2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok geçmiş olsun Rabbım tekrarını göstermesin sakinleş uzan Allah'ın izniyle birşey olmamıştır stresten kendini kasmaktan sancın olmuştur. Çok içine sinmezse bir görün diyecem de grev hala drvam ediyor mu bilmiyorum

Allah korusun yarabbim benimde en korktuğum şeylerden biri allahim evlatlarını sana bağışlasın, Allah korusun hepsini. Kendini kasmaktan üzüntüden ağrı girmiştir, çok aklına takilirsa veya uzun sürerse gidebilirsin kafan rahatlar

Evet kandan bakıyorlar . Down, edward ve bir hastalık daha var ona bakacaklar ilk eğer bilmek istiyorsan.
Dediğim testte bebek ve anneye bakılıyor .. hem bebekte hemde annede ileride potansiyel çıkacak hastalıkları tespit ediyorlarmış . Şimdiden öğrenmek beni tedirgin ediyor bilemedim karar vereceğiz eşimle

Hamile günlüğumde bana ipucu veriyo cinsiyetle ilgili ama benim göğsum hiç sıkı falan olmadı hep sönük. Bebeği de tam olarak hissetmedigime göre anlayamicam

ben en yakınlarıma söyledim

ben 3 aşımda var. dr un olabilirsin dediyse korkma bence olmakta fayda var. gerçekten ben 3 aşının koruduğuna inandım iş yerinde oda arkadaşım covid çıktı ben negatif çıktım saatlerce aynı odada çalışmamıza rağmen geçmedi.

Gecmis olsun canim rabbim sana bagislasin cok kotu olmus

Canım bn haberim yokken olmuştum biontech.1 hafta sonrada ögrendim gebeligimi.doktorda bi sorun olmaz dedi.genede sen bilirsin tabiki.

Bugün berbat bir bel ağrısıyla uyandım Birkaç gündür sahile çıkmıştım rüzgar çarptı herhalde. Kas gevşetici kremler sürülebiliyor mu hamileyken bilginiz var mı

Tabiki git için rahat olsun böyle düşünmekten kendini yemektensehaber bekliyorum
Hareketleri hissetmeye başlasak daha rahat geçecekte aslında hep rahattım ama ilk defa böyle bir yerim ağrıyınca korktum hemen. düşünmektense gidip göstermek en iyisi bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…