2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben de 30 yaşın üstüyüm, nerde yaptırdınız siz? Devlet hastanelerinde yapılıyor mu?
Yok devlet hastanesi yapmıyor ben genoks firmasında yaptırdım onların istanbulda birunu laboratuvarları ile anlaşması vardı. Bakırköydeki birunide kan verdim. Sonucumu 1-2 haftaya öğrenmiştim.

Çok çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım daha iyi olmana sevindim

Yok devlet hastanesi yapmıyor ben genoks firmasında yaptırdım onların istanbulda birunu laboratuvarları ile anlaşması vardı. Bakırköydeki birunide kan verdim. Sonucumu 1-2 haftaya öğrenmiştim.
Yaptırdığınız test nipt mi yoksa fetal dna mı? Ne kadar ödediniz? Kaçıncı haftada yaptırdınız?

Kızlaar kontrollerinizi özelde mi yoksa devlette mi yaptırıyorsunuz ben özele gidiyorum doktorumu da çok beğendim çevremden de baya övenler oldu ama bir kaç tanıdık her ay özele gitme devlete git tahlillleri orda yaptır doğuma doğru daha sık özele gidersin diyor açıkcası devlete de çok sıcak bakamıyorum ama gittiğim özelin muayene ücretide biraz tuzlu çok kararsızım siz nasıl yapıyorsunuz

Bnce nasıl başladıysan öyle git canım iyi bi doktor bulmuşken.önemli olan dogum fiyatı bnce ne kadar muayene fiyatı acaba

Ben de özele gidiyorum tüp bebekle gebe kaldım tedaviyi yapan doktorum aşırı yoğun olduğu için kalp atışını izledikten sonra aynı hastanede başka bir doktora yönelendirdi 3 haftada bir çağırıyor ücreti de 400 ₺ sen de doktorundan memnunsan bence hiç başkasına kulak asma. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini de.

Bende özel muayeneye gidiyorum tüp bebek doktorumla devam ediyoruz halen şu an muayene 700tl ödüyorum. Ama 12.haftadan sonra doğum sigortam olduğu için kısmetse özel hastaneye geçeceğim(doğum,bazı testler ve muayene ücretsiz olduğu için). Bence başladığın yerde devam et canım çoğu doktor son aylarda geçmişini bilmediği hastayı takip etmek istemiyor doktor seçimi çok önemli bence ilgisi alakası konuşkan olması.

Benimki de 320 tl size göre daha uygunmuş tabi ama çevremde daha uygun fiyatları duyunca sorguladım bir an bir de tahlilerini devlette yaptırıp özele götürenler varmış ama nasıl olur sağlıklı mı bilemedim

Ahh doğum sigortası niyetim hep vardı ha yaptım ha yaptırcam diyene kadar hamile kaldım ama sizin verdiğiniz fiyat benimkinin 2 katı onu duyunca çok değilmiş diyorum şuan çevremde daha uygunlarını duydum sadece o beni düşündürüyordu

Oksapar kullanan arkadaşlarım karından vurduğunuzda morarmazlar oluyor mu? Dün vurduğum aşırı morardı ve yayıldı, kas dokusuna denk geldiğinde bu tarz şeylerim olduğunu okudum. Doğru mudur bilgisi olan var mı?

Yaptırdığınız test nipt mi yoksa fetal dna mı? Ne kadar ödediniz? Kaçıncı haftada yaptırdınız?
Ben nifty yaptırdım ama nipt, nifty veya fetal dna testinde hepsi de aynı şeye aynı teknoloji ile bakıyor sadece farklı markalar anlasığım kadarıyla. Ben kızımda 2018 yılında 2500 tl ye yaptırmıştım. Şimdi fiyat bilgisi bilmiyorum ama ben kendi dr umun referansı ile gidince indirim oluyor diye biliyorum. 11. Haftada yaptırmıştım. Bu hamileliğimde 8 martta dr randevum var ondan sonra nifty yaparız dedi dr.um. Yani yine 11. Haftada yaptıracağım

Bende kullanıyorum kocaman kocaman morluklar ve içten top top kabarmış dokular oluyordu ,iğne ucunda hava kalınca öyle olduğunu farkettim havasını alıp yapıyorum bi kaç gündür ekstra morluk olmuyor gibi var olanlar da azalıyor.Bir de iki parmağın arasında tutmak gerekiyormş hafiften, yapacağın yeri.

Ben özele gidiyorum. Oldu bitti hikayemi takip eden bir doktorum var içim rahat ediyor. İlaçlarım bitince kontrol sürem değilse ekstra para ödememek için devlete gidiyorum.

Ben öyle yapıyorum, zira SGK kabul etmeyen özel bir kliniğe gidiyordum. 550 lira muayene ücreti, ama 28-30 gün( iş gününe göre) gitmek ücretsiz gerektiğinde. Ben her hafta çağrıldım mesela.

Rutin gebelik testleri için devletten randevu almıştım, çünkü sadece B- HCG ve progesteron seviyesi ölçümü için, özelde 185 lira istediler, acildi ve yaptırdım. Tamam çok güzel yorumluyorsun, para ile sorunu olmayan için de harika. Ama devir ekonomi devri. 6 sayfa çıktı aldım, onlarca şeye bakıldı devlette. Kim bilir ne kadar öderdim özelde.

Yine ara randevu aldım, devletten, TSH, şeker vs kan tahlili rica edeceğim. Sorun randevu bulmak, bulursanız ne ala. ( İzmir merkez için konuşuyorum bu arada) Yoksa küçük ilçelerde hep var yakın zamana randevu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…