- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
Hayırlı haberlerle inşallahBaktim nette yazana, tam ayni gibi gorunmuyor. Sanirim benimki ikili test dediginizden. Insallah dediginiz detayli teste hic gerek kalmaz, bakalim haftaya ne cikacak. Saglikli sonuclar aliriz insallah!
Düşük tehlikesi neden kaynaklı ve iğne ne iğnesi canım?Bizde doktorumuzdan çıktık 9+2 olduk. Düşük tehlikemiz devam ettiği için malesef 2 güne bir iğnelere devam. Bir ay sonra çağırdı folik asitten sonra balık yağı verdi. Acaba balık yağı kullananlar varmı varsa ne marka kullanıyorsunuz
Kanamam vardı geçmeyen bi kanama her hafta yaşıyordum. Progestan fitil verdiler sonra çok kullandığım için progestan iğneye dönderdilerDüşük tehlikesi neden kaynaklı ve iğne ne iğnesi canım?
Sağlıkla devam etsin gebeliğin
Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıkla sıhhatleEvet canim aynı zamanlarda öğrenmiştik aynı zamanlarda da kucağımıza alacağız Allahin izniyle iki üç hafta sonra gel ikili tarama yapalım dedi iki haftaya kadar giderim diye düşünüyorum canim
Bir oğlum var bir de kızım olmasını çok isterim ama tabiki hayırlısı sağlıklıdır teşekkürler canim
Canım çıktım. Bebek 10+1 haftasıyla uyumlu dedi. Baya hareketliydi de ama kese etrafında 2 yerde kanama olmuş durmuş ben hiç anlamadım dışarı akmadı dedim. Risk görmüyorum ama rapor veriyorum dinlen dedi. 1 tane Proluton depot iğne ve Progestan fitil verdi. Bebişin fotoğrafları da böyle yan gelip yatıyorBen çıktım canim ne yaptin
Ben ense boyu ve burun kemiğine vaktırcam ama kan vermeyi düşünmüyorum. İkili testte hatalı sonuç çıkanlar alanlar oldu çevremde güvenmiyorum o yüzdenKızlar merhaba ikili testi yaptırdınız mı ya da yaptırmayı düşünüyor musunuz
Maşallah kuzucuk büyümüşşşCanım çıktım. Bebek 10+1 haftasıyla uyumlu dedi. Baya hareketliydi de ama kese etrafında 2 yerde kanama olmuş durmuş ben hiç anlamadım dışarı akmadı dedim. Risk görmüyorum ama rapor veriyorum dinlen dedi. 1 tane Proluton depot iğne ve Progestan fitil verdi. Bebişin fotoğrafları da böyle yan gelip yatıyor
Eli ayağı belli hep ne güzel bir şey olmuş bu böyleCanım çıktım. Bebek 10+1 haftasıyla uyumlu dedi. Baya hareketliydi de ama kese etrafında 2 yerde kanama olmuş durmuş ben hiç anlamadım dışarı akmadı dedim. Risk görmüyorum ama rapor veriyorum dinlen dedi. 1 tane Proluton depot iğne ve Progestan fitil verdi. Bebişin fotoğrafları da böyle yan gelip yatıyor
Minnos saglicakla gelsin bizim haftamiz ayni deilmiydi seninle canim bnde 11+5 suan yoksa ultrasomdami kucuk ciktiKizlar ben çıktım randevu dan hersey yolunda görünüyordu 10+3 görünüyoruz kolları bacakları herseyi oluşmuş gayet hareketliydi iki hafta sonra ikili teste çağırdı usg görüntüsünü de ekliyorumtahminleri alırım
Canım çok üzgünüm. En yakın zamanda sağlıklı güzel bi hamilelik geçirirsin inşaallahTabiki hani size yazdim ya altimi islatmisim diye o gelen bebeğin suyuymuş idrar değilmiş sizler ihmal etmeyin
Gec yumurtlamadan dolayı bir hafta geriden geliyor canim normal de 11+2 olması gerekiyordu 10+3 çıktıMinnos saglicakla gelsin bizim haftamiz ayni deilmiydi seninle canim bnde 11+5 suan yoksa ultrasomdami kucuk cikti
Yapmasa da bilgilendirmesi gerekiyor canim şu haftalar da şu testler var diyeKızlar biz 13 haftayı bitirdik ama benim doktorum sizin yazdığınız hiç bir testten bahsetmedi bu zamana kadar hiç bi test yapmadık acaba endişelenmeli miyim? Sadece ultrasonda bakıp gönderiyo
Bu hafta gidince bi soriyim burda bakıyorum herkes testlerden kan vermekten bahsediyo biz daha hiç bişey yapmadıkYapmasa da bilgilendirmesi gerekiyor canim şu haftalar da şu testler var diye
Ben bugün gittiğim doktora ilk defa gittim gider gitmez ikili testte bahsetti mesela iki hafta sonra gel yapalım dedi sor canım mutlakaBu hafta gidince bi soriyim burda bakıyorum herkes testlerden kan vermekten bahsediyo biz daha hiç bişey yapmadık
Kuzu ben de doktorumdan memnunum mesela ama bana da söylemedi biliyor musun? Ve benim sabah aklıma geldi, ctesi günü kontrolde Allah nasip ederse 11+3 olacak. Tam vakti gibi sanki konuşmam gerek.Yapmasa da bilgilendirmesi gerekiyor canim şu haftalar da şu testler var diye
Anladim tatlim birsy soracagim benm sat 8 aralik ama yumurtlama 21 ve 22 si olarak gorunuyo bu gec yumurtlama olmuyor demi normalmiGec yumurtlamadan dolayı bir hafta geriden geliyor canim normal de 11+2 olması gerekiyordu 10+3 çıktı
Korkularımız hep oluyor ilkte de ikinci de de Allah kucağımıza almayı nasip etsinİlk olunca acabalarım korkularım çokAllah yardımcımız olsun
Evet ya son gittiğimde belli bile olmuyordu hiçMaşallah kuzucuk büyümüşşşDiğer randevunu ne zamana verdii ikimizin günleri yakın 1 gün var arada 10+2 benimkide belki bu defa karşılaşırız 12 martta benimki
Yaa teşekkür ederim. En son gittiğimde 6+2 idi tırtıl gibi bişeydi şimdi baya bebek olmuşEli ayağı belli hep ne güzel bir şey olmuş bu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?