2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Gebeliğin basında sayılırsın ben olsam bende tutardım cnm tut bence de çınku sonra zor oluyo tutması
Benım son aya denk geldıgı için tutmayı cok ısterim ama zor görünüyor
Daha önceki gebeligimdede son aylara denk geldıgı için tutamamıstım ama sonra tutması zor oldu
Çocuklar olunca özellikle
Allah sabrını veriri inş

Reactions: Zzy
Daha çok erken ama 11. 12. Haftada doktoru cinsiyet tahmininde bulunan var mı?

Dün doktora gittim 14+3 haftalığım doktor daha erken çok zor görünüyor dedi emin olmak icin alttan baktı. Kızım olacakmış çok kiz istiyorduk çok sevindik ama şimdide isim derdine düştük
Maşallah Allah hayırlı saglikli evlat nasip etsin

Çok teşekkürler çok değişik bir duygu en az 2 saat ağladım çok duygulandım
Evladın ayrımı olmaz ama ilk çocuğumun bende kız olmasını istiyorum birde gurbetteyim sürekli sanki bana arkadaş yoldaş olacakmış gibi geliyor
Allahim sağlıklı bi şekilde doğurmayı da nasip etsin çok güzel duygular bunlar

Ablamın bir erkek çocuğu var annemler bide kiz torun görsünler istiyordum bu yüzden ayrı bir sevindim inşallah kiziniz olur

En az 13 diyolar kuzum biraz zor
Canım bir kaç kişi erkek olduğu için görünmüş 11. Haftada doktorları söylemiş öyle demişlerdi. Birde kıza benziyor ya da kemik yapısı erkeğe benziyor vs. Diye tahminde bulunuyormuş ya onu sordum

Selam,
Gynoflor nasil kullandiniz bana sabah aksam kullanacaksin dendi ve 6 aylik gebeyim.
Öncelikle geçmiş olsun, tez zamanda vajinan eski florasına kavuşsun. Ben hamileyken kullanmadım. Hamile kalmadan önce kullanmıştım, vajina florasını düzenlemek için vermişti doktorum. Haftada 3kez kullanıyordum. Gece yatmadan önce vajinanın içine yerleştiriyordum. Buzdolabında saklayın ilacı, üzerinde yazıyor zaten sıcaklığı, çok çabuk bozulan bir ilaç. Size neden verdi doktor?

Gecmis olsun canim
Kızlar kontrole yarın gidicektim dayanamadm bugün gittim.ikili testi yaptırmadm doktor risk çıkarsa aldırıcakmısın tedavisi yok dedi hayır dedim.mavişim benim kızçemi tabloya ekle teyzesiii
Oooo hadi Bakalim saglikla gelsin kizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…