2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Canım bana sağlık ocağında 12.haftadan sonra kalp dinlemeye gelebilirsin dediler ama ben eve fetal doppler aldım İnşallah güzel şeyler duyarsın kalbini ferah tut.

Çok geçmiş olsun bizim bi arkadaş da 2 hafta önce yaşadı doktor covid geçirmiş olabilirsin genetikte problem çıkmazsa demiş yani yapabiliyomuş ama tabi kesin nedenini bilemeyiz

Erkek diyorum

Bende biraz önce dr den geldim biri erkek diğeri kıza benziyor bebeklerinin dedi çok mutlu oldum.
Allah kucagımıza da almayı nasip etsin şimdiden heyecanla bekliyorum gelmelerini henüz 14.haftadym :)
Ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Geçmiş olsun canım ne kadar çok var yaşayan allah sabrını da versin inşallah üzülme demek boşuna üzül ağla dök içini rahatla ama zaman en güzel ilaç

Canım kusuyor musun bide . Gerçekten halimiz acınası . Ben köfte ve kuzu etine tahammül edemiyorum . Kayınvalide kızıma her akşam köfte kızarttı ben burnumu tıkadım resmen. Son akşamda fırında kuzu eti yaptı bir yudum tadabildim.
Sabahları yumurta tost yiyorum ama 1 saat sonra yine açım

Canım bana sağlık ocağında 12.haftadan sonra kalp dinlemeye gelebilirsin dediler ama ben eve fetal doppler aldım İnşallah güzel şeyler duyarsın kalbini ferah tut.
Suan duyabiliyor musunuz siz ben baktım 12. Haftadan sonra duyabiliyorsunuz yazıyor hep

Suan duyabiliyor musunuz siz ben baktım 12. Haftadan sonra duyabiliyorsunuz yazıyor hep
1 yada 2 hafta önce aldım ilk gün denedim duyamadım sonrada bebeği huzursuz etmemek için denemedim 12.haftadan sonra denerim dedim bugün 10.hafta bitti 2 hafta sonra denerim belki tekrar.

1 yada 2 hafta önce aldım ilk gün denedim duyamadım sonrada bebeği huzursuz etmemek için denemedim 12.haftadan sonra denerim dedim bugün 10.hafta bitti 2 hafta sonra denerim belki tekrar.
Anladım benim de tüm stresim kalbi hala atıyor mu bilememekten kaynaklı o sebeple düşünmedim değil

Aa canım çok iyi yapmışsın ya dinledinmi hiç duyuluyormu gerçektenn bendemi alsam böyle 100 kere içim içimi yicek her ağrıda çeşitleri varmış baktımda hangini aldın sen?

Adet olacak gibi kasılıyor sanki belime de vuruyor. Aynen kalp atışı duysam rahatlarım ben de hep bi korku. Hareketleri hissetsem hemen ne iyi olurdu

Baya bebek olduğu belli miydi canim 9.da kalbi durdu demiştin galiba

Anladım benim de tüm stresim kalbi hala atıyor mu bilememekten kaynaklı o sebeple düşünmedim değil
Bende hamile olmadan önce bu kadar pimpirikli olacağımı düşünmezdim ne zaman hamile kaldım o zaman başladı endişeler hepimizde var o stres
Aa canım çok iyi yapmışsın ya dinledinmi hiç duyuluyormu gerçektenn bendemi alsam böyle 100 kere içim içimi yicek her ağrıda çeşitleri varmış baktımda hangini aldın sen?
Şuanda duyulmuyor canım. 12.haftadan sonra bakıcam tekrar. Şöyle bişey benim ki

Eklentiler

• Screenshot_20220228-212037_Dolap.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 54
Benimde bir kızım var buda erkek olursa çocuk defterini kapatırım diye düşünüyorum ama bu mide bulantısına bakarak buda kız galiba sağlıklı olsunda
Valla bilmiyorum ki benim annem abimde de bende de inanılmaz mide bulantısı yaşamış on da cinsiyetle bağlantılı deilmiş , o yüzden direk ilişki kuramıyorum ‍♀:) Ama ben de sizinle aynı fikirdeyim bu çocuk defterini kapatırım gibime geliyor Allah evlatlarımıza can sağlığı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…