- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.889
- 123
- 31
O sivilceler benimde başıma dert hala azalma olmadı yüzüm boynum fenaKontrolden geliyorum doktor pipisi yok dedi ☺kızim olacak galiba.zaten hamile kaldigimdan beri boynum yüzum hep sivilce ondan şüpelenmistim
Şehir son adet tarihi bir de kaçıncı çocuk onları da yazarsanız hemen ekliyim kizceniArtik ekleyebilirsiniz listeye yas 37
Canim beni ustten muayene etti kipirdiyordu.alltan muayenede cok kipirdamadi ama olcumleri kalbi ensesi her seyi iyi önemli olanda bu.doktor bebek keyifliyse hareket eder dedi.Güzel anneler merhaba bi sorum var size
12 haftalık gebeyim ben de dün kontrolüm vardı doktor her şey cok güzel dedi ama bebeğim pek hareket etmiyordu youtube’ta hafta hafta ultrason görüntülerini izlerim hep bir cok bebek kıpır kıpır yerinde durmuyorlar bu durum beni endişelendirdi doktora sordum her bebek aynı olmaz dedi sizin bebişlerinizin hareketleri nasıl ultrasonda cevaplarsanız cok sevinirim
Çorum ilk cocuk 19 aralik aşilamaŞehir son adet tarihi bir de kaçıncı çocuk onları da yazarsanız hemen ekliyim kizceni
Canım uyuyor da olabilir . Doktora güvenmekten başka çaremiz yok . Bizimki de bugün the baby looks perfect dedi de yüzüm güldüBen de ultrason videolarından gördüğüm kadarıyla hareket eden bi bebek görüntüsü bekliyordum biraz endişelendim doktorum problem yok dedi ama buraya da bir yazayım dedim. Sağlıklı rahat olsunlar yeter
Erkek gibi hissettim
Karnim yuvarlak,full tatlı şeyler aşerdim, ama doktor erkek dedive eğer bunlar da tutuyorsa bende erkek belirtileri var. Ayaklarım buz kesiyor, hep ekşi ve acı şeyler yedim ilk haftalarda hala daha tatlıya saldırmıyorum. Baş ağrım da var neredeyse her gün.
Erkek Bebek Belirtileri Kız Bebek Belirtileri Karnın sivri olması Karnın yuvarlak olması Sağ göğsün sol göğüsten büyük olması Sol göğsün sağ göğüsten büyük olması Kendini güzel hissetmesi Kendini çirkin hissetmesi (nedeni kızınızın güzelliğinizden almasıdır.) Hamilelik sırasında saçların güçlü ve parlak olması Saçların normalden daha yağlı olması Tuzlu ve ekşi aş erme Tatlı aş erme Baş ağrısı Karamsar olma Karnın öne doğru ilerlemesi Karnın yanlara doğru genişlemesi Hamilelikte ayakların soğuk olması Hamilelikte ayakların sıcak olması Bebeğin kalp atış hızı 140 dan küçükse Bebeğin kalp atış hızı 140 veya 140 dan fazla ise Sakin bir hamilelik geçirme Hamilelikte kendinizi sinirli hissetme Rahat bir hamilelik geçirme Yoğun sabah bulantıları Siyah göbek çizgisi; göbeğin yukarısında devam ediyorsa Çizgi göbeğin aşağısında devam ediyorsa Göğüs ucunda koyulaşma Göğüs ucunda hiçbir değişiklik yoksa İdrar renginin açık olması İdrar renginin parlak olması
Size kesin olarak erkek dedi mi yoksa ilerleyen haftalarda mı kesinleşecekDoktorumda bana bu teoriye göre erkek dedi bilimsel bir yönü var bence yoksa demezdi. Kızda yuvarlak gibi gidiyormuş erkekte yuvarlak gelip dikleşir sizinkide öyle olmuş demişti.
Erkeğe benziyor dedi kesin demedi 11+3tü gittiğimde fetal dna sonucunu bekliyoruz kesinleşmesi için ona göre kıyafet almayada başlayacağım kısmetseSize kesin olarak erkek dedi mi yoksa ilerleyen haftalarda mı kesinleşecek
Anladım hayırlısı olsun hepimiz içinErkeğe benziyor dedi kesin demedi 11+3tü gittiğimde fetal dna sonucunu bekliyoruz kesinleşmesi için ona göre kıyafet almayada başlayacağım kısmetse
Zaten , ye tatlıyı doğur atlıyı, ye ekşiyi doğur Ayşe’yi , demiş atalarımız. Teori doğru demek ki.Karnim yuvarlak,full tatlı şeyler aşerdim, ama doktor erkek dedi
Bende dna testi veriyorun ne kadar surede cikarmis acaba? Birde ense kac mm cikti ?Erkeğe benziyor dedi kesin demedi 11+3tü gittiğimde fetal dna sonucunu bekliyoruz kesinleşmesi için ona göre kıyafet almayada başlayacağım kısmetse
Benim 11 artı 3 filandı doktor söylediğindeCanım bir kaç kişi erkek olduğu için görünmüş 11. Haftada doktorları söylemiş öyle demişlerdi. Birde kıza benziyor ya da kemik yapısı erkeğe benziyor vs. Diye tahminde bulunuyormuş ya onu sordum
Tam 15. Gün geldi rapor banaBende dna testi veriyorun ne kadar surede cikarmis acaba? Birde ense kac mm cikti ?
Kız mı acepTeyzecikleer buda benim bebişiim bende cinsiyet tahmini istiyorumm
Kız mı annesi sankiiResimimiz de ekteki gibi :)
Canım hepsi farklı kıyaslama bence korkma doğunca da öyle kimi sakin yapılı kimi daha kıpırdak kimi uyur kimi uyumazGüzel anneler merhaba bi sorum var size
12 haftalık gebeyim ben de dün kontrolüm vardı doktor her şey cok güzel dedi ama bebeğim pek hareket etmiyordu youtube’ta hafta hafta ultrason görüntülerini izlerim hep bir cok bebek kıpır kıpır yerinde durmuyorlar bu durum beni endişelendirdi doktora sordum her bebek aynı olmaz dedi sizin bebişlerinizin hareketleri nasıl ultrasonda cevaplarsanız cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?