2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benmde osuruk ses kısılması oldu ama suan hepsi bitti cok sukur. Senın adına cok sevındım canm gözün aydın keyflı zamanlar gecrmen dlegyle Bende gidicem 1 haftaya kadar nasipse iyi gelecek inşallah

Ben yemek yaparken çok sıkıntı çekiyorum. Kötü kokular hele bayıltıyor beni
Yemek yapamıyorum ben hiç buz dolabını bile açamıyorum annem bi kaç günlük soğansız baharatsız yemekler yapıp gidiyor , ya da makarna haşlıyorum öyle salçasız gerçekten bitik haldeyim. Şükürler olsun diyorum allah nasip etti ama yine de 8 yıl hamile kalmak için uğraştım ne ameliyatlar ne iğneler ilaçlar inanın şu 1 ay ki kadar yorulmadım. Allah hepimizin yardımcısı olsun en kısa zamanda rahatlatsın bizim durumda olanları inşallah

Benmde osuruk ses kısılması oldu ama suan hepsi bitti cok sukur. Senın adına cok sevındım canm gözün aydın keyflı zamanlar gecrmen dlegyle Bende gidicem 1 haftaya kadar nasipse iyi gelecek inşallah
Oh şükür canım ya sende baya ağır geçirdin ilk günler, Allahim bi daha uğramaz hiç birimize inşallah. Hamilelikte hele insan yaşayınca cok tedirgin oluyor.
Allah bebişlerimizi korusun.
Çok sagolasin canım benim ilk defa geliyorlar evime daha, uzak yol işte çok iyi geldi bana da vallahi.
Sende gidince ne kadar iyi hissedeceksin, birde karantinadan çıktık ya hapishaneden çıkmış gibi

Evettt canim kesinlikle öyle olacaktır hayal dünyaları fazlasıyla geniş herseye anlam yükleyebiliyorlar canlari sagolsun yeter ki

Kızlar 3. Covid Aşınızı olmuş muydunuz gebelik öncesi? Ben tam olacağım zaman hamile olduğumu öğrendim, geçen hafta kalp atışı için gittiğimizde doktorumuza sorduk hemen olabilirsin dedi ama emin olamıyorum. Şu an 9. Haftamın içindeyim normalde 12. Haftadan sonra önermiyorlar mıydı? Bu ara olanınız var mı ya da doktorlarınız bir öneride bulundu mu?

Benim doktorum da hemen olmamı söyledi 7+0 dayım henüz. Pazartesi 3. Dozu yaptırmayı düşünüyorum ben de

Doktorum olabileceğimi söyledi ama ben yaptırmayacağım 3.dozu aşı kanı pıhtılaştırıyor biraz tüp bebek olduğu içinde korkuyorum açıkcası. İki kere covid oldum ikisinde de sıfır belirti yaşadım zaten evdekiler hasta olmasa şüphelenip test bile yaptırmazdım yanii taşıyıcı olarak geçiriyorum ben.

Benim doktorum da hemen olmamı söyledi 7+0 dayım henüz. Pazartesi 3. Dozu yaptırmayı düşünüyorum ben de
2. Dozdan sonra 39lara çıkmıştı ateşim o nedenle çekindim ben de ama aşıdan hemen sonra parol alabilirsin dedi doktor. Ben de en iyisi bu hafta olayım

Benim kv ler hala bilmiyor çarşamba günü perinatologdan çıkınca haber verecem hoş bana kalsa doğurunca söylerim

Yardım eden biri çok önemli gerçekten annem eşim kv nöbetleşe yardım ediyolar ama yine de tam anlamıyla dinlenemiyorum. Ben bol bol da su içiyorum canım bence o da çok iyi. Sütüm şimdilik iyi gibi ama yardım eden olmasına rağmen yemekten çok yarım kalkmışlığım var. Ama mümkün olduğunca stres yapmamaya çalış o çok önemli.

Benimde annem pazartesi gidiyor, bende annem gibi çorbamdan salatama kadar yapıp yiyemem o yüzden şöyle bişey düşündüm yulaf çok süt yapıyor duydun mu hiç bilmiyorum. Öğlenleri yulaf muz süt vs mix yapıp hemen ayak üstü yiyeceğim. Birde granolalar var kuru meyveli çikolata parçalı falan arada da ondan yerim diye düşündüm hemen sütle şipşak. Akşama da bakacaz bi çaresine aç kalmamaya çalış dediğim şeyler vakit almayan hemen sütle karıştırıp yenilen şeyler onlardan bari bulundur evde atıştır acıktıkça.

Tabi cNım haklsıın annelik zor insallah kolay atlatırız bu süreci

Bende oyle düşünüyorum canım Benim eşimde söylemek istemiyordu ben ailelere söylicem dedim ablam bana hamile olduğunu söylemese ben elalemmiyim diye söylenirdim şahsen o yüzden sadece görümceme ablamlara ve anneme söyledim

Benim kv ler hala bilmiyor çarşamba günü perinatologdan çıkınca haber verecem hoş bana kalsa doğurunca söylerim
Kesin cinsiyet soyler o zaman ❤ hayırlısı olsun canım
Evet bana da öyle geliyor en son ben duysam mesela üzülürüm kalbim kırılır o sebeple artık söylemek istiyorum
Göründüm canim o da aynisini soyleyince kürtaj oldum maalsef. 1 hafta ölü durmuş karnimda .
Cok geçmiş olsun canim Rabbım bir daha yaşatmasın tez zaman da sağlıklı gebelikler nasip olsun

Biz de henüz soylemedik ama bu hepimizin karariydi ilkini 6.haftada ikimizinde ailesine soylemistik,kürtaj olmak durumunda kalınca herkes üzüldü.Bu sefer dediler ki tekrar hamile kalırsan bize 3-4 aylık olunca söylersin Esim de diyor göbeğini farkedene kadar demeyelim Hepimiz ailecek daha temkinli ilerliyoruz hem böyle daha iyi öğrenince zaman daha hızlı geçmiş olur onlar için deHepimize sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur inşallah Bence sen kendi ailene söylemek istiyorsan söyle boşver eşini o kendininkine söylemesin istiyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…