Ben kızımı doğurduğum dr a gidiyorum. Özel muayene ama kan testleri falan istediğinde sağlık ocağında veya sağlık ocağında olmayanları devlet hastanesinde yaptırıyorum. Zaten benim tiroid ilacı ve kan sulandırıcı iğnem var sık sık sağlık ocağına gidip yazdırıyorum mecbur. Muayene için kendi dr una diğer kan vs testler için devlete gidebilirsin.Kızlaar kontrollerinizi özelde mi yoksa devlette mi yaptırıyorsunuz ben özele gidiyorum doktorumu da çok beğendim çevremden de baya övenler oldu ama bir kaç tanıdık her ay özele gitme devlete git tahlillleri orda yaptır doğuma doğru daha sık özele gidersin diyor açıkcası devlete de çok sıcak bakamıyorum ama gittiğim özelin muayene ücretide biraz tuzlu çok kararsızım siz nasıl yapıyorsunuz
Tebrik ederim. Ne güzel kavuşmuşsunuz bebişeBen de özele gidiyorum tüp bebekle gebe kaldım tedaviyi yapan doktorum aşırı yoğun olduğu için kalp atışını izledikten sonra aynı hastanede başka bir doktora yönelendirdi 3 haftada bir çağırıyor ücreti de 400 ₺ sen de doktorundan memnunsan bence hiç başkasına kulak asma. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini de.
O hava olayını ben bir türlü anlayamadım canım, ben iğnenin ucunu açar açmaz sıvı gelmeye başlıyor hava boşluğu yok yani.Bende kullanıyorum kocaman kocaman morluklar ve içten top top kabarmış dokular oluyordu ,iğne ucunda hava kalınca öyle olduğunu farkettim havasını alıp yapıyorum bi kaç gündür ekstra morluk olmuyor gibi var olanlar da azalıyor.Bir de iki parmağın arasında tutmak gerekiyormş hafiften, yapacağın yeri.
Canım ben hızlı enjekte edip çekiyorum gördüğüm kadarıyla çok azaldı morarma şişlikte nerdeyse hiç yok. İlk gebeliğimde mosmor geziyordumOksapar kullanan arkadaşlarım karından vurduğunuzda morarmazlar oluyor mu? Dün vurduğum aşırı morardı ve yayıldı, kas dokusuna denk geldiğinde bu tarz şeylerim olduğunu okudum. Doğru mudur bilgisi olan var mı?
Özel hastanelerde ortalama 300-500 segmentinde değişiyor zaten muayene ücretleri canım normal bence seninkinin fiyatı. Benim özel muayene diye pahalı ama tüp bebek olunca 12.haftaya kadar doktor değiştirip riske atmak istemedik açıkcası bir süre sonra masrafları görmüyor gözümüz sürekli vermeye o kadar alıştık kiAhh doğum sigortası niyetim hep vardı ha yaptım ha yaptırcam diyene kadar hamile kaldımama sizin verdiğiniz fiyat benimkinin 2 katı onu duyunca çok değilmiş diyorum şuan çevremde daha uygunlarını duydum sadece o beni düşündürüyordu
Evet morarabiliyor ya damar patlamıştır ya da kas ama göbekten yaparsan kasa denk gelmesi çok zor. Vurunca elinle ovalarsan morarıyor.Oksapar kullanan arkadaşlarım karından vurduğunuzda morarmazlar oluyor mu? Dün vurduğum aşırı morardı ve yayıldı, kas dokusuna denk geldiğinde bu tarz şeylerim olduğunu okudum. Doğru mudur bilgisi olan var mı?
Sıvı bende de geliyor ama anlamadığım bi şekilde hava da kalmış oluyor aynı anda.Koldan ve bacaktan denedim en rahatı göbek gerçekten. Bi yerde de şey okumuştum hızlıca enjekte edin morarmalar en aza iner diyordu artık bende hızlıca yapıyorm sende bir dene istersen.O hava olayını ben bir türlü anlayamadım canım, ben iğnenin ucunu açar açmaz sıvı gelmeye başlıyor hava boşluğu yok yani.
Bidaha dikkat etmeye çalışayım ama göremedim hava boşluğu falan
Bacak ve koldan da yapanlar var ama ben nedense göbekçiyim.
Bi de öyle deneyeyim canım, Bebeğim iyi olsun da ben mosmor gezmeye de razıyım aslında :)Canım ben hızlı enjekte edip çekiyorum gördüğüm kadarıyla çok azaldı morarma şişlikte nerdeyse hiç yok. İlk gebeliğimde mosmor geziyordum
Canım merhaba ben sadece transferden beri duphaston hap,lutinus fitil ve progestan dex iğne kullanıyorum. Duphastonu 8.haftada bıraktık. Ama diğerlerine sabah akşam 12.haftaya kadar devam dedi doktor. Şu ilaçlardan kurtulacağım günü iple çekiyorum resmen. Karnımda yer kalmadı iğneyi yapacak. Oksapar kan pıhtılaşması için olan bir ilaçsa eğer bıraktırsa bile sık sık tahlil yapar herhalde değerlerin için duruma göre değerlendirirT temmuzekim
Canım merhaba sen tüp bebek tedavisinden sonra hangi ilaçları kullanıyodun? Hangisini ne kadar kullanacağına dair bir şey söyledi mi doktorun? Perşembe kontrolüm var o gün soracağm ama aklıma geldi oksapar deyince sana bir şey söylediler mi?
Progestan fitil ve iğneyi bırak diyeceğini umuyorum ama oksaparı Doğuma kadar kullandırmazlar inşallah ya fena yakıyor.
Evet morarabiliyor ya damar patlamıştır ya da kas ama göbekten yaparsan kasa denk gelmesi çok zor. Vurunca elinle ovalarsan morarıyor.
Hızlı vurmayı deneyeyim kızlar çok teşekkür ederimSıvı bende de geliyor ama anlamadığım bi şekilde hava da kalmış oluyor aynı anda.Koldan ve bacaktan denedim en rahatı göbek gerçekten. Bi yerde de şey okumuştum hızlıca enjekte edin morarmalar en aza iner diyordu artık bende hızlıca yapıyorm sende bir dene istersen.
Çok teşekkür ederim çok yorulduk maddi manevi ama 4. tedavimde duyduk o muhteşem pıtpıtları şükürTebrik ederim. Ne güzel kavuşmuşsunuz bebişe
Allah Sağlıkla devamını nasip etsin canımÇok teşekkür ederim çok yorulduk maddi manevi ama 4. tedavimde duyduk o muhteşem pıtpıtları şükürHala çok zor günlerden geçiyorum ama Hayırlısıyla kucağımızda da görürsek çektiğim her şeye değdi diyeceğim inşallah
Benim çok hafiften çıktı göbüşüm çok hoşuma gidiyorHızlı vurmayı deneyeyim kızlar çok teşekkür ederim
Göbekler ne zaman çıkacak şimdi bizim?
Benim zaten ufak bir göbeğim vardı kendimi yemeye vurduğum İçin ama bi tık sertlik hissediyorum bazen.
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize zorluk çeken bütün arkadaşlarıma da Allah sabırlar ve kolaylıklar versin mutluluklarla unuttursun kötü günleri inşallah çok aminAllah Sağlıkla devamını nasip etsin canım
Burada bizler gibi kayıplar yaşamış, gebeliği zor elde etmiş arkadaşlarımız var. Dua ederken hepimiz için ediyorum, bunlar bizim travmalarımız ama bu sefer Allah’ın izniyle her şey güzel olacak
Yok yanlış vurmayla endişe etme deri altında emiliyor her türlü.Bi de öyle deneyeyim canım, Bebeğim iyi olsun da ben mosmor gezmeye de razıyım aslında :)
Sadece acaba yanlış mı vurdum diye endişe ettim, yine bebek için yani.
Bazen yakıyor bazen hiçbir şey hissetmiyorum bazen kanıyor bazen de morarıyor. Sanırım bu göbek altı dokusu ile alakalı.
İnşallah canım.Çok teşekkür ederim çok yorulduk maddi manevi ama 4. tedavimde duyduk o muhteşem pıtpıtları şükürHala çok zor günlerden geçiyorum ama Hayırlısıyla kucağımızda da görürsek çektiğim her şeye değdi diyeceğim inşallah
Evet canım oksapar kan sulandırıcı iğne. Bazı forumlarda ya da topiklerde uzun süre kullananları okuyunca gözüm korktu. Faydamıza bir şey muhakkak ki kullanın diyorlar ama yer kalmadı artık göbüşte inşallah pıhtılaşma sorunu olmaz da bırakırım bendeCanım merhaba ben sadece transferden beri duphaston hap,lutinus fitil ve progestan dex iğne kullanıyorum. Duphastonu 8.haftada bıraktık. Ama diğerlerine sabah akşam 12.haftaya kadar devam dedi doktor. Şu ilaçlardan kurtulacağım günü iple çekiyorum resmen. Karnımda yer kalmadı iğneyi yapacak. Oksapar kan pıhtılaşması için olan bir ilaçsa eğer bıraktırsa bile sık sık tahlil yapar herhalde değerlerin için duruma göre değerlendirir
Aynı şeyleri yaşayan kadınlar olarak bizi bizden başka kimse anlayamazİnşallah canım.Benim iki başarısız tüp bebeğim olmuştu harcanan paralar yıkılan umutları çok iyi biliyorum. Ama sonradan kalp atışı duyunca dünyalar bizim oluyor. Allah isteyen herkese nasip eder umarım. Evet ben kızımı kucağıma alınca ilk iki gün onu izlemekten uyuyamamıştım. İnsan mucizeyi görünce çok duygulanıyor. İnşallah buradaki herkeste mucizesine kavuşacak
Oksapar kullanıyorum ben de. Hava oluyor iğnelerde. Etiketini ucundan hafif açın göreceksiniz. Ucundan çıkan sıvı zaten çok az o sıvıyı akıtın havasını alın mutlaka. O yüzden oluyor morarma ve sertlik. Çünkü ben bir kere havasını almadan yaptım yumru gibi bir şey oldu deri altında.O hava olayını ben bir türlü anlayamadım canım, ben iğnenin ucunu açar açmaz sıvı gelmeye başlıyor hava boşluğu yok yani.
Bidaha dikkat etmeye çalışayım ama göremedim hava boşluğu falan
Bacak ve koldan da yapanlar var ama ben nedense göbekçiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?