- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
Neptune omega 3 kullandırıyor doktorum başından beri bana. Bende hiç mide bulantısı yapmadıBizde doktorumuzdan çıktık 9+2 olduk. Düşük tehlikemiz devam ettiği için malesef 2 güne bir iğnelere devam. Bir ay sonra çağırdı folik asitten sonra balık yağı verdi. Acaba balık yağı kullananlar varmı varsa ne marka kullanıyorsunuz
Sağlık ocağında idrar tahlili yapılmıyor diye biliyorum. Benim de var gitsem mi tekrar bi acile bilemedimMerhaba kızlar bugün 10+2 olduk 2 3 gündür kasık altı rahime doğru sızı ağrım var genelde ayaktayken oluyor yine telaşa düştüm böyle olan varmı herşey geldi aklıma enfeksiyon vardı bi ara omu ilerledi yada mantarım arttı gibi ondanmı oluyor diye düşünüyorum yada bebeğe bişey oldudamı böyle diye off bu endişeler hiç bitmez içim içimi yiyor randevuma daha 12 gün varYaşayan varmı acaba ?? Yarın sağlık ocağına gidip kalp sesini dinlemeyi düşünüyorum tekrardan yoksa zaman geçmez bana.. Bide sağlık ocağında enfeksiyona falan bakarlarmı acaba ?
Evet zamani canim 11 ile 14 hafta arasında yapılıyor ikili test bekle söylemezse hatırlatKuzu ben de doktorumdan memnunum mesela ama bana da söylemedi biliyor musun? Ve benim sabah aklıma geldi, ctesi günü kontrolde Allah nasip ederse 11+3 olacak. Tam vakti gibi sanki konuşmam gerek.
Oyyy maşallah kuzum seninle de hemen hemen aynıyız sağlıkla gelsin miniklerCanım çıktım. Bebek 10+1 haftasıyla uyumlu dedi. Baya hareketliydi de ama kese etrafında 2 yerde kanama olmuş durmuş ben hiç anlamadım dışarı akmadı dedim. Risk görmüyorum ama rapor veriyorum dinlen dedi. 1 tane Proluton depot iğne ve Progestan fitil verdi. Bebişin fotoğrafları da böyle yan gelip yatıyor
Anladım canım hayırlısı olsun geç gidince daha büyümüş halini görüyorsun oda ayrı güzelEvet ya son gittiğimde belli bile olmuyordu hiçAslında 14 marta verdi ama benim eğitimim vardı işyerinde o yüzden bu sefer hafta sonu aldım 19 martta gidicem inşallah o zaman ikili test yapacak.Bu arada ayrıntılı ultrasonu sor demiştin unuttum kanama konusu olunca oraya odaklanmıştım
Yaa teşekkür ederim. En son gittiğimde 6+2 idi tırtıl gibi bişeydi şimdi baya bebek olmuş
Valla canım bayadır olmamıştı bide değişik sancı giriyor rahmime hareket edince korkuyorum açıkçası yarın gidicem muhakkak hadi ya tahlil yapılıyor olsa iyi olurdu ama bebeği duyarsam içim rahatlar yine en azından senin nasıl kasıklarınmı rahminmi ağrıyor yarına geçmezse istersen sende bi gözükSağlık ocağında idrar tahlili yapılmıyor diye biliyorum. Benim de var gitsem mi tekrar bi acile bilemedim
MaşallahKizlar ben çıktım randevu dan hersey yolunda görünüyordu 10+3 görünüyoruz kolları bacakları herseyi oluşmuş gayet hareketliydi iki hafta sonra ikili teste çağırdı usg görüntüsünü de ekliyorumtahminleri alırım
Evet baya yakınız seninle inşallah sağlıkla gelsinler annelerini üzmedenOyyy maşallah kuzum seninle de hemen hemen aynıyız sağlıkla gelsin miniklerhiç belirti vermeden kanama olabiliyormuymjus ki canim şaşırdım
Evet büyümüş görünce çok şaşırdımAnladım canım hayırlısı olsun geç gidince daha büyümüş halini görüyorsun oda ayrı güzelÖnemli değil canım gittiğimde ben sorarım artık söylerim sanada
12. haftayı tamamlayınca Omepa Vm ye başlayacağım.Bizde doktorumuzdan çıktık 9+2 olduk. Düşük tehlikemiz devam ettiği için malesef 2 güne bir iğnelere devam. Bir ay sonra çağırdı folik asitten sonra balık yağı verdi. Acaba balık yağı kullananlar varmı varsa ne marka kullanıyorsunuz
Evet canim belki de ondan oldu ben ağrıları çok önemsemiyorum rahim büyüyor diye ama önemsemek lazım sanirimEvet baya yakınız seninle inşallah sağlıkla gelsinler annelerini üzmedenBende şaşırdım hiç anlamadım dışarı akmayınca sadece bir ara adet ağrısı gibi ağrım olmuştu biraz fazlaydı acaba o zaman mı oldu ki dedim.
Evet büyümüş görünce çok şaşırdımTamam canım sen soruver sana zahmet
Seni görünce eşimin adı geliyor aklıma kız
İnşallah canımKorkularımız hep oluyor ilkte de ikinci de de Allah kucağımıza almayı nasip etsin
Seni görünce eşimin adı geliyor aklıma kıziyiyim çok şükür hersey yolunda canim bugun gittim doktora 10 haftaligiz sen nasılsın ne var ne yok
Edemiyorum çok yoruldum. Geçen hafta Türkiye’de idik inanılmaz kötü geçti . Hersey kokuyor yemeklerden soğudum ama açım sürekli.Nasıl baş ediyorsunz.
EvetttNiye eşinin adı mümin mi yoksa
MashaAllah canım çok sevindim cinsiyet belli değil sanriim çok erken zaten..
Iyim kuzum çok şükür.. bende işte bu ayı değerlendirmeye çalışıyorum hayirlsii bakalım.. HSG çekildim geçen hafta çok şükür bir sorun yok gibi doktora daha göstermedim raporu ama raporda Normal yazıyordu herşey çok şükür
İstanbul da yaşıyorum ben ,bana geçen hafta sağlık ocağında gebelik takibi kapsamında kan ve idrar tahlili yapıldı.Sonucu ertesi gün çıkıyor.Bu haftalarda sağlık ocağında kalbi dinlenebiliyor mu,onu bilmiyordum bak :)Valla canım bayadır olmamıştı bide değişik sancı giriyor rahmime hareket edince korkuyorum açıkçası yarın gidicem muhakkak hadi ya tahlil yapılıyor olsa iyi olurdu ama bebeği duyarsam içim rahatlar yine en azından senin nasıl kasıklarınmı rahminmi ağrıyor yarına geçmezse istersen sende bi gözük
Yarın gittiğimde öğrenicem araştırdım yapılıyormuş evet, kalp için kayıt açtırmaya gittiğimde doktor söylemişti cihazımız var kalpte dinleyebiliyoruz diye ama bu haftalarda dinlenirmi bende emin olamadım okuduğum kadarıyla 20.haftada falan dinleniyor demişler sağlık ocağında yarın bi şansımı denicemİstanbul da yaşıyorum ben ,bana geçen hafta sağlık ocağında gebelik takibi kapsamında kan ve idrar tahlili yapıldı.Sonucu ertesi gün çıkıyor.Bu haftalarda sağlık ocağında kalbi dinlenebiliyor mu,onu bilmiyordum bak :)
Üfff bende aynıyım çok iyi anlıyorum allh yardımcımız olsun.. deli gibi açım ama hiçbir şey yiyemiyorum 1 aydır yumurta, et grubu , sebze meyve yemedim turunçgiller bile o kadar kötü kokuyor ki. Kuru kuru peynir ekmek yiyorum en rahat bi de sütEdemiyorum çok yoruldum. Geçen hafta Türkiye’de idik inanılmaz kötü geçti . Hersey kokuyor yemeklerden soğudum ama açım sürekli.
İnşallah 12. Haftada biter de kurtulurum. Hiç çekilecek gibi değil bu durum. Yemek bile yapmak ölüm
Tamam canımYok canım henüz bulamadım, haberleşelim eğer bulursak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?