Benmde osuruk ses kısılması oldu ama suan hepsi bitti cok sukur. Senın adına cok sevındım canm gözün aydın keyflı zamanlar gecrmen dlegyleCanım çok sevindim öncelikle karantinanın bitmesine. Nasılsın peki covid belirtilerinden devam eden var mı hala? Benim 3 4 gün öksürük, ses bozukluğu devam etmişti. Şimdi şükür iyiyim, benimde annem geldi 2 gün önce yarın da ablam geliyor memlekettenBende biri bisey yazdı mı girip yazıp çıkıyorum çok bakamadım. Sen de kaç hemen annenin yanına için ferahlar, İnsan çok bunalıyor vallahi hem hastalık hem evin içinde
Yemek yapamıyorum ben hiç buz dolabını bile açamıyorumBen yemek yaparken çok sıkıntı çekiyorum. Kötü kokular hele bayıltıyor beni
Oh şükür canım ya sende baya ağır geçirdin ilk günler, Allahim bi daha uğramaz hiç birimize inşallah. Hamilelikte hele insan yaşayınca cok tedirgin oluyor.Benmde osuruk ses kısılması oldu ama suan hepsi bitti cok sukur. Senın adına cok sevındım canm gözün aydın keyflı zamanlar gecrmen dlegyleBende gidicem 1 haftaya kadar nasipse iyi gelecek inşallah
Evettt canim kesinlikle öyle olacaktır hayal dünyaları fazlasıyla geniş herseye anlam yükleyebiliyorlarYaa kıyamam cok tatlılar. Bizde soyledık ama pişman oldum biraz ya. Cok hasta olduk bu ara surekli diyor ki annemın karnında bebek oldgu ıcın hasta. Ya sen daha 3, 5 yasında sn ne anlıyosun kafanda ne kuruyorsun.Anlamlandıramıyor cocuklar ya. İlerleyen zamanlarda karın buyudukce farkına varırlar daha cok.
Benim doktorum da hemen olmamı söyledi 7+0 dayım henüz. Pazartesi 3. Dozu yaptırmayı düşünüyorum ben deKızlar 3. Covid Aşınızı olmuş muydunuz gebelik öncesi? Ben tam olacağım zaman hamile olduğumu öğrendim, geçen hafta kalp atışı için gittiğimizde doktorumuza sorduk hemen olabilirsin dedi ama emin olamıyorum. Şu an 9. Haftamın içindeyim normalde 12. Haftadan sonra önermiyorlar mıydı? Bu ara olanınız var mı ya da doktorlarınız bir öneride bulundu mu?
Siz nerede yaptırdınız acaba ücret vs bilgisi alabilir miyimBeen direkt fetal dna yaptirdim.
Doktorum olabileceğimi söyledi ama ben yaptırmayacağım 3.dozu aşı kanı pıhtılaştırıyor biraz tüp bebek olduğu içinde korkuyorum açıkcası. İki kere covid oldum ikisinde de sıfır belirti yaşadım zaten evdekiler hasta olmasa şüphelenip test bile yaptırmazdım yanii taşıyıcı olarak geçiriyorum ben.Kızlar 3. Covid Aşınızı olmuş muydunuz gebelik öncesi? Ben tam olacağım zaman hamile olduğumu öğrendim, geçen hafta kalp atışı için gittiğimizde doktorumuza sorduk hemen olabilirsin dedi ama emin olamıyorum. Şu an 9. Haftamın içindeyim normalde 12. Haftadan sonra önermiyorlar mıydı? Bu ara olanınız var mı ya da doktorlarınız bir öneride bulundu mu?
2. Dozdan sonra 39lara çıkmıştı ateşim o nedenle çekindim ben de ama aşıdan hemen sonra parol alabilirsin dedi doktor. Ben de en iyisi bu hafta olayımBenim doktorum da hemen olmamı söyledi 7+0 dayım henüz. Pazartesi 3. Dozu yaptırmayı düşünüyorum ben de
Benim kv ler hala bilmiyor çarşamba günü perinatologdan çıkınca haber verecem hoş bana kalsa doğurunca söylerimKızlar hamilelik durumu hala soyleyemedik ailelere ya kendimi çok kötü hissediyorum eşim o kadar rahat ki cinsiyeti belli olunca söyleriz diyor bana da bu durum haksızlık gibi geliyor sonuçta en yakınlarımız bian önce bilmeleri gerekiyor diye düşünüyorum
Yardım eden biri çok önemli gerçekten annem eşim kv nöbetleşe yardım ediyolar ama yine de tam anlamıyla dinlenemiyorum. Ben bol bol da su içiyorum canım bence o da çok iyi. Sütüm şimdilik iyi gibi ama yardım eden olmasına rağmen yemekten çok yarım kalkmışlığım var. Ama mümkün olduğunca stres yapmamaya çalış o çok önemli.Aa iyi sevindm canım. Benm bi var bir yok. Olsa bile su gibi yağlı değil artık. Ben beslenemiyorum annem gittiğnden beri. Çünkü yemek yapamıyorum öğünlermi cok atlıyorum. Yesem sütüm çoğalack biliyorum. Stres bir yandan.. Allah yardımıcımjz olsun
Evet kuzum tamda böyledir artık büyüdükçe insanın hep gidip göresi geliyor vallaYaaaa masaallah benimki de mi böyle şimdi yaa off bende gidip görebilsem keşke
Benimde annem pazartesi gidiyor, bende annem gibi çorbamdan salatama kadar yapıp yiyemem o yüzden şöyle bişey düşündüm yulaf çok süt yapıyor duydun mu hiç bilmiyorum. Öğlenleri yulaf muz süt vs mix yapıp hemen ayak üstü yiyeceğim. Birde granolalar var kuru meyveli çikolata parçalı falan arada da ondan yerim diye düşündüm hemen sütle şipşak. Akşama da bakacaz bi çaresineAa iyi sevindm canım. Benm bi var bir yok. Olsa bile su gibi yağlı değil artık. Ben beslenemiyorum annem gittiğnden beri. Çünkü yemek yapamıyorum öğünlermi cok atlıyorum. Yesem sütüm çoğalack biliyorum. Stres bir yandan.. Allah yardımıcımjz olsun
Tabi cNım haklsıın annelik zor insallah kolay atlatırız bu süreciYardım eden biri çok önemli gerçekten annem eşim kv nöbetleşe yardım ediyolar ama yine de tam anlamıyla dinlenemiyorum. Ben bol bol da su içiyorum canım bence o da çok iyi. Sütüm şimdilik iyi gibi ama yardım eden olmasına rağmen yemekten çok yarım kalkmışlığım var. Ama mümkün olduğunca stres yapmamaya çalış o çok önemli.
Bende oyle düşünüyorum canım Benim eşimde söylemek istemiyordu ben ailelere söylicem dedim ablam bana hamile olduğunu söylemese ben elalemmiyim diye söylenirdim şahsen o yüzden sadece görümceme ablamlara ve anneme söyledimKızlar hamilelik durumu hala soyleyemedik ailelere ya kendimi çok kötü hissediyorum eşim o kadar rahat ki cinsiyeti belli olunca söyleriz diyor bana da bu durum haksızlık gibi geliyor sonuçta en yakınlarımız bian önce bilmeleri gerekiyor diye düşünüyorum
Göründüm canim o da aynisini soyleyince kürtaj oldum maalsef. 1 hafta ölü durmuş karnimda .Farklı bir doktora daha mı görürsen canim
Kesin cinsiyet soyler o zamanBenim kv ler hala bilmiyor çarşamba günü perinatologdan çıkınca haber verecem hoş bana kalsa doğurunca söylerim
Evet bana da öyle geliyor en son ben duysam mesela üzülürüm kalbim kırılır o sebeple artık söylemek istiyorumBende oyle düşünüyorum canım Benim eşimde söylemek istemiyordu ben ailelere söylicem dedim ablam bana hamile olduğunu söylemese ben elalemmiyim diye söylenirdim şahsen o yüzden sadece görümceme ablamlara ve anneme söyledim
Cok geçmiş olsun canim Rabbım bir daha yaşatmasın tez zaman da sağlıklı gebelikler nasip olsunGöründüm canim o da aynisini soyleyince kürtaj oldum maalsef. 1 hafta ölü durmuş karnimda .
Biz de henüz soylemedik ama bu hepimizin karariydiKızlar hamilelik durumu hala soyleyemedik ailelere ya kendimi çok kötü hissediyorum eşim o kadar rahat ki cinsiyeti belli olunca söyleriz diyor bana da bu durum haksızlık gibi geliyor sonuçta en yakınlarımız bian önce bilmeleri gerekiyor diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?