyorum
Şanslısın ki yemek yapacak annen yakınında. Benim de bazı akşamlar eşim yaptı et vs yiyeceğimiz zamanlarda . Ben üst kata kaçtım pişerkenYemek yapamıyorum ben hiç buz dolabını bile açamıyorumannem bi kaç günlük soğansız baharatsız yemekler yapıp gidiyor , ya da makarna haşlıyorum öyle salçasız gerçekten bitik haldeyim. Şükürler olsun diyorum allah nasip etti ama yine de 8 yıl hamile kalmak için uğraştım ne ameliyatlar ne iğneler ilaçlar inanın şu 1 ay ki kadar yorulmadım. Allah hepimizin yardımcısı olsun en kısa zamanda rahatlatsın bizim durumda olanları inşallah
Sizin durum biraz daha ozelmis canim bende kalp atisi duyalım söyleyelim dusuncesindeydim adama biseyler oldu suprizden anlamayan adam supriz yapacaktım çıldıracağımBiz de henüz soylemedik ama bu hepimizin karariydiilkini 6.haftada ikimizinde ailesine soylemistik,kürtaj olmak durumunda kalınca herkes üzüldü.Bu sefer dediler ki tekrar hamile kalırsan bize 3-4 aylık olunca söylersin Esim de diyor göbeğini farkedene kadar demeyelim Hepimiz ailecek daha temkinli ilerliyoruz hem böyle daha iyi öğrenince zaman daha hızlı geçmiş olur onlar için de Hepimize sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur inşallah Bence sen kendi ailene söylemek istiyorsan söyle boşver eşini o kendininkine söylemesin istiyorsa
Bizi de haberdar et canım sağlıkla gelsin minnos ❤İnşallah canım heyecanla bekliyoruz cinsiyetini
Ben kendimden yola çıkıyorum valla bana oyle yapsa kardeşim yada gorumcem zoruma gider gerçi gorumcemin herseyleri supriz ne olsa en son biz duyuyoruz eşim biraz da ondan suprizin büyüğü diye tutturdu sanırımBaya oldu ben söyleyelim aynen. Annem ve kaynanama söyledik ilk biz. Kırılmamaları için kesin olsun kalbini falan duyalım öyle söyleyelim istedik diyebilirsin dicem de baya geçmiş üstünden. Evet bu konularda çok alıngan oluyor akrabalar
İzmir, Gentan genetik lab. 300 dolar artı kdv idi. 4000 teleye anlaştık. Ben memnun kaldım. Testi yaptirdiktan sonra bir hafta bekledim. Sonraki pazartesi hemen sonucu aldım.Siz nerede yaptırdınız acaba ücret vs bilgisi alabilir miyim
İzmir, Gentan genetik lab. 300 dolar artı kdv idi. 4000 teleye anlaştık. Ben memnun kaldım. Testi yaptirdiktan sonra bir hafta bekledim. Sonraki pazartesi hemen sonucu aldım.Siz nerede yaptırdınız acaba ücret vs bilgisi alabilir miyim
Cinsiyeti rapor üzerinde yazamiyorlar. Sağlık bakanlığı yasaklamış. Arayınca söylüyorlar amaAa ne güzel. Peki cinsiyet öğrendiniz mi. Sanırım ona da bakılıyordu
Türkiye’de öyle bir içeriğe burada rastlamadım. Doktor bize basic olanı yaptirim milyonda bir hastalıkları görmek istemiyorum dedi. Bakılanlar bebekte down sendromu ve benzer dna dizilimi ile ilgili krozom anomilerli ile ilgiliydi. Bir de kromozom dizilimi nedeniyle cinsiyet hastalıkları var mı ona bakıyorlar. Annede ileri hastalıklara bakan test kan testi mi? Bunu yaptirmak için anne olmaya gerek yok ki. Daha önce duymadım… öyle bir şansım varsa ama tabi ki baktirirdim. Teknoloji o seviyelere geldiyse kulllanmamak hata olur bence :) mesela Angelina Jolie meme kanseri riski nedeniyle memesini aldirmisti. Eğer riskim çoksa gidip aldirilir ileride.13. Haftada yapılan test dimi?
Hollanda’da genel bilgilendirmeler yapıldı online toplantı ile .. 13. Ve 20 Haftada ultrason var detaylı. 20. Haftadakinnde çeşitleri varmış . Bir tanesinde ileride olası hastalıkları (anne bebek için) da söylüyorlarmış. Mesela annede ileride pankreas kanseri çıkabilir gibi ve önceden tedavisi mümkün olan hastalıklara müdahalede bulunuluyormuş. Herseyi bilmek ne kadar iyi o beni düşündürüyor sadece.. 170 EUR imiş fiyatı
Amiin canm İnşallahOh şükür canım ya sende baya ağır geçirdin ilk günler, Allahim bi daha uğramaz hiç birimize inşallah. Hamilelikte hele insan yaşayınca cok tedirgin oluyor.
Allah bebişlerimizi korusun.
Çok sagolasin canım benim ilk defa geliyorlar evime daha, uzak yol işte çok iyi geldi bana da vallahi.
Sende gidince ne kadar iyi hissedeceksin, birde karantinadan çıktık ya hapishaneden çıkmış gibi
Amiiinn İnşallahhEvettt canim kesinlikle öyle olacaktır hayal dünyaları fazlasıyla geniş herseye anlam yükleyebiliyorlarcanlari sagolsun yeter ki
Çok geçmiş olsun canm, Allah bir daha yaşatmasın. En korktuğum şey benim deKızlar annemler köyde yaşıyor dün oraya gitmiştim eve gitmeye yakın oğluma şurup verdim ciğerine kaçtıçocuk elimde morardı hastaneye götürene kadar elimde kaç kere gözleri gitti hareketsiz kaldı bı ara çok şükür hastaneye kavuştuk müdahale ettiler ama hayatımda böyle korku yaşadığımı hatırlamıyorum travma oldu bende resmen çok kötüyüm dünden belli de sancım var şimdide karnımdakini düşünüyorum bişey olmusmudur diye
Ederim tabikiBizi de haberdar et canım sağlıkla gelsin minnos ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?