2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar selammm 11+1im doktorumuz erkek diye tahmin etti, ikili test içinde fikrin değişmeyecekse strese girme boş yere dedi kan vermedim ense kalınlığı, burun kemiği güzel dedi çok hareketliydi ayaklarını sallıyordu zıplıyordu çok mutlu oldum tatlı birşey de yememiştim sabah beklemiyordum

Ay herkes erken erken haber vermiş ben geç kalmışım 10+1 im bugün. Bende biran önce haber vereyim bari. Gidip mi haber verdin telefon ile bilgi vermek yeterli mi acaba
Ben 14 haftalığım ama sağlık ocağına haber vermem gerektiğini bilmiyordum, neden haber vermek gerekiyor?

Bilmiyorumki kuzum dua et şansına söylesinnne zaman gidiyordun

Ben 14 haftalığım ama sağlık ocağına haber vermem gerektiğini bilmiyordum, neden haber vermek gerekiyor?
Onlarda kendi sistemlerinde gebelik takibine başlıyorlar. Tetanoz aşısı için çağırıyorlar sonrasında

Kızlar hamile yastığı falan kullanmaya başladınız mı ben çok uyuyorum 10-12 saat falan geceleri belim ağrıyor erkenden başladı nedense. sabaha karşı normal yastık koydum yine bir işe yaramadı. Gün içinde hareketten ağrımıyor ama geceleri hareketsizlikten sanırım. Kullanan varsa önerilere açığım bu hafta alacağım bir tane

Bel ağrısı bende de oluyor hamile yastığı almadım henüz ama bacaklarımın arasına yumuşak elyaf bir yastık alıyorum biraz rahat ettirdi o Alırsanız bize de yorumları söyleyin

Bel ağrısı bende de oluyor hamile yastığı almadım henüz ama bacaklarımın arasına yumuşak elyaf bir yastık alıyorum biraz rahat ettirdi o Alırsanız bize de yorumları söyleyin
Ayy eşim panik aldırttı hemen e bebekten baby mom hamile uyku destek yastığı diye bir şey inşallah iyi çıkar. Yatsan’a falan baktım ama hamile yastığı yok sanırım normalde yastıklarını çok beğenirim oradan alacaktım.

Bnde almayı düşünüyorım canım bnde bel fıtıgı var agrılarım oluyor.faydası olur diye almak istiyorum.varmı önerecegin model

Benmki biraz değişik cok defa güzel dille konustm ama bn güzel söyledkce daha baskn konusuyor bii garip .bn artık seslenmemeye karar verdim o kadar tartıştık 3 4 parça sey alldı.bugün doktor takviye edici gıda ilaç filan yazdı yüksek tuttu kızçem acısını çıkarıyor şimdiden canım kızçem birde hareketlerini gördüm ya bebişimin hiç bişey umrumda olmadı bambaşka bir duygu çok şükür

Bnde almayı düşünüyorım canım bnde bel fıtıgı var agrılarım oluyor.faydası olur diye almak istiyorum.varmı önerecegin model
Yatsandan alacaktım aslında ama hamile yastığı göremedim sitesinde. Eşimde panik aldık hemen e bebekten baby mom hamile yastığı diye bir şey umarım iyi çıkar.

Ay herkes erken erken haber vermiş ben geç kalmışım 10+1 im bugün. Bende biran önce haber vereyim bari. Gidip mi haber verdin telefon ile bilgi vermek yeterli mi acaba
Ben benim dr un hemşiresinin telefonunu biliyorum kızım içinde whatsuptan yazışıyoruz arada yazdım whatsuptan takibe aldı hemen herşey yolunda mı diye 2 haftada bir soruyor sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…