2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Baktim nette yazana, tam ayni gibi gorunmuyor. Sanirim benimki ikili test dediginizden. Insallah dediginiz detayli teste hic gerek kalmaz, bakalim haftaya ne cikacak. Saglikli sonuclar aliriz insallah!
Hayırlı haberlerle inşallah

Bizde doktorumuzdan çıktık 9+2 olduk. Düşük tehlikemiz devam ettiği için malesef 2 güne bir iğnelere devam. Bir ay sonra çağırdı folik asitten sonra balık yağı verdi. Acaba balık yağı kullananlar varmı varsa ne marka kullanıyorsunuz

Eklentiler

• EFAD9F13-F86B-4522-BE47-FE085772038A.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 85
Düşük tehlikesi neden kaynaklı ve iğne ne iğnesi canım?
Sağlıkla devam etsin gebeliğin

Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıkla sıhhatle

Ben çıktım canim ne yaptin
Canım çıktım. Bebek 10+1 haftasıyla uyumlu dedi. Baya hareketliydi de ama kese etrafında 2 yerde kanama olmuş durmuş ben hiç anlamadım dışarı akmadı dedim. Risk görmüyorum ama rapor veriyorum dinlen dedi. 1 tane Proluton depot iğne ve Progestan fitil verdi. Bebişin fotoğrafları da böyle yan gelip yatıyor

Eklentiler

• 20220228_155254.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 96
  • 20220228_155157.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 96
Maşallah kuzucuk büyümüşşş Diğer randevunu ne zamana verdii ikimizin günleri yakın 1 gün var arada 10+2 benimkide belki bu defa karşılaşırız 12 martta benimki

Eli ayağı belli hep ne güzel bir şey olmuş bu böyle

Minnos saglicakla gelsin bizim haftamiz ayni deilmiydi seninle canim bnde 11+5 suan yoksa ultrasomdami kucuk cikti

Kızlar biz 13 haftayı bitirdik ama benim doktorum sizin yazdığınız hiç bir testten bahsetmedi bu zamana kadar hiç bi test yapmadık acaba endişelenmeli miyim? Sadece ultrasonda bakıp gönderiyo

Kızlar biz 13 haftayı bitirdik ama benim doktorum sizin yazdığınız hiç bir testten bahsetmedi bu zamana kadar hiç bi test yapmadık acaba endişelenmeli miyim? Sadece ultrasonda bakıp gönderiyo
Yapmasa da bilgilendirmesi gerekiyor canim şu haftalar da şu testler var diye

Bu hafta gidince bi soriyim burda bakıyorum herkes testlerden kan vermekten bahsediyo biz daha hiç bişey yapmadık
Ben bugün gittiğim doktora ilk defa gittim gider gitmez ikili testte bahsetti mesela iki hafta sonra gel yapalım dedi sor canım mutlaka

Yapmasa da bilgilendirmesi gerekiyor canim şu haftalar da şu testler var diye
Kuzu ben de doktorumdan memnunum mesela ama bana da söylemedi biliyor musun? Ve benim sabah aklıma geldi, ctesi günü kontrolde Allah nasip ederse 11+3 olacak. Tam vakti gibi sanki konuşmam gerek.

Maşallah kuzucuk büyümüşşş Diğer randevunu ne zamana verdii ikimizin günleri yakın 1 gün var arada 10+2 benimkide belki bu defa karşılaşırız 12 martta benimki
Evet ya son gittiğimde belli bile olmuyordu hiç Aslında 14 marta verdi ama benim eğitimim vardı işyerinde o yüzden bu sefer hafta sonu aldım 19 martta gidicem inşallah o zaman ikili test yapacak.Bu arada ayrıntılı ultrasonu sor demiştin unuttum kanama konusu olunca oraya odaklanmıştım
Eli ayağı belli hep ne güzel bir şey olmuş bu böyle
Yaa teşekkür ederim. En son gittiğimde 6+2 idi tırtıl gibi bişeydi şimdi baya bebek olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…