- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.889
- 123
- 31
Randevu bulabilmene sevindimKarabağlardayım canım egepole gidiyorum özele devlette yeşilyurttan aldım randevu ilk kez
Ben özele gidiyorum canım devlete gidecektim ablam ilk cocuğunda gitmişti.Devlete gidince öyle özelde ki gibi bekleme odasında ultrason yok öyle önce muayene oluyorsun sonra ultrasona yönlendiriyor seni artık kaç güne boş varsa o güne sıra veriyor ultrasona öyle giriyorsun sonra bide sonucu dr gösteriyorsun diyince bu iş çok uzuyor ben en iyisi özele devam edeyim dedimKızlaar kontrollerinizi özelde mi yoksa devlette mi yaptırıyorsunuz ben özele gidiyorum doktorumu da çok beğendim çevremden de baya övenler oldu ama bir kaç tanıdık her ay özele gitme devlete git tahlillleri orda yaptır doğuma doğru daha sık özele gidersin diyor açıkcası devlete de çok sıcak bakamıyorum ama gittiğim özelin muayene ücretide biraz tuzlu çok kararsızım siz nasıl yapıyorsunuz
Benim agrımayan yerim yok şu ara bazen sanki taşa oturuyomusum gibi agrıyorKızlar kalça kemiği ağrıyan var mi yoksa bana has bisey mi bu durum
Sen neresindensin canımRandevu bulabilmene sevindim
Ben özele gidiyorum canım devlete gidecektim ablam ilk cocuğunda gitmişti.Devlete gidince öyle özelde ki gibi bekleme odasında ultrason yok öyle önce muayene oluyorsun sonra ultrasona yönlendiriyor seni artık kaç güne boş varsa o güne sıra veriyor ultrasona öyle giriyorsun sonra bide sonucu dr gösteriyorsun diyince bu iş çok uzuyor ben en iyisi özele devam edeyim dedimgeçen haftalarda devlet acilde yattım bir gece çıkmadan son kez ult
Ben karşıyaka-mavişehirde oturuyorum canım baya uzakmışızSen neresindensin canım
Şaka yapıyosunBen özele gidiyorum canım devlete gidecektim ablam ilk cocuğunda gitmişti.Devlete gidince öyle özelde ki gibi bekleme odasında ultrason yok öyle önce muayene oluyorsun sonra ultrasona yönlendiriyor seni artık kaç güne boş varsa o güne sıra veriyor ultrasona öyle giriyorsun sonra bide sonucu dr gösteriyorsun diyince bu iş çok uzuyor ben en iyisi özele devam edeyim dedimgeçen haftalarda devlet acilde yattım bir gece çıkmadan son kez ultrasonla bakcaklardı anam o ne sıra öyle kaç kişi ultrason için sıra bekledik kapıda ayakta bide
Yaa evet iki ayrı uçtayızBen karşıyaka-mavişehirde oturuyorum canım baya uzakmışız
Cevap için çok teşekkür ederimİzmir, Gentan genetik lab. 300 dolar artı kdv idi. 4000 teleye anlaştık. Ben memnun kaldım. Testi yaptirdiktan sonra bir hafta bekledim. Sonraki pazartesi hemen sonucu aldım.
Son aylar da oluyor da agirlastigimz için şimdi niye oluyor acabaBenim agrımayan yerim yok şu ara bazen sanki taşa oturuyomusum gibi agrıyor
Beeeen PerşembeGünaydın kızlar muhteşem haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah varmi bu hafta doktora gidecekler
GünaydınGünaydın kızlar muhteşem haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah varmi bu hafta doktora gidecekler
Bnce bebemizi görme vaktimiz geldi o yüzden.Son aylar da oluyor da agirlastigimz için şimdi niye oluyor acaba
Süperr güzel haberlerle gel insallah darısı bizeBeeeen Perşembe
Günaydın
Ayyy sorma canisi içi içimi yiyor ptesi randevu ama bu haftaya almamak için zor tutuyorum kendimiBnce bebemizi görme vaktimiz geldi o yüzden.
Sabrret ya az kalmış 1 hafta nekiSüperr güzel haberlerle gel insallah darısı bize
Ayyy sorma canisi içi içimi yiyor ptesi randevu ama bu haftaya almamak için zor tutuyorum kendimi
Canım benim de geçende oldu, göbeğimin sol tarafı tamamen morardi. Mecbur geçene kadar sağ tarafima yaptim. Mutlaka havasını al iğnenin. Yanlış yere denk gelince morariyor hatta içi sertleşiyor. İnsallah geçecek bu günlerOksapar kullanan arkadaşlarım karından vurduğunuzda morarmazlar oluyor mu? Dün vurduğum aşırı morardı ve yayıldı, kas dokusuna denk geldiğinde bu tarz şeylerim olduğunu okudum. Doğru mudur bilgisi olan var mı?
merhaba ben bugün 1 de kontrole ve 2 li tarama testine gideceğim. inşallah iyi haberler alırım. biraz stresliyim kötü bişey duyarsam diyeGünaydın kızlar muhteşem haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah varmi bu hafta doktora gidecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?