Maşallah sağlıkla gelsin kuzucukEki Görüntüle 3022469 Kızlar selammm 11+1im doktorumuz erkek diye tahmin etti, ikili test içinde fikrin değişmeyecekse strese girme boş yere dedi kan vermedim ense kalınlığı, burun kemiği güzel dediçok hareketliydi ayaklarını sallıyordu zıplıyordu çok mutlu oldum tatlı birşey de yememiştim sabah beklemiyordum
Bu konuda tek bir doğru yok malesef, herkesin kendince sebepleri var yaptırıp yaptırmamakta. Hepsini saygı duyuyorum ben yaptırmamayı tercih ediyorumYani sadece aldırmak olarAk düşünmemelisiniz bu süreci allah korusun ama tabiki özel bir bebekte olabilir sonuçta bu süreçte bilip kendini ona göre hazırlamak ve eğitmek gerek bence
Erken midir bilmem ama bende bi tane bebek arabası yakaladım fiyatı da iyiydi kendisi de, Allahim insan dayanamıyorda beklemeyeEvet bende cinsiyetsiz şeylerini büyük eşyalarını aldım ama kıyafet işine hala bakmadım bir iki aya alırım herhalde
Canım cumartesi 11+0 pazartesi gidiyordum ama dayanamiycam artık 1 ay oldu zaten sorun yoksa 11. Haftada bir ay sonra gel demiştiBilmiyorumki kuzum dua et şansına söylesinnne zaman gidiyordun
Yaa kaç haftalıkİnşallah canım hareketlerine gülmekten ekrana dogru dürüst bakamadm annesi gibi hareketli
Bende aldım ya hepsini bebek arabası,puset,ana kucağı,kamera, ateş ölçer vs. elektronikleri tamamladım sayılır hatta. Nasipte varsa kullanacağızErken midir bilmem ama bende bi tane bebek arabası yakaladım fiyatı da iyiydi kendisi de, Allahim insan dayanamıyorda beklemeye
Güle güle kullanAyy eşim panik aldırttı hemene bebekten baby mom hamile uyku destek yastığı diye bir şey inşallah iyi çıkar. Yatsan’a falan baktım ama hamile yastığı yok sanırım normalde yastıklarını çok beğenirim oradan alacaktım.
Deneyince fikirlerini bekliyoruzz canımYatsandan alacaktım aslında ama hamile yastığı göremedim sitesinde. Eşimde panik aldık hemen e bebekten baby mom hamile yastığı diye bir şey umarım iyi çıkar.
13+2 canımYaa kaç haftalık
Doktor bana ıslarla 1 ay sonra gel tamamı dedi.takmışlar 1 aya gitmicem 1 aya kadarCanım cumartesi 11+0 pazartesi gidiyordum ama dayanamiycam artık 1 ay oldu zaten sorun yoksa 11. Haftada bir ay sonra gel demişti
Ateş ölçer hangi marka model aldınızBende aldım ya hepsini bebek arabası,puset,ana kucağı,kamera, ateş ölçer vs. elektronikleri tamamladım sayılır hatta. Nasipte varsa kullanacağızhem yavaştan almak iyi oluyor bence her şeye yine zam gelecek
Ay maşallah çoğu şeyi almışsın, indirimde güzel bulmuşken insan almak istiyor çünkü hersey zam üstüne zam ne kadar erken alırsan iyiBende aldım ya hepsini bebek arabası,puset,ana kucağı,kamera, ateş ölçer vs. elektronikleri tamamladım sayılır hatta. Nasipte varsa kullanacağızhem yavaştan almak iyi oluyor bence her şeye yine zam gelecek
Yaa inşallah erkenden başladı belimGüle güle kullaninsallah faydası olur ağrılara
Tabii gelsin haber veririmDeneyince fikirlerini bekliyoruzz canım
Braun 3030 modelini aldık kulaktan ölçer.Ateş ölçer hangi marka model aldınız
Malesef öyle özellikle elektronik ürünleri son ana bırakmamak lazım. Geçen sene arkadaşım doğum yaptı aramızda tam 1 sene olacak aldıkları şeylerin hepsine ben iki katından fazla para verdim resmen bu sene alırken gitgide zamlanıp ucuzlamayacağıda kesin. Birde ilk bebek diye aşırıya kaçtım ama umarım aldıklarım uzun ömürlü olurda diğer çocuklarımızada kullanabilirizAy maşallah çoğu şeyi almışsın, indirimde güzel bulmuşken insan almak istiyor çünkü hersey zam üstüne zam ne kadar erken alırsan iyi
Ben de ufacık bir iki parça bisey aldim emzik müslin örtü pike gibi tabi küçük bi kaç parça. Cumartesi 11. Hafta kontrolüm var gideyim allahin izniyle sorun olmadığını göreyim bende baslicam
Aynen canım şu 12. Haftaya kadar daha tehlikeli ya, bi göreyim içim rahatlar allahın izniyle bakalimDoktor bana ıslarla 1 ay sonra gel tamamı dedi.takmışlar 1 aya gitmicem 1 aya kadar3.ayı geçtim ya artık bnde biraz tutarm kendimi.send3 her gittiginde saglıklı görünce zaten1 ay sonraya sabredersn
Öyle valla bizde karsilastiriyoruz da hersey uçtu gitti maalesef. Bende imkan yettiğince sırayla alıcam inşallah erken olsa da, zaten tek seferde alamıycaz nasipte varsa kullanırız dediğin gibi. İnşallah o günleri de görmeyi nasip etsinMalesef öyle özellikle elektronik ürünleri son ana bırakmamak lazım. Geçen sene arkadaşım doğum yaptı aramızda tam 1 sene olacak aldıkları şeylerin hepsine ben iki katından fazla para verdim resmen bu sene alırken gitgide zamlanıp ucuzlamayacağıda kesin. Birde ilk bebek diye aşırıya kaçtım ama umarım aldıklarım uzun ömürlü olurda diğer çocuklarımızada kullanabilirizBende ufak tefek küçük parçalarıda bir iki aya alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?