2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Neptune omega 3 kullandırıyor doktorum başından beri bana. Bende hiç mide bulantısı yapmadı

Sağlık ocağında idrar tahlili yapılmıyor diye biliyorum. Benim de var gitsem mi tekrar bi acile bilemedim

Kuzu ben de doktorumdan memnunum mesela ama bana da söylemedi biliyor musun? Ve benim sabah aklıma geldi, ctesi günü kontrolde Allah nasip ederse 11+3 olacak. Tam vakti gibi sanki konuşmam gerek.
Evet zamani canim 11 ile 14 hafta arasında yapılıyor ikili test bekle söylemezse hatırlat

Oyyy maşallah kuzum seninle de hemen hemen aynıyız sağlıkla gelsin minikler hiç belirti vermeden kanama olabiliyormuymjus ki canim şaşırdım

Anladım canım hayırlısı olsun geç gidince daha büyümüş halini görüyorsun oda ayrı güzel Önemli değil canım gittiğimde ben sorarım artık söylerim sanada

Sağlık ocağında idrar tahlili yapılmıyor diye biliyorum. Benim de var gitsem mi tekrar bi acile bilemedim
Valla canım bayadır olmamıştı bide değişik sancı giriyor rahmime hareket edince korkuyorum açıkçası yarın gidicem muhakkak hadi ya tahlil yapılıyor olsa iyi olurdu ama bebeği duyarsam içim rahatlar yine en azından senin nasıl kasıklarınmı rahminmi ağrıyor yarına geçmezse istersen sende bi gözük

Oyyy maşallah kuzum seninle de hemen hemen aynıyız sağlıkla gelsin minikler hiç belirti vermeden kanama olabiliyormuymjus ki canim şaşırdım
Evet baya yakınız seninle inşallah sağlıkla gelsinler annelerini üzmeden Bende şaşırdım hiç anlamadım dışarı akmayınca sadece bir ara adet ağrısı gibi ağrım olmuştu biraz fazlaydı acaba o zaman mı oldu ki dedim.
Anladım canım hayırlısı olsun geç gidince daha büyümüş halini görüyorsun oda ayrı güzel Önemli değil canım gittiğimde ben sorarım artık söylerim sanada
Evet büyümüş görünce çok şaşırdım Tamam canım sen soruver sana zahmet

12. haftayı tamamlayınca Omepa Vm ye başlayacağım.

Evet canim belki de ondan oldu ben ağrıları çok önemsemiyorum rahim büyüyor diye ama önemsemek lazım sanirim
maviss_34 mavisimmmm nöruyonnn gülüm.. bebiş nasıl rabbim esirgesin
Seni görünce eşimin adı geliyor aklıma kız iyiyim çok şükür hersey yolunda canim bugun gittim doktora 10 haftaligiz sen nasılsın ne var ne yok

Seni görünce eşimin adı geliyor aklıma kız iyiyim çok şükür hersey yolunda canim bugun gittim doktora 10 haftaligiz sen nasılsın ne var ne yok
Niye eşinin adı mümin mi yoksa

MashaAllah canım çok sevindim cinsiyet belli değil sanriim çok erken zaten..

Iyim kuzum çok şükür.. bende işte bu ayı değerlendirmeye çalışıyorum hayirlsii bakalım.. HSG çekildim geçen hafta çok şükür bir sorun yok gibi doktora daha göstermedim raporu ama raporda Normal yazıyordu herşey çok şükür

Evettt yok canim cinsiyeti belli değil bir dahaki gidişime inşallah. umarım hersey yolundadır bir an önce kavuşursun bebisine hsg sonrası daha verimli oluyormuş sanirim

Listede ismim yok uzaktan takip ediyorum sİzi :) hafta sonu gitmiştim Dr a. İkili tarama istemiyorum dedim. Ense kalınlığı iyi dedi. Folik asit bıraktırdı.omega başladık. Giderken çikolata ve meyve suyu içtim arkadaş önerisiyle. Hoca %90 erkek dedi.

İstanbul da yaşıyorum ben ,bana geçen hafta sağlık ocağında gebelik takibi kapsamında kan ve idrar tahlili yapıldı.Sonucu ertesi gün çıkıyor.Bu haftalarda sağlık ocağında kalbi dinlenebiliyor mu,onu bilmiyordum bak :)

Yarın gittiğimde öğrenicem araştırdım yapılıyormuş evet, kalp için kayıt açtırmaya gittiğimde doktor söylemişti cihazımız var kalpte dinleyebiliyoruz diye ama bu haftalarda dinlenirmi bende emin olamadım okuduğum kadarıyla 20.haftada falan dinleniyor demişler sağlık ocağında yarın bi şansımı denicem

Üfff bende aynıyım çok iyi anlıyorum allh yardımcımız olsun.. deli gibi açım ama hiçbir şey yiyemiyorum 1 aydır yumurta, et grubu , sebze meyve yemedim turunçgiller bile o kadar kötü kokuyor ki. Kuru kuru peynir ekmek yiyorum en rahat bi de süt onlar da geri çıkıyor zaten 4. Aya geliyoruz ve bebek bizden beslenecek böyle nasıl olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…