Yok devlet hastanesi yapmıyor ben genoks firmasında yaptırdım onların istanbulda birunu laboratuvarları ile anlaşması vardı. Bakırköydeki birunide kan verdim. Sonucumu 1-2 haftaya öğrenmiştim.Ben de 30 yaşın üstüyüm, nerde yaptırdınız siz? Devlet hastanelerinde yapılıyor mu?
Çok çok geçmiş olsunArkadaşlar herkese merhabalar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürlersize yaZdıktan sonra ateşim gittikçe o gün yükseldi 39,5 a kadar cıktı düşüremedik baya kötü oldum kadın doğum acile gittik 2. Kez korona testi yapıldı aynı günde ve bu sefer pozitif çıktım. Hastanede serum bağladılar belim oynatamıyordum kasıklarım taş gibi kasılmıştı ağrıdan. Ölücem sandım. Bir yandan ateş gözlerimden çıkıyordu. Bi sürü kan idrar testi yapıldı. Ekg yapıldı. Ateşi düşürmek için atletle bıraktılar buz torbaları koydular sonra yavaş yavaş gevşedim 1 saat sonra falan. Ateşim düştü. Sonra eve gelince de devamlı atletle kaldım üstü acık uyudum ateş sürekli yükselip alçalıyordu. 2 günüm ızdırap gibi yatakta geçti her yerim parçalanıyordu ağrıdan. Hiç kalkmadan gözümü açmadan yattım eşimde korona o yemeği getirdi götürdü önüme meyvemi yedirdi. Bugün 3. Güne çok şükür gözümüzü açabildik ağrılar hafifledi. Bebeğimede acilde doktor baktı kalbi atıyordu Allahıma çok şükürler olsun. Allah bir daha yaşatmasın atlatıyoruz inş
Çok geçmiş olsun canım daha iyi olmana sevindimArkadaşlar herkese merhabalar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürlersize yaZdıktan sonra ateşim gittikçe o gün yükseldi 39,5 a kadar cıktı düşüremedik baya kötü oldum kadın doğum acile gittik 2. Kez korona testi yapıldı aynı günde ve bu sefer pozitif çıktım. Hastanede serum bağladılar belim oynatamıyordum kasıklarım taş gibi kasılmıştı ağrıdan. Ölücem sandım. Bir yandan ateş gözlerimden çıkıyordu. Bi sürü kan idrar testi yapıldı. Ekg yapıldı. Ateşi düşürmek için atletle bıraktılar buz torbaları koydular sonra yavaş yavaş gevşedim 1 saat sonra falan. Ateşim düştü. Sonra eve gelince de devamlı atletle kaldım üstü acık uyudum ateş sürekli yükselip alçalıyordu. 2 günüm ızdırap gibi yatakta geçti her yerim parçalanıyordu ağrıdan. Hiç kalkmadan gözümü açmadan yattım eşimde korona o yemeği getirdi götürdü önüme meyvemi yedirdi. Bugün 3. Güne çok şükür gözümüzü açabildik ağrılar hafifledi. Bebeğimede acilde doktor baktı kalbi atıyordu Allahıma çok şükürler olsun. Allah bir daha yaşatmasın atlatıyoruz inş
Evet iki gündür gözüme perde inmiş gibi bitkisel hayatta gibi yatıyordum Allah kimseye yaşatmasın çok zor heleki ailenizde uzaktaysaAynı ben. Çok zor geçti ve hala midem berbat
Evet aynı günde 2 test yapıldı biri negatif biri pozitifTestlerede güvenmez oldum açıkcası nasıl bir illetse herşeyi süpheli
Yaptırdığınız test nipt mi yoksa fetal dna mı? Ne kadar ödediniz? Kaçıncı haftada yaptırdınız?Yok devlet hastanesi yapmıyor ben genoks firmasında yaptırdım onların istanbulda birunu laboratuvarları ile anlaşması vardı. Bakırköydeki birunide kan verdim. Sonucumu 1-2 haftaya öğrenmiştim.
Zorla pozitif çıkarmış gibiEvet aynı günde 2 test yapıldı biri negatif biri pozitif
Bnce nasıl başladıysan öyle git canım iyi bi doktor bulmuşken.önemli olan dogum fiyatı bnceKızlaar kontrollerinizi özelde mi yoksa devlette mi yaptırıyorsunuz ben özele gidiyorum doktorumu da çok beğendim çevremden de baya övenler oldu ama bir kaç tanıdık her ay özele gitme devlete git tahlillleri orda yaptır doğuma doğru daha sık özele gidersin diyor açıkcası devlete de çok sıcak bakamıyorum ama gittiğim özelin muayene ücretide biraz tuzlu çok kararsızım siz nasıl yapıyorsunuz
Ben de özele gidiyorum tüp bebekle gebe kaldım tedaviyi yapan doktorum aşırı yoğun olduğu için kalp atışını izledikten sonra aynı hastanede başka bir doktora yönelendirdi 3 haftada bir çağırıyor ücreti de 400 ₺ sen de doktorundan memnunsan bence hiç başkasına kulak asma. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini de.Kızlaar kontrollerinizi özelde mi yoksa devlette mi yaptırıyorsunuz ben özele gidiyorum doktorumu da çok beğendim çevremden de baya övenler oldu ama bir kaç tanıdık her ay özele gitme devlete git tahlillleri orda yaptır doğuma doğru daha sık özele gidersin diyor açıkcası devlete de çok sıcak bakamıyorum ama gittiğim özelin muayene ücretide biraz tuzlu çok kararsızım siz nasıl yapıyorsunuz
Bende özel muayeneye gidiyorum tüp bebek doktorumla devam ediyoruz halen şu an muayene 700tl ödüyorum. Ama 12.haftadan sonra doğum sigortam olduğu için kısmetse özel hastaneye geçeceğim(doğum,bazı testler ve muayene ücretsiz olduğu için). Bence başladığın yerde devam et canım çoğu doktor son aylarda geçmişini bilmediği hastayı takip etmek istemiyor doktor seçimi çok önemli bence ilgisi alakası konuşkan olması.Kızlaar kontrollerinizi özelde mi yoksa devlette mi yaptırıyorsunuz ben özele gidiyorum doktorumu da çok beğendim çevremden de baya övenler oldu ama bir kaç tanıdık her ay özele gitme devlete git tahlillleri orda yaptır doğuma doğru daha sık özele gidersin diyor açıkcası devlete de çok sıcak bakamıyorum ama gittiğim özelin muayene ücretide biraz tuzlu çok kararsızım siz nasıl yapıyorsunuz
Muayene 320 tl canım doğum fiyatlarını daha sormadım ekstra testler istediğinde fiyat artıcakta tabiBnce nasıl başladıysan öyle git canım iyi bi doktor bulmuşken.önemli olan dogum fiyatı bncene kadar muayene fiyatı acaba
Bende özel muayeneye gidiyorum tüp bebek doktorumla devam ediyoruz halen şu an muayene 700tl ödüyorum. Ama 12.haftadan sonra doğum sigortam olduğu için kısmetse özel hastaneye geçeceğim(doğum,bazı testler ve muayene ücretsiz olduğu için). Bence başladığın yerde devam et canım çoğu doktor son aylarda geçmişini bilmediği hastayı takip etmek istemiyor doktor seçimi çok önemli bence ilgisi alakası konuşkan olması.
Benimki de 320 tl size göre daha uygunmuş tabi ama çevremde daha uygun fiyatları duyunca sorguladım bir an bir de tahlilerini devlette yaptırıp özele götürenler varmış ama nasıl olur sağlıklı mı bilemedimBen de özele gidiyorum tüp bebekle gebe kaldım tedaviyi yapan doktorum aşırı yoğun olduğu için kalp atışını izledikten sonra aynı hastanede başka bir doktora yönelendirdi 3 haftada bir çağırıyor ücreti de 400 ₺ sen de doktorundan memnunsan bence hiç başkasına kulak asma. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini de.
Ahh doğum sigortası niyetim hep vardı ha yaptım ha yaptırcam diyene kadar hamile kaldımBende özel muayeneye gidiyorum tüp bebek doktorumla devam ediyoruz halen şu an muayene 700tl ödüyorum. Ama 12.haftadan sonra doğum sigortam olduğu için kısmetse özel hastaneye geçeceğim(doğum,bazı testler ve muayene ücretsiz olduğu için). Bence başladığın yerde devam et canım çoğu doktor son aylarda geçmişini bilmediği hastayı takip etmek istemiyor doktor seçimi çok önemli bence ilgisi alakası konuşkan olması.
İyi bir doktor bulmak nimet bence.devltte saglam gitsen hasta cıkıyorsun.test fiyatlarınıda araştır ona göre bi karar verirsinMuayene 320 tl canım doğum fiyatlarını daha sormadım ekstra testler istediğinde fiyat artıcakta tabi
Ben nifty yaptırdım ama nipt, nifty veya fetal dna testinde hepsi de aynı şeye aynı teknoloji ile bakıyor sadece farklı markalar anlasığım kadarıyla. Ben kızımda 2018 yılında 2500 tl ye yaptırmıştım. Şimdi fiyat bilgisi bilmiyorum ama ben kendi dr umun referansı ile gidince indirim oluyor diye biliyorum. 11. Haftada yaptırmıştım. Bu hamileliğimde 8 martta dr randevum var ondan sonra nifty yaparız dedi dr.um. Yani yine 11. Haftada yaptıracağımYaptırdığınız test nipt mi yoksa fetal dna mı? Ne kadar ödediniz? Kaçıncı haftada yaptırdınız?
Bende kullanıyorum kocaman kocaman morluklar ve içten top top kabarmış dokular oluyordu ,iğne ucunda hava kalınca öyle olduğunu farkettim havasını alıp yapıyorum bi kaç gündür ekstra morluk olmuyor gibi var olanlar da azalıyor.Bir de iki parmağın arasında tutmak gerekiyormş hafiften, yapacağın yeri.Oksapar kullanan arkadaşlarım karından vurduğunuzda morarmazlar oluyor mu? Dün vurduğum aşırı morardı ve yayıldı, kas dokusuna denk geldiğinde bu tarz şeylerim olduğunu okudum. Doğru mudur bilgisi olan var mı?
Ben özele gidiyorum. Oldu bitti hikayemi takip eden bir doktorum var içim rahat ediyor. İlaçlarım bitince kontrol sürem değilse ekstra para ödememek için devlete gidiyorum.Kızlaar kontrollerinizi özelde mi yoksa devlette mi yaptırıyorsunuz ben özele gidiyorum doktorumu da çok beğendim çevremden de baya övenler oldu ama bir kaç tanıdık her ay özele gitme devlete git tahlillleri orda yaptır doğuma doğru daha sık özele gidersin diyor açıkcası devlete de çok sıcak bakamıyorum ama gittiğim özelin muayene ücretide biraz tuzlu çok kararsızım siz nasıl yapıyorsunuz
Ben öyle yapıyorum, zira SGK kabul etmeyen özel bir kliniğe gidiyordum. 550 lira muayene ücreti, ama 28-30 gün( iş gününe göre) gitmek ücretsiz gerektiğinde. Ben her hafta çağrıldım mesela.Benimki de 320 tl size göre daha uygunmuş tabi ama çevremde daha uygun fiyatları duyunca sorguladım bir an bir de tahlilerini devlette yaptırıp özele götürenler varmış ama nasıl olur sağlıklı mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?