2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben özele gidiyorum canım devlete gidecektim ablam ilk cocuğunda gitmişti.Devlete gidince öyle özelde ki gibi bekleme odasında ultrason yok öyle önce muayene oluyorsun sonra ultrasona yönlendiriyor seni artık kaç güne boş varsa o güne sıra veriyor ultrasona öyle giriyorsun sonra bide sonucu dr gösteriyorsun diyince bu iş çok uzuyor ben en iyisi özele devam edeyim dedim geçen haftalarda devlet acilde yattım bir gece çıkmadan son kez ultrasonla bakcaklardı anam o ne sıra öyle kaç kişi ultrason için sıra bekledik kapıda ayakta bide

Şaka yapıyosun Allah durumu olmyanlara yardım etsin gerçekten

M Mathematics7 İzmir’deyim dedin diye örnek verecek yazacağım. Ben ilk üç ay yurtdışındaydım ilk gebeliğimde. Sonogram baktı üç kez hiç doktor görmedim , Özel olmasına rağmen.
Orda sonra karar veriliyordu doktora.
Hamileliğimi Türkiye’de geçirmek istedim. Yeğenimi doğurtan doktor orda diye , Kordon Tıp Merkezi’ne gittim bir iki kez. Ama hep kalabalıktı orası, doktorun kafası yoğunluktan karışık falan.Annem ameliyat oldu, ona refakat ediyordum, nasılsa hastanedeyim diye, orda bir doktora göründüm. Doktor iyiydi ama ama o hastane kafama yatmadı pek. Sonra eşimin yanına döndüm, yine sonogram baktı orda. Bir-iki ay da öyle geçti. Döndüm İzmir’e , Kent’e gittim. Ordaki doktora , davranışlarına sinir oldum. Çevreme söyledim arayışımı. Son 7 hafta kala bir arkadaşın önerisiyle başka bir doktor seçtim. Memnun kaldım, iyi ki de gitmişim dedim. (Tahlillerimi de hep devlette yaptırmıştım)
Uzun lafın kısası…
Yani tamamiyle koşullarla alakalı, sevdiysen doktorunu devam et. Ama değiştirince de dünyanın sonu değil. Hepsi bir şekilde uzman olmuş kişiler, kimyan tutunca anlıyorsun zaten.
Güzel bir süreç dilerim sana, herkese

Canım benim de geçende oldu, göbeğimin sol tarafı tamamen morardi. Mecbur geçene kadar sağ tarafima yaptim. Mutlaka havasını al iğnenin. Yanlış yere denk gelince morariyor hatta içi sertleşiyor. İnsallah geçecek bu günler

Günaydın kızlar muhteşem haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah varmi bu hafta doktora gidecekler
merhaba ben bugün 1 de kontrole ve 2 li tarama testine gideceğim. inşallah iyi haberler alırım. biraz stresliyim kötü bişey duyarsam diye dualarınıza talibim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…