- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Çok geçmiş olsun Rabbım tekrarını göstermesinKızlar annemler köyde yaşıyor dün oraya gitmiştim eve gitmeye yakın oğluma şurup verdim ciğerine kaçtıçocuk elimde morardı hastaneye götürene kadar elimde kaç kere gözleri gitti hareketsiz kaldı bı ara çok şükür hastaneye kavuştuk müdahale ettiler ama hayatımda böyle korku yaşadığımı hatırlamıyorum travma oldu bende resmen çok kötüyüm dünden belli de sancım var şimdide karnımdakini düşünüyorum bişey olmusmudur diye
Çok iyi olur canim benim ❤❤Amiin canm İnşallahbütün güzel dileklerine kesinlikle öyle biraz nefes almak istiyorum artık
Allah korusun yarabbim benimde en korktuğum şeylerden biriKızlar annemler köyde yaşıyor dün oraya gitmiştim eve gitmeye yakın oğluma şurup verdim ciğerine kaçtıçocuk elimde morardı hastaneye götürene kadar elimde kaç kere gözleri gitti hareketsiz kaldı bı ara çok şükür hastaneye kavuştuk müdahale ettiler ama hayatımda böyle korku yaşadığımı hatırlamıyorum travma oldu bende resmen çok kötüyüm dünden belli de sancım var şimdide karnımdakini düşünüyorum bişey olmusmudur diye
Eee nedir nedirCinsiyeti rapor üzerinde yazamiyorlar. Sağlık bakanlığı yasaklamış. Arayınca söylüyorlar amatabii merak edip arayip sordum
Evet kandan bakıyorlar . Down, edward ve bir hastalık daha var ona bakacaklar ilk eğer bilmek istiyorsan.Türkiye’de öyle bir içeriğe burada rastlamadım. Doktor bize basic olanı yaptirim milyonda bir hastalıkları görmek istemiyorum dedi. Bakılanlar bebekte down sendromu ve benzer dna dizilimi ile ilgili krozom anomilerli ile ilgiliydi. Bir de kromozom dizilimi nedeniyle cinsiyet hastalıkları var mı ona bakıyorlar. Annede ileri hastalıklara bakan test kan testi mi? Bunu yaptirmak için anne olmaya gerek yok ki. Daha önce duymadım… öyle bir şansım varsa ama tabi ki baktirirdim. Teknoloji o seviyelere geldiyse kulllanmamak hata olur bence :) mesela Angelina Jolie meme kanseri riski nedeniyle memesini aldirmisti. Eğer riskim çoksa gidip aldirilir ileride.
ben en yakınlarıma söyledimKızlar hamilelik durumu hala soyleyemedik ailelere ya kendimi çok kötü hissediyorum eşim o kadar rahat ki cinsiyeti belli olunca söyleriz diyor bana da bu durum haksızlık gibi geliyor sonuçta en yakınlarımız bian önce bilmeleri gerekiyor diye düşünüyorum
ben 3 aşımda var. dr un olabilirsin dediyse korkma bence olmakta fayda var. gerçekten ben 3 aşının koruduğuna inandım iş yerinde oda arkadaşım covid çıktı ben negatif çıktım saatlerce aynı odada çalışmamıza rağmen geçmedi.Kızlar 3. Covid Aşınızı olmuş muydunuz gebelik öncesi? Ben tam olacağım zaman hamile olduğumu öğrendim, geçen hafta kalp atışı için gittiğimizde doktorumuza sorduk hemen olabilirsin dedi ama emin olamıyorum. Şu an 9. Haftamın içindeyim normalde 12. Haftadan sonra önermiyorlar mıydı? Bu ara olanınız var mı ya da doktorlarınız bir öneride bulundu mu?
Gecmis olsun canim rabbim sana bagislasin cok kotu olmusKızlar annemler köyde yaşıyor dün oraya gitmiştim eve gitmeye yakın oğluma şurup verdim ciğerine kaçtıçocuk elimde morardı hastaneye götürene kadar elimde kaç kere gözleri gitti hareketsiz kaldı bı ara çok şükür hastaneye kavuştuk müdahale ettiler ama hayatımda böyle korku yaşadığımı hatırlamıyorum travma oldu bende resmen çok kötüyüm dünden belli de sancım var şimdide karnımdakini düşünüyorum bişey olmusmudur diye
Canım bn haberim yokken olmuştum biontech.1 hafta sonrada ögrendim gebeligimi.doktorda bi sorun olmaz dedi.genede sen bilirsin tabiki.Kızlar 3. Covid Aşınızı olmuş muydunuz gebelik öncesi? Ben tam olacağım zaman hamile olduğumu öğrendim, geçen hafta kalp atışı için gittiğimizde doktorumuza sorduk hemen olabilirsin dedi ama emin olamıyorum. Şu an 9. Haftamın içindeyim normalde 12. Haftadan sonra önermiyorlar mıydı? Bu ara olanınız var mı ya da doktorlarınız bir öneride bulundu mu?
Ben de hemen hemen aynı şekilde; 15 Aralık son adet tarihim 18 aralıkta 3. Aşımı oldum. Sonraki hafta da çatlatma iğnesi olmuştum.Canım bn haberim yokken olmuştum biontech.1 hafta sonrada ögrendim gebeligimi.doktorda bi sorun olmaz dedi.genede sen bilirsin tabiki.
4.dozda geliyor onıda olurum heraldeBen de hemen hemen aynı şekilde; 15 Aralık son adet tarihim 18 aralıkta 3. Aşımı oldum. Sonraki hafta da çatlatma iğnesi olmuştum.
Önerilmiyor diye duymuştumBugün berbat bir bel ağrısıyla uyandımBirkaç gündür sahile çıkmıştım rüzgar çarptı herhalde. Kas gevşetici kremler sürülebiliyor mu hamileyken bilginiz var mı
Hayırla sağlıkla bereketiyle gelsin inşallah canım.Bir oğlum olacak canım
Ben kendimden yola çıkıyorum valla bana oyle yapsa kardeşim yada gorumcem zoruma gider gerçi gorumcemin herseyleri supriz ne olsa en son biz duyuyoruz eşim biraz da ondan suprizin büyüğü diye tutturdu sanırım
Yataktan kalktım geçti biraz sonra yinede korktuk yarın doktoruma gideceğim bebeğe baksın bi düşük falan olur allah korusunÖnerilmiyor diye duymuştum
Tabiki git için rahat olsun böyle düşünmekten kendini yemektensehaber bekliyorumYataktan kalktım geçti biraz sonra yinede korktuk yarın doktoruma gideceğim bebeğe baksın bi düşük falan olur allah korusun
Hareketleri hissetmeye başlasak daha rahat geçecekte aslında hep rahattım ama ilk defa böyle bir yerim ağrıyınca korktum hemen. düşünmektense gidip göstermek en iyisi bencedeTabiki git için rahat olsun böyle düşünmekten kendini yemektensehaber bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?