2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bende genel kan testlerinde hep baktırıyorum pıhtılaşmaya. 2 kere covid oldum belirtisiz ama ikisinde de kanımda pıhtılaşma sorunu oldu. Ya hamileyken belirti geçirmeden olursam diye tedirginim. Hayırlısı olsun hepimiz için canım maddi manevi çok emekler var allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Allah korusun geçirmezsin inşallah
Amin hepimiz görelim miniklerimizi kucaklarımızda

Bir süre sonra bebeklerimiz için feda olsun diyoruz onlar sağlıkla doğsunda doktorumu bir yoklamam lazım ama sanırım test meselesi için en kötü amaaan diyip herşeyi yaptırıcam orda sanırım

Yaa bende İzmir merkezdeyim hemde iki büyük hastanenin tam ortasındayım ama dediğiniz gibi randevu sorunu olur diye direk özele koştuk ama dediğinizi deneyebilirim bende devir gerçekten ekonomi devri çünkü

Cok üzüldüm çok geçmiş olsun canim Rabbım bir daha yaşatmasın bende çok korkuyorum bu durumdan insan o an ne yapacağını sasiriyor
Yas 31
Sehir :Kocaeli
1.cocuuk insallak
Sat :12 aralik
Ekliyorum canim hosgeldin ❤
Hayırlısı olsun nasipte varmış canim hosgeldin❤
Merhaba kızlar, inşallah nasip olursa eylülde ben de bebeğimi kucağıma alacağım, facebookta falan grup göremedim, aklıma burası geldi. Güzel paylaşımlarımız olsun ❤
Hosgeldin canim bilgilerini yazarsan listeye ekleyeyim
Çok geçmiş olsun canim ateş olması kötü olmuş Rabbım sifani versin meleğini korusun

Zaten ilk triemsterden sonra ayda bir çağırıyorlar. Tahlillerini doktorunla konuşup devlette yaptırabilirsin ama sonu muhakkak kendi doktorunla konuş. Gebeliğine hakim bi doktorla doğumu yapmanı tavsiye ederim. Ben de sırf öyle düşündüğüm için ve devlette randevu bulmak da zor olduğu için özele gidiyorum. Benim doğuda olduğu için herhalde çok fazla değil buranın en iyi hastanelerinden birine gidiyorum muayene ücreti 175. Ayda bir verilebilir diye düşünüyorum

Kesinlikle doğumumu ilerde bir sıkıntı yaşamazsak doktorumla yapmak isterim çevrem dün baskı yapınca kafam karıştı sadece onlar hep devlette işlerini halledip son dk doğuma özele girmişler ona zaten cesaret edemem ama acaba benmi abartıyorum diye düşündüm bi an ama burda sizlerden yorum almak çok iyi oldu kafamda napıcağımı netledim diyebilirim çok teşekkürler

Güzel sağlıklı bi gebelik geçirirsin inşaallah

Kuzum ben kolumdan yaptırıyorum eşime kaba etten hiç morluk olmuyor karına denemedim bile daha çok acır diye karnında öyle çok morarma olursa koldan deneyebilirsin

Canım ben kullandıgımdan beri bacaktan vuruyorum.evde biri oldugundada kolumdan vuruyolar.göbegi denemeye cesaret edemedim.bacagnın diz kapagına yakın yan bölümlerine vurabilirsn acısıda bana göre az.morarma oluyor ama az oluyor hafifte igne yeri kızarıyor.

Bir süre sonra bebeklerimiz için feda olsun diyoruz onlar sağlıkla doğsunda doktorumu bir yoklamam lazım ama sanırım test meselesi için en kötü amaaan diyip herşeyi yaptırıcam orda sanırım
Evet doktorun bu konudaki tutumuna göre hareket edersin canım. Devlettende randevu almak çok zormuş biz izmirdeyiz büyük şehir olduğundandır belki diğer yerleri bilemiyorum ama mutlaka doktor muayenenden bir gün arayla falan devlet randevunu ayarla derim önceden gitmezsen iptal edersin

Yaa bende İzmir merkezdeyim 3 hafta sonrasına anca randevu bulabildim az önce. Kontrolüm haftaya zaten onuda aldım en kötü iptal ederim diye

Kızlar kalça kemiği ağrıyan var mi yoksa bana has bisey mi bu durum

Yaa bende İzmir merkezdeyim 3 hafta sonrasına anca randevu bulabildim az önce. Kontrolüm haftaya zaten onuda aldım en kötü iptal ederim diye
Aa ne tesadüf merkez derken hangi ilçe oluyor ben henüz 2 yıldır izmirdeyimde evlenince geldim hangi hast gidiyorsun şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…