2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Maşallah sağlıkla gelsin kuzucuk
Erkek bebekler daha çabuk belli ediyormuş kendini ondan erken tahminde bulunmuş olabilir ama 15. Haftadan önce yapılan tahminlerde hata payı olabilirim diyorlar bakalım ne çıkacak:)

Yani sadece aldırmak olarAk düşünmemelisiniz bu süreci allah korusun ama tabiki özel bir bebekte olabilir sonuçta bu süreçte bilip kendini ona göre hazırlamak ve eğitmek gerek bence
Bu konuda tek bir doğru yok malesef, herkesin kendince sebepleri var yaptırıp yaptırmamakta. Hepsini saygı duyuyorum ben yaptırmamayı tercih ediyorum

Son düzenleme:
Evet bende cinsiyetsiz şeylerini büyük eşyalarını aldım ama kıyafet işine hala bakmadım bir iki aya alırım herhalde
Erken midir bilmem ama bende bi tane bebek arabası yakaladım fiyatı da iyiydi kendisi de, Allahim insan dayanamıyorda beklemeye

Erken midir bilmem ama bende bi tane bebek arabası yakaladım fiyatı da iyiydi kendisi de, Allahim insan dayanamıyorda beklemeye
Bende aldım ya hepsini bebek arabası,puset,ana kucağı,kamera, ateş ölçer vs. elektronikleri tamamladım sayılır hatta. Nasipte varsa kullanacağız hem yavaştan almak iyi oluyor bence her şeye yine zam gelecek

Güle güle kullan insallah faydası olur ağrılara

Canım cumartesi 11+0 pazartesi gidiyordum ama dayanamiycam artık 1 ay oldu zaten sorun yoksa 11. Haftada bir ay sonra gel demişti
Doktor bana ıslarla 1 ay sonra gel tamamı dedi.takmışlar 1 aya gitmicem 1 aya kadar3.ayı geçtim ya artık bnde biraz tutarm kendimi.send3 her gittiginde saglıklı görünce zaten1 ay sonraya sabredersn

Selam kızlar… mide bulantısı olmasan 14 hafta tamamladım ama benim de sınavım kabızlıkmıs demek. Yitiiir yaa ilaç içmezsem bağirsaklarm calismiyor

Bende aldım ya hepsini bebek arabası,puset,ana kucağı,kamera, ateş ölçer vs. elektronikleri tamamladım sayılır hatta. Nasipte varsa kullanacağız hem yavaştan almak iyi oluyor bence her şeye yine zam gelecek
Ay maşallah çoğu şeyi almışsın, indirimde güzel bulmuşken insan almak istiyor çünkü hersey zam üstüne zam ne kadar erken alırsan iyi
Ben de ufacık bir iki parça bisey aldim emzik müslin örtü pike gibi tabi küçük bi kaç parça. Cumartesi 11. Hafta kontrolüm var gideyim allahin izniyle sorun olmadığını göreyim bende baslicam

Malesef öyle özellikle elektronik ürünleri son ana bırakmamak lazım. Geçen sene arkadaşım doğum yaptı aramızda tam 1 sene olacak aldıkları şeylerin hepsine ben iki katından fazla para verdim resmen bu sene alırken gitgide zamlanıp ucuzlamayacağıda kesin. Birde ilk bebek diye aşırıya kaçtım ama umarım aldıklarım uzun ömürlü olurda diğer çocuklarımızada kullanabiliriz Bende ufak tefek küçük parçalarıda bir iki aya alacağım

Ya ben korkuyorum almaya kızlar ya birşey olur da kullanmak nasip olmazsa diye. Ama bir yandan da almak istiyorum

Doktor bana ıslarla 1 ay sonra gel tamamı dedi.takmışlar 1 aya gitmicem 1 aya kadar3.ayı geçtim ya artık bnde biraz tutarm kendimi.send3 her gittiginde saglıklı görünce zaten1 ay sonraya sabredersn
Aynen canım şu 12. Haftaya kadar daha tehlikeli ya, bi göreyim içim rahatlar allahın izniyle bakalim

Öyle valla bizde karsilastiriyoruz da hersey uçtu gitti maalesef. Bende imkan yettiğince sırayla alıcam inşallah erken olsa da, zaten tek seferde alamıycaz nasipte varsa kullanırız dediğin gibi. İnşallah o günleri de görmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…