2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Gözün aydın canım çok sevindim. Ben yaptırmayı düşünüyorum, başka sorunlar varsa da müdahale edilebilecek görünüyormus orda falan diyorlar bi bilgimde yok fazla. Benimde bugün 10+2 senle aynıyız zaten 11. Haftada gidicem kontrole allahin izniyle gidince ayrıntılı sorucam

aynen aynıyız senle canım inşallah sen de güzel haberlerle yazarsınben sordum yaptırmak zorunda değilsin yaparsak down semdrom riskini ölçüyoruz dedi risk fazlaysa karından sıvı alıp test yapıuolarmış benim kuzenimde fazla çıktı boşyere strese girdi hiçbişide çıkmadı sağlıklı gayet bebek böyle çevremdede çok duydum o yüzden yaptırmak istemiyorum bide öyle bişi çıksada ben ondan vazgeçememki

Bende vazgeçemem canım sırf o dediğim gibi anne karnında müdahale falan muhabbeti oluyorsa onun için istiyorum. Zaten kesin sonucu nifty testi veriyormuş canım

Bende vazgeçemem canım sırf o dediğim gibi anne karnında müdahale falan muhabbeti oluyorsa onun için istiyorum. Zaten kesin sonucu nifty testi veriyormuş canım
aymen kesin sonuç ondaymış aynen müdahaleyi sor ben onu bilmiyodum müdahale edilebildiğini sorup haber edersin

hemde nasıl rahatladı seninde az kaldı canım ama 1 hafta bile insanın gözünde büyüyo tabi

aymen kesin sonuç ondaymış aynen müdahaleyi sor ben onu bilmiyodum müdahale edilebildiğini sorup haber edersin
Allahim herkesin içini rahatlatsin insallahh
Aynen 3 haftası geçti 1 haftasi geçmedi valla
Bi sorayım canım doktor da çok kalabalık insan ne soracağıni bile unutuyor ya genellikle bi çıkıyorum aa bunu soracaktım şunu soracaktım. Kalabalık olunca bende acele etme hissi oluyor yani çokta bekletmemek için

Kızlar ikili test konusunda konuşuluyor burda, benim de bu hafta karar vermem gerekiyordu.

En başından beri yaptırma taraftarı değilim sanırım son kararımı verdim.
Riskli çıkma durumunda ‘müdahale etme’ den kasıt bebeği aldırmak oluyor benim bildiğim yoksa herhangi bir operasyon ile bebeği düzeltme imkanı yok.

Gebeliğimi kolay elde etmedim; inancım gereği de böyle bir şeyi hiç düşünmem sanırım️ Ne gelirse Allah’tan kabulüm diyorum ve testi yaptırmama kararı veriyorum.

Yaptıran arkadaşlarıma da saygım sonsuz, benim stres yönetimim biraz kötü bu testler hakkında hiç
Bilmesem daha iyi olacak gibi sanki

Son düzenleme:
O grev işini bende biri yazmış ordan okudum canım çoğu kişi de haftaya gidicek kontrole valla. Napsam bende bilemedim hastaneyi arayıp sorsak söylerler mi acaba
Söylerler belki cnm her hastanede yoktur belki randevuyu iptal etmicem gidicmm şansa artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…