Gözün aydın canım çok sevindim. Ben yaptırmayı düşünüyorum, başka sorunlar varsa da müdahale edilebilecek görünüyormus orda falan diyorlar bi bilgimde yok fazla. Benimde bugün 10+2 senle aynıyız zaten 11. Haftada gidicem kontrole allahin izniyle gidince ayrıntılı sorucamşimdi çıktım doktordan çok şükür gayet normalmiş herşey 10+2 deyiz haftasıyla uyumlu çıktı kalp atışını dinledik rahatladımdoktor 3 hafta sonra ikili test için gel dedi ama yaptırmak istemiyorum onu yaptırmak istemediğimide söyledim o zaman 1 ay sonra gel dedi siz ne düşünüyosunjz bu konuda yaptırdınızmı ya da yaptırcakmısını?
Maşallah tatlışa@Dilos6 @Crknbi önceki mesajda alıntılamayı unutmuşum kızlar bu da ultrason fotoğrafımız
aynen aynıyız senle canım inşallah sen de güzel haberlerle yazarsınGözün aydın canım çok sevindim. Ben yaptırmayı düşünüyorum, başka sorunlar varsa da müdahale edilebilecek görünüyormus orda falan diyorlar bi bilgimde yok fazla. Benimde bugün 10+2 senle aynıyız zaten 11. Haftada gidicem kontrole allahin izniyle gidince ayrıntılı sorucam
Masallahh minnoşa için ne rahatlamiştır şimdi@Dilos6 @Crknbi önceki mesajda alıntılamayı unutmuşum kızlar bu da ultrason fotoğrafımız
haha bakalım ne çıkcak cinsiyetiMaşallah tatlışaİçimden erkek geçti nedense
Bende vazgeçemem canım sırf o dediğim gibi anne karnında müdahale falan muhabbeti oluyorsa onun için istiyorum. Zaten kesin sonucu nifty testi veriyormuş canımaynen aynıyız senle canım inşallah sen de güzel haberlerle yazarsınben sordum yaptırmak zorunda değilsin yaparsak down semdrom riskini ölçüyoruz dedi risk fazlaysa karından sıvı alıp test yapıuolarmış benim kuzenimde fazla çıktı boşyere strese girdi hiçbişide çıkmadı sağlıklı gayet bebek böyle çevremdede çok duydum o yüzden yaptırmak istemiyorum bide öyle bişi çıksada ben ondan vazgeçememki
hemde nasıl rahatladıMasallahh minnoşa için ne rahatlamiştır şimdibende gitsem de bi an önce rahatlasam allahin izniyle zaman geçmiyorr
Tahmin demeyelmdee içimzden geçen bişi oluyor kibar duruyo kızmı acaba minnoşKızlar ultrason görüntüsune göre cinsiyrt tahmini yapabilen var mı 11+4 oldum ama 3 gün geriden geliyor
aymen kesin sonuç ondaymış aynen müdahaleyi sor ben onu bilmiyodum müdahale edilebildiğini sorup haber edersinBende vazgeçemem canım sırf o dediğim gibi anne karnında müdahale falan muhabbeti oluyorsa onun için istiyorum. Zaten kesin sonucu nifty testi veriyormuş canım
hemde nasıl rahatladıseninde az kaldı canım ama 1 hafta bile insanın gözünde büyüyo tabi
Allahim herkesin içini rahatlatsin insallahhaymen kesin sonuç ondaymış aynen müdahaleyi sor ben onu bilmiyodum müdahale edilebildiğini sorup haber edersin
53 kiloyla kendine kilolu dersen ben camdan atliiim o vakit.53 kiloyum canım geçen tartıldım.sen kaçsın
Bn kendime kiloluyum yazdıgım bir yazı göremedim ama yanlış okudun heralde53 kiloyla kendine kilolu dersen ben camdan atliiim o vakit.
Kilo falan diyince dedim kilolu olduğunu mu düşünüyor acabaBn kendime kiloluyum yazdıgım bir yazı göremedim ama yanlış okudun heralde
Göbegime yanlardanda büyüyor galiba demek istedim arkadaşta kiloluysan ondanda olablr dedi bnde 53 kilodayım diye belirttim.kilomdan memnunum canımKilo falan diyince dedim kilolu olduğunu mu düşünüyor acaba
53 kiloyum canım geçen tartıldım.sen kaçsın
Bnde 1 kilo aldım.60 la kapatablsem konuyu cok iyide biraz zor galibaBen şuan 51 kiloyum canım hamile kalınca 54 falandım zayıfladım 3 kilo
Söylerler belki cnm her hastanede yoktur belki randevuyu iptal etmicem gidicmm şansa artikO grev işini bende biri yazmış ordan okudum canım çoğu kişi de haftaya gidicek kontrole valla. Napsam bende bilemedim hastaneyi arayıp sorsak söylerler mi acaba
Kızlar ikili test konusunda konuşuluyor burda, benim de bu hafta karar vermem gerekiyordu.
En başından beri yaptırma taraftarı değilim sanırım son kararımı verdim.
Riskli çıkma durumunda ‘müdahale etme’ den kasıt bebeği aldırmak oluyor benim bildiğim yoksa herhangi bir operasyon ile bebeği düzeltme imkanı yok.
Gebeliğimi kolay elde etmedim; inancım gereği de böyle bir şeyi hiç düşünmem sanırım️ Ne gelirse Allah’tan kabulüm diyorum ve testi yaptırmama kararı veriyorum.
Yaptıran arkadaşlarıma da saygım sonsuz, benim stres yönetimim biraz kötü bu testler hakkında hiç
Bilmesem daha iyi olacak gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?