2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben sonucu aldım bile canım. Cumartesi kan vermistim 9 gün sonra pazartesi günü sonuc elime ulaşti
Okumuştum, çok sevindiğimi bile yazmıştım. Sonuç ne kadar hızlı geldi diye de , sormuştum Onun da cevabını şimdi almış oldum. Baya hızlılar çok iyi.

Evst canım aldım yulaf öğütülmüş. ŞipşK zorda kaldğmda onu yapıyorum cici bebe bisküvi atıştırıyorum falan. Akşam yemekleri imkansız benm için. Uykusuz kalmasam gecelri yapcam ama cok uykusuz kalıyorum o yüzden yemek yapamıyorum . Düzemi oturtabilsseydik

Baya oldu ben söyleyelim aynen. Annem ve kaynanama söyledik ilk biz. Kırılmamaları için kesin olsun kalbini falan duyalım öyle söyleyelim istedik diyebilirsin dicem de baya geçmiş üstünden. Evet bu konularda çok alıngan oluyor akrabalar

Şanslısın ki yemek yapacak annen yakınında. Benim de bazı akşamlar eşim yaptı et vs yiyeceğimiz zamanlarda . Ben üst kata kaçtım pişerken . Bulantı illet birşey. Bende baş agrısı da var yanında bonus.
Zorlu bir süreç olmuş senin için de. Allah sağlıkla doğumunu nasip etsin. Benimde 2 düşük sonrası hala içimde korku var. Dün akşam tr ye geldik daha yeni söyledik kaynanaya. Gerçi o tahmin etti şifreli konuşmalardan .

Sizin durum biraz daha ozelmis canim bende kalp atisi duyalım söyleyelim dusuncesindeydim adama biseyler oldu suprizden anlamayan adam supriz yapacaktım çıldıracağım

Ben kendimden yola çıkıyorum valla bana oyle yapsa kardeşim yada gorumcem zoruma gider gerçi gorumcemin herseyleri supriz ne olsa en son biz duyuyoruz eşim biraz da ondan suprizin büyüğü diye tutturdu sanırım

Kızlar annemler köyde yaşıyor dün oraya gitmiştim eve gitmeye yakın oğluma şurup verdim ciğerine kaçtı çocuk elimde morardı hastaneye götürene kadar elimde kaç kere gözleri gitti hareketsiz kaldı bı ara çok şükür hastaneye kavuştuk müdahale ettiler ama hayatımda böyle korku yaşadığımı hatırlamıyorum travma oldu bende resmen çok kötüyüm dünden belli de sancım var şimdide karnımdakini düşünüyorum bişey olmusmudur diye

Türkiye’de öyle bir içeriğe burada rastlamadım. Doktor bize basic olanı yaptirim milyonda bir hastalıkları görmek istemiyorum dedi. Bakılanlar bebekte down sendromu ve benzer dna dizilimi ile ilgili krozom anomilerli ile ilgiliydi. Bir de kromozom dizilimi nedeniyle cinsiyet hastalıkları var mı ona bakıyorlar. Annede ileri hastalıklara bakan test kan testi mi? Bunu yaptirmak için anne olmaya gerek yok ki. Daha önce duymadım… öyle bir şansım varsa ama tabi ki baktirirdim. Teknoloji o seviyelere geldiyse kulllanmamak hata olur bence :) mesela Angelina Jolie meme kanseri riski nedeniyle memesini aldirmisti. Eğer riskim çoksa gidip aldirilir ileride.

Amiin canm İnşallah bütün güzel dileklerine kesinlikle öyle biraz nefes almak istiyorum artık

Çok geçmiş olsun canm, Allah bir daha yaşatmasın. En korktuğum şey benim de
Bi kontrole git cok kafana takılıyorsa ama birsey olmamıstr inşallah Allahın iznyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…