- 20 Haziran 2019
- 651
- 1.007
- 63
Canım bana sağlık ocağında 12.haftadan sonra kalp dinlemeye gelebilirsin dediler ama ben eve fetal doppler aldımYarın gittiğimde öğrenicem araştırdım yapılıyormuş evet, kalp için kayıt açtırmaya gittiğimde doktor söylemişti cihazımız var kalpte dinleyebiliyoruz diye ama bu haftalarda dinlenirmi bende emin olamadım okuduğum kadarıyla 20.haftada falan dinleniyor demişler sağlık ocağında yarın bi şansımı denicem
Çok geçmiş olsun bizim bi arkadaş da 2 hafta önce yaşadı doktor covid geçirmiş olabilirsin genetikte problem çıkmazsa demiş yani yapabiliyomuş ama tabi kesin nedenini bilemeyizArkadaslar selam, benim bebegin kalbi durmus 8.haftada, ex olmuş. 10. haftada kontrolde farkedildi.Kanamam agrim olmadigi icin anlamadim.Dun kurtaj oldum
Genetige gonderdik, bakalim ne cikacak.
8. haftamda covid olmustum ve kalp duruşu ile ayni haftaya denk geliyor. Acaba covid ile ilhili midir kalp durusu?
Çok uzgunum, kimse yasamasin.
İnshaAllah canım sağol bakalım hayırlısıEvetttyok canim cinsiyeti belli değil bir dahaki gidişime inşallah. umarım hersey yolundadır bir an önce kavuşursun bebisine hsg sonrası daha verimli oluyormuş sanirim
Erkek diyorumGünaydın kızlar güzel bir hafta olsun benim haftam çok güzel basladı şükürler olsunDr geldik smdi herşey yolunda cok sükür ikili testi soran arkadaslar olmus bende cok istemiyordum aslnda ama dr rutin kontrol gibi düşün ense ölçecegim sadece dedi ve bugün ölçüm yaptık çok iyi dedi ben ilk kızımda da sadece ense ölçümü yaptırmıstm bana göre yeterli tabi herkesin düşüncesi farklıdır ☺
Ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBende biraz önce dr den geldim biri erkek diğeri kıza benziyor bebeklerinin dedi çok mutlu oldum.
Allah kucagımıza da almayı nasip etsin şimdiden heyecanla bekliyorum gelmelerini henüz 14.haftadym :)
Geçmiş olsun canım ne kadar çok var yaşayanAllah hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar versin kızlar benim bebegimin 9. Haftada kalbi durmuş 3 haftadır karnımda ölüymushastaneye yatisim yapıldı ilaçla düşürmeye calisicaklar sonrasında kürtaj
Canım kusuyor musun bide . Gerçekten halimiz acınasıÜfff bende aynıyım çok iyi anlıyorum allh yardımcımız olsun.. deli gibi açım ama hiçbir şey yiyemiyorum 1 aydır yumurta, et grubu , sebze meyve yemedim turunçgiller bile o kadar kötü kokuyor ki. Kuru kuru peynir ekmek yiyorum en rahat bi de sütonlar da geri çıkıyor zaten 4. Aya geliyoruz ve bebek bizden beslenecek böyle nasıl olacak bilmiyorum
Suan duyabiliyor musunuz siz ben baktım 12. Haftadan sonra duyabiliyorsunuz yazıyor hepCanım bana sağlık ocağında 12.haftadan sonra kalp dinlemeye gelebilirsin dediler ama ben eve fetal doppler aldımİnşallah güzel şeyler duyarsın kalbini ferah tut.
1 yada 2 hafta önce aldım ilk gün denedim duyamadım sonrada bebeği huzursuz etmemek için denemedim 12.haftadan sonra denerim dedim bugün 10.hafta bitti 2 hafta sonra denerim belki tekrar.Suan duyabiliyor musunuz siz ben baktım 12. Haftadan sonra duyabiliyorsunuz yazıyor hep
Anladım benim de tüm stresim kalbi hala atıyor mu bilememekten kaynaklı o sebeple düşünmedim değil1 yada 2 hafta önce aldım ilk gün denedim duyamadım sonrada bebeği huzursuz etmemek için denemedim 12.haftadan sonra denerim dedim bugün 10.hafta bitti 2 hafta sonra denerim belki tekrar.
Aa canım çok iyi yapmışsın ya dinledinmi hiç duyuluyormu gerçektenn bendemi alsam böyle 100 kere içim içimi yicek her ağrıda çeşitleri varmış baktımda hangini aldın sen?Canım bana sağlık ocağında 12.haftadan sonra kalp dinlemeye gelebilirsin dediler ama ben eve fetal doppler aldımİnşallah güzel şeyler duyarsın kalbini ferah tut.
Cinsiyet tahmini yapan sayfada erkek diyorErkek diyorum
Adet olacak gibi kasılıyor sanki belime de vuruyor. Aynen kalp atışı duysam rahatlarım ben de hep bi korku. Hareketleri hissetsem hemen ne iyi olurduValla canım bayadır olmamıştı bide değişik sancı giriyor rahmime hareket edince korkuyorum açıkçası yarın gidicem muhakkak hadi ya tahlil yapılıyor olsa iyi olurdu ama bebeği duyarsam içim rahatlar yine en azından senin nasıl kasıklarınmı rahminmi ağrıyor yarına geçmezse istersen sende bi gözük
Başın sağ olsun canımAllah hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar versin kızlar benim bebegimin 9. Haftada kalbi durmuş 3 haftadır karnımda ölüymushastaneye yatisim yapıldı ilaçla düşürmeye calisicaklar sonrasında kürtaj
Baya bebek olduğu belli miydi canimKızlar bebeği bir görseniz tek tek parmakları belli hasta bezime düştüama Rabbim bu kürtaj acısını düşmanıma yasatmasin normal doğum sancısı çekmiş biri olarak söylüyorum kürtaj çok çok daha zormuş
Bende hamile olmadan önce bu kadar pimpirikli olacağımı düşünmezdim ne zaman hamile kaldım o zaman başladı endişeler hepimizde var o stresAnladım benim de tüm stresim kalbi hala atıyor mu bilememekten kaynaklı o sebeple düşünmedim değil
Şuanda duyulmuyor canım. 12.haftadan sonra bakıcam tekrar. Şöyle bişey benim kiAa canım çok iyi yapmışsın ya dinledinmi hiç duyuluyormu gerçektenn bendemi alsam böyle 100 kere içim içimi yicek her ağrıda çeşitleri varmış baktımda hangini aldın sen?
Evet evet herşeyi belliydi 9 haftaydi ama eli kolu tek tek parmakları falanBaya bebek olduğu belli miydi canim9.da kalbi durdu demiştin galiba
Allah bir daha yaşatmasın öyle görmek çok acıdır eminimEvet evet herşeyi belliydi 9 haftaydi ama eli kolu tek tek parmakları falan
Valla bilmiyorum ki benim annem abimde de bende de inanılmaz mide bulantısı yaşamış on da cinsiyetle bağlantılı deilmiş , o yüzden direk ilişki kuramıyorumBenimde bir kızım var buda erkek olursa çocuk defterini kapatırım diye düşünüyorum ama bu mide bulantısına bakarak buda kız galiba sağlıklı olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?