2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İnşallahhh bende bu ay kalmak istiyorum ama zor gibi. Prolaktin hormonu 40 çoktı ve idrar yollarımda enfeksiyon çıktı
Merhaba, hamilelik sureciniz Nasil geciyor? Bende de prolaktin Su anda Cok yuksel. Oyle oldugu halde hamile kaldim. Daha yeni hamileyim ama Cok korkuyorum doktorunuz Ne demisti, Nasil geciyor hamilelik sureci

Aynen cinsiyet babadan gelir babamiz çerkez ve genelde erkek çocukları oluyormuş

Brn yaptırmadm ikili test cünki sonuç ne çıkarsa cıksın o benm bebegim kk endimide stres3 sokmak istemedm

Ben geçen hafta cumartesi ikili test için kan verdim ancak sonuçlar daha çıkmadı. Biz eşimle fetal dna da yaptırmak istiyorduk o sebeple de fetal dna için ayrıca kan verdik. Riskli bir durum varsa onu bilmek ve ona göre hareket etmek istedik tabiki herkesin tercihi ve düşüncesi farklı. Yani eğer ne olursa olsun ben vazgeçmem diyorsanız boşuna fetal dna testi yaptırmayın. Tercih tamamen size kalmış, hakkınızda hayırlısı olsun..

Yaa olmazmıyız eşim yıkıldı gözümün önünde dağ gibi adam yani ilk söylediğinde çok şaapmadık ama 16 da kesin deyince ilk çocuk filan tabii heveste çık gittik hemen oda siparişini filan verdik 20 de şok yaşadık ama gerçekten de ilk çocuk kız olması da çok güzel bişey

Ayy yıkılmaz mi yaa tabi insan kesin diyince herseyi alır. Benim ablamda 16da kesin kız dedi doktoru gitti oda takımı almisti o da. Tahmin edebiliyorum degistirmislerdir artık takımı falan değil mi? İyice beklemek lazım demekki
Aynen benimde içimden hep öyle geçiyor kiz çocuğu, birde gurbetteyim sanki arkadaşım yoldasim olacakmış gibi geliyor ama tabi sağlıklı hayırlı evlat olsun önce

Allahtan boyamamışlardı hemen değiştirdik rengini ama korkudan düz krem yaptık nolur nolmaz

Diloss cinsiyet belli oldumu senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…