2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Hadi ya. Bu da çürütme garantili belirti .
Kesindir erkek dediyse . Karnımızın şekli için daha erken aslında.
Valla bende anlamadım bu arada benim gobegim hemen çıkıyor simdi bile 6aylik gibiyim ama dha once iki gebelik gecirmistim ikisindede eksi seyler tuzlu seyler aserdim erkek oldular bunda tatli olunca acaba kizmi dedim yine erkek

Herkese selamlar, bu konuyu yeni gördüm
Size bi şey sorucam 6. Haftadan beri ufak tefek bulantılarım oldu, bir kaç gündür olmadı tamam dedim geçecek. Ama bugün sabahtan beri hiç olmadığı kadar bulantım ve öğürmem var, birden oldu. Böyle olan var mı? Biraz da üşüyorum hasta mı olucam acaba diye korkmaya başladım

D Derenimo2 kuzu sende mi yoksun liste de yoksa ben bakar kör mü oldum

Valla bende anlamadım bu arada benim gobegim hemen çıkıyor simdi bile 6aylik gibiyim ama dha once iki gebelik gecirmistim ikisindede eksi seyler tuzlu seyler aserdim erkek oldular bunda tatli olunca acaba kizmi dedim yine erkek
Hey maşallah erkekten yana şans var sizde .
Benim de kızımda karnım ikiz gibiydi .çok erken çıkmıştı göbeğim top gibi. 18 kg almıştım .
Bunda bulantı olduğundan henüz 800gr aldım.
İnşallah çok almadan bitiririz.

13+2de usgde 13+1di ögrendim canım bazı doktorlar söylemiyor daha ama inşallah söyler sana

Canım daha yeni girdim siteye bugün giremedim.Ceket gibi bişey aldım tulum şapka aldım çorap aldım birde attıgım.bide trendyoldan hastane çıkışı agız mendili siparişi verdim
Oy maşallah çok iyi yapmışsın hepsi bi anda alınmıyor zaten
Bende bugün kuzulu battaniye aldım bi duramıyorum yerimde

Oy maşallah çok iyi yapmışsın hepsi bi anda alınmıyor zaten
Bende bugün kuzulu battaniye aldım bi duramıyorum yerimde
kuzulu ikisinede olur beyazmı aldınnBattaniyelere gözüm takılıyor bnmde yorumlarda iyiydi agız mendilinden cok memnun kalan var

Eklentiler

• IMG_20220310_232947.webp
    17 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20220310_232907.webp
    39 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
kuzulu ikisinede olur beyazmı aldınnBattaniyelere gözüm takılıyor bnmde yorumlarda iyiydi agız mendilinden cok memnun kalan var
Oyyy
Ağız mendili yeter canım lekesi çıkmıyor zaten bulaştığında maalesef lekeli kalıyor, ilk zamanlar kullanacak kadar oldu mu yeterli, çok güzelmiş.
Bende bu düz ağız bezlerinin daha kalını oluyor ya havlu gibi onlardan aldım, onlar çok işe yarıyor yeğenim 3 buçuk yaşında ablam daha kullanıyor sırtına terlediginde
Kuzucuklu battaniye de bu

Eklentiler

• 20220310_221825.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 81
Yaa çok tatlı

Çok begendim battaniyeyi burda görürsem alabilirim kalın görünüyor kuzucuk kendine kuzucuk olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…