- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
Bende genel kan testlerinde hep baktırıyorum pıhtılaşmaya. 2 kere covid oldum belirtisiz ama ikisinde de kanımda pıhtılaşma sorunu oldu. Ya hamileyken belirti geçirmeden olursam diye tedirginim. Hayırlısı olsun hepimiz için canım maddi manevi çok emekler var allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinEvet canım oksapar kan sulandırıcı iğne. Bazı forumlarda ya da topiklerde uzun süre kullananları okuyunca gözüm korktu. Faydamıza bir şey muhakkak ki kullanın diyorlar ama yer kalmadı artık göbüşte inşallah pıhtılaşma sorunu olmaz da bırakırım bende
Allah korusun geçirmezsin inşallahBende genel kan testlerinde hep baktırıyorum pıhtılaşmaya. 2 kere covid oldum belirtisiz ama ikisinde de kanımda pıhtılaşma sorunu oldu. Ya hamileyken belirti geçirmeden olursam diye tedirginim. Hayırlısı olsun hepimiz için canım maddi manevi çok emekler var allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Hangi ilaçlar için canım ben şuan sadece folik asit kullanıyorumBen özele gidiyorum. Oldu bitti hikayemi takip eden bir doktorum var içim rahat ediyor. İlaçlarım bitince kontrol sürem değilse ekstra para ödememek için devlete gidiyorum.
Bir süre sonra bebeklerimiz için feda olsun diyoruz onlar sağlıkla doğsundaÖzel hastanelerde ortalama 300-500 segmentinde değişiyor zaten muayene ücretleri canım normal bence seninkinin fiyatı. Benim özel muayene diye pahalı ama tüp bebek olunca 12.haftaya kadar doktor değiştirip riske atmak istemedik açıkcası bir süre sonra masrafları görmüyor gözümüz sürekli vermeye o kadar alıştık kihayırlısıyla doğsunda inşallah devlette test yaptırıp doktoruna götüren bende duydum doktorunuz kabul ediyorsa yaptırılabilir bence her doktor kabul etmeyebilir malum hastaneye para kazandırma politikaları oluyor
Yaa bende İzmir merkezdeyim hemde iki büyük hastanenin tam ortasındayım ama dediğiniz gibi randevu sorunu olur diye direk özele koştuk ama dediğinizi deneyebilirim bende devir gerçekten ekonomi devri çünküBen öyle yapıyorum, zira SGK kabul etmeyen özel bir kliniğe gidiyordum. 550 lira muayene ücreti, ama 28-30 gün( iş gününe göre) gitmek ücretsiz gerektiğinde. Ben her hafta çağrıldım mesela.
Rutin gebelik testleri için devletten randevu almıştım, çünkü sadece B- HCG ve progesteron seviyesi ölçümü için, özelde 185 lira istediler, acildi ve yaptırdım. Tamam çok güzel yorumluyorsun, para ile sorunu olmayan için de harika. Ama devir ekonomi devri. 6 sayfa çıktı aldım, onlarca şeye bakıldı devlette. Kim bilir ne kadar öderdim özelde.
Yine ara randevu aldım, devletten, TSH, şeker vs kan tahlili rica edeceğim. Sorun randevu bulmak, bulursanız ne ala. ( İzmir merkez için konuşuyorum bu arada) Yoksa küçük ilçelerde hep var yakın zamana randevu.
Cok üzüldüm çok geçmiş olsun canim Rabbım bir daha yaşatmasın bende çok korkuyorum bu durumdan insan o an ne yapacağını sasiriyorKızlar annemler köyde yaşıyor dün oraya gitmiştim eve gitmeye yakın oğluma şurup verdim ciğerine kaçtıçocuk elimde morardı hastaneye götürene kadar elimde kaç kere gözleri gitti hareketsiz kaldı bı ara çok şükür hastaneye kavuştuk müdahale ettiler ama hayatımda böyle korku yaşadığımı hatırlamıyorum travma oldu bende resmen çok kötüyüm dünden belli de sancım var şimdide karnımdakini düşünüyorum bişey olmusmudur diye
Ekliyorum canim hosgeldin ❤Yas 31
Sehir :Kocaeli
1.cocuuk insallak
Sat :12 aralik
Hayırlısı olsun nasipte varmış canim hosgeldin❤Merhaba kızlar ben de Eylül annesi olacağım nasipse. Yaş 38 sat 10 Aralık 3. Çocukmaviss_34 beni de ekleyebilir misin hiç planlı değildi ve alışmak çok zor geldi bana ama tabii bunda da bir hayır vardır diye kabullendik. Pazartesi fetal DNA yaptıracağım ben de bakalım yarışmacı arkadaşlara başarılar
Hosgeldin canim bilgilerini yazarsan listeye ekleyeyimMerhaba kızlar, inşallah nasip olursa eylülde ben de bebeğimi kucağıma alacağım, facebookta falan grup göremedim, aklıma burası geldi. Güzel paylaşımlarımız olsun ❤
Çok geçmiş olsun canim ateş olması kötü olmuş Rabbım sifani versin meleğini korusunArkadaşlar herkese merhabalar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürlersize yaZdıktan sonra ateşim gittikçe o gün yükseldi 39,5 a kadar cıktı düşüremedik baya kötü oldum kadın doğum acile gittik 2. Kez korona testi yapıldı aynı günde ve bu sefer pozitif çıktım. Hastanede serum bağladılar belim oynatamıyordum kasıklarım taş gibi kasılmıştı ağrıdan. Ölücem sandım. Bir yandan ateş gözlerimden çıkıyordu. Bi sürü kan idrar testi yapıldı. Ekg yapıldı. Ateşi düşürmek için atletle bıraktılar buz torbaları koydular sonra yavaş yavaş gevşedim 1 saat sonra falan. Ateşim düştü. Sonra eve gelince de devamlı atletle kaldım üstü acık uyudum ateş sürekli yükselip alçalıyordu. 2 günüm ızdırap gibi yatakta geçti her yerim parçalanıyordu ağrıdan. Hiç kalkmadan gözümü açmadan yattım eşimde korona o yemeği getirdi götürdü önüme meyvemi yedirdi. Bugün 3. Güne çok şükür gözümüzü açabildik ağrılar hafifledi. Bebeğimede acilde doktor baktı kalbi atıyordu Allahıma çok şükürler olsun. Allah bir daha yaşatmasın atlatıyoruz inş
Zaten ilk triemsterden sonra ayda bir çağırıyorlar. Tahlillerini doktorunla konuşup devlette yaptırabilirsin ama sonu muhakkak kendi doktorunla konuş. Gebeliğine hakim bi doktorla doğumu yapmanı tavsiye ederim. Ben de sırf öyle düşündüğüm için ve devlette randevu bulmak da zor olduğu için özele gidiyorum. Benim doğuda olduğu için herhalde çok fazla değil buranın en iyi hastanelerinden birine gidiyorum muayene ücreti 175. Ayda bir verilebilir diye düşünüyorumKızlaar kontrollerinizi özelde mi yoksa devlette mi yaptırıyorsunuz ben özele gidiyorum doktorumu da çok beğendim çevremden de baya övenler oldu ama bir kaç tanıdık her ay özele gitme devlete git tahlillleri orda yaptır doğuma doğru daha sık özele gidersin diyor açıkcası devlete de çok sıcak bakamıyorum ama gittiğim özelin muayene ücretide biraz tuzlu çok kararsızım siz nasıl yapıyorsunuz
Kesinlikle doğumumu ilerde bir sıkıntı yaşamazsak doktorumla yapmak isterim çevrem dün baskı yapınca kafam karıştı sadece onlar hep devlette işlerini halledip son dk doğuma özele girmişler ona zaten cesaret edemem ama acaba benmi abartıyorum diye düşündüm bi an ama burda sizlerden yorum almak çok iyi oldu kafamda napıcağımı netledim diyebilirim çok teşekkürlerZaten ilk triemsterden sonra ayda bir çağırıyorlar. Tahlillerini doktorunla konuşup devlette yaptırabilirsin ama sonu muhakkak kendi doktorunla konuş. Gebeliğine hakim bi doktorla doğumu yapmanı tavsiye ederim. Ben de sırf öyle düşündüğüm için ve devlette randevu bulmak da zor olduğu için özele gidiyorum. Benim doğuda olduğu için herhalde çok fazla değil buranın en iyi hastanelerinden birine gidiyorum muayene ücreti 175. Ayda bir verilebilir diye düşünüyorum
Bende ilaç çokHangi ilaçlar için canım ben şuan sadece folik asit kullanıyorum
Güzel sağlıklı bi gebelik geçirirsin inşaallahKesinlikle doğumumu ilerde bir sıkıntı yaşamazsak doktorumla yapmak isterim çevrem dün baskı yapınca kafam karıştı sadece onlar hep devlette işlerini halledip son dk doğuma özele girmişler ona zaten cesaret edemem ama acaba benmi abartıyorum diye düşündüm bi an ama burda sizlerden yorum almak çok iyi oldu kafamda napıcağımı netledim diyebilirim çok teşekkürler
Anladım canım sağlıkla kucağına al bebeğini inşallahBende ilaç çok
Tsh ilacı, coraspirin, folikasit (o artık bitecek sanırım), magnezyum, oksapar, dushaston. Bunlardan biri bitince sağlık ocağı yerine devlet hastanesine gidiyorum bebişi de görmüş oluyorum
Amn canım hepimiz inşallahGüzel sağlıklı bi gebelik geçirirsin inşaallah
İnşallahAnladım canım sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah
Kuzum ben kolumdan yaptırıyorum eşime kaba etten hiç morluk olmuyor karına denemedim bile daha çok acır diye karnında öyle çok morarma olursa koldan deneyebilirsinOksapar kullanan arkadaşlarım karından vurduğunuzda morarmazlar oluyor mu? Dün vurduğum aşırı morardı ve yayıldı, kas dokusuna denk geldiğinde bu tarz şeylerim olduğunu okudum. Doğru mudur bilgisi olan var mı?
Canım ben kullandıgımdan beri bacaktan vuruyorum.evde biri oldugundada kolumdan vuruyolar.göbegi denemeye cesaret edemedim.bacagnın diz kapagına yakın yan bölümlerine vurabilirsn acısıda bana göre az.morarma oluyor ama az oluyor hafifte igne yeri kızarıyor.Oksapar kullanan arkadaşlarım karından vurduğunuzda morarmazlar oluyor mu? Dün vurduğum aşırı morardı ve yayıldı, kas dokusuna denk geldiğinde bu tarz şeylerim olduğunu okudum. Doğru mudur bilgisi olan var mı?
Evet doktorun bu konudaki tutumuna göre hareket edersin canım. Devlettende randevu almak çok zormuş biz izmirdeyiz büyük şehir olduğundandır belki diğer yerleri bilemiyorum ama mutlaka doktor muayenenden bir gün arayla falan devlet randevunu ayarla derim önceden gitmezsen iptal edersinBir süre sonra bebeklerimiz için feda olsun diyoruz onlar sağlıkla doğsundadoktorumu bir yoklamam lazım ama sanırım test meselesi için en kötü amaaan diyip herşeyi yaptırıcam orda sanırım
Yaa bende İzmir merkezdeyim 3 hafta sonrasına anca randevu bulabildim az önce. Kontrolüm haftaya zaten onuda aldım en kötü iptal ederim diyeEvet doktorun bu konudaki tutumuna göre hareket edersin canım. Devlettende randevu almak çok zormuş biz izmirdeyiz büyük şehir olduğundandır belki diğer yerleri bilemiyorum ama mutlaka doktor muayenenden bir gün arayla falan devlet randevunu ayarla derim önceden gitmezsen iptal edersin
Aa ne tesadüfYaa bende İzmir merkezdeyim 3 hafta sonrasına anca randevu bulabildim az önce. Kontrolüm haftaya zaten onuda aldım en kötü iptal ederim diye
Karabağlardayım canım egepole gidiyorum özele devlette yeşilyurttan aldım randevu ilk kezAa ne tesadüfmerkez derken hangi ilçe oluyor ben henüz 2 yıldır izmirdeyimde evlenince geldim hangi hast gidiyorsun şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?