- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
Tüp bebekle 14 haftalık ikizlere gebeyim. Doğuma kadar ilişkiyi kendimize yasakladık. Anlık ihtiyaç için geri dönüşü olmayacak hata yapmak istemiyoruz. Yeter ki bebeklerin canı sağ olsun varsın 9 ay ilişki olmayıversin. Siz de riske atmayın derimGünaydın kızlar,
Biz de bugün 15+0 olduk şükür. Hafta başında ilişki oldu, sonrasında minicik çok açık pembe bir lekelenmem oldu. Ertesi gün hemen kendi doktoruma gittim bebek iyi maşallah. İlişkiden dolayı ufak bir kanama alanı oluşmuş ilişkiyi ysakladı. Biraz dinlen dedi bir sonraki termine kadar düzelir dedi. Ayrıca magnezyum vermişti onu da mutlaka kullanmaya devam et dedi. Sizde oldu mu hiç böyle bir şey? Sadece bir kere çok çok ufak bir leke geldi devamı gelmedi şükürinsan yine de korkuyor.
Sizler nasılsınız? Bayadır giremiyordum bulantılarım hala devam ediyor bu arada. Inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlerimize.
Şuan yaşadığın duyguları tahmin edebiliyorum doktorların bu rahatlığına da anlam veremiyorum canim gerekirse hiç bir iş yapma yat sürekli Rabbim bebeğini size bağışlasın dua etmekten başka biseu gelmiyor insanın elinden kaç haftaliksin cnm kendini zorladn mi durduk yere mi olduHepinize , teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Y yaos68Crknkz katinaizmir T temmuzekim Z Zzy Dilos6342 L Lalalala1 T Turunculuu maviss_34 Z Zencefilimsi Jajinda ( Atladığım varsa da özür dilerim )
İlk gittiğim doktorumdan acil randevu istedim. Cumartesi çalışıyormuş.
Dedim, kanama ile birlikte, kocaman et gibi bir parça düştü , hatta bir kaba koyup yanıma da aldım. Yattım karından muayene etti, dedim orda mı , atıyor mu kalbibakıyorum dedi. Hareketlerini gördüm sonra, kalp atışı devam ediyordu. Çok büyük bir kanama alanın var, diye gösterdi. Düşükle sonuçlanabilir , yaşın da var dedi. Kaynar sular döküldü başımdan.
Yatış isterim bu durumda, ama özele yatırırım tabii , dedi. Dedim , ne kadar gecelik. 2000 + masraflar, dedi.
Daha yeni Fetal DNA yaptırmıştım. 4000 bin oraya verdik. Dedim öyle bir bütçem yok.
Kapıdan çıkarken , dedim yanımda Proluton var , vursak iyi olur mu? Olur, dedi (Hemşire vurdu) Kendi kendimizin doktoru olduk resmen.
Sonra devlet Acil’e gittim ordan çıkıp. Muayene oldum. O doktor da , büyük kanama alanın var , görüyorum, dedi. Yatış versem de bi fark yaratmaz , dedi doktor. Evinde dinlen , progestan fitil olarak al günde 3 kez. İlişki yasak , ağır iş yasak, ıkınmak yasak dedi. 10 gün sonra gel , dedi. Bende ikinci şok. Dünya kadar zaman var içimden. Dedim proluton vuruldum. İyi yapmışsın dedi
Eve geldim , banyo , bir şeyler ye derken, dedim nasılsa özele gittim kontrol randevusu isteyeyim. Bana düşük yapabilirsin diyen doktor, demez mi ikili test sonucun gelsin görüşürüz. ( Sekreter yazıyor bana)
Gözlerimden ateş çıktı, dedim , ne alaka?
Sekretere yazdım, kanaması olan, düşük tehdidi olduğunu söylediği hastasını ne zaman görmek ister , progestan işe yaradı mı diye , bir de öyle sorun , dedim.
Neyse binbir zahmet aradılar , pazartesi kontrole gideceğim nasipse.
Yani progestana ve Allah’ın takdirine kaldı durum biraz. İnşallah faydasını görürüm. Allah kimsenin başına vermesin böyle stresi, ama işte olabiliyor ne yazık ki. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissettim. İnşallah tutunur herşeye inat, ben her gün kullanmaya razıyım fitil.
…..
Tekrar teşekkürler iyi dilekleriniz için
Mümkün oldukça dinlenin, zor ama stres yapmamaya çalışıp, iyiye odaklanmaya çalışın lütfen. Malesef hayat elimizde olmayan şeylerle sınayabiliyor bazen. Belki şu an ne desek boş ama üzüntünüzü okuduğum andan beri paylaşıyorum. En kısa sürede herşeyin düzelmesini diliyorumHepinize , teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Y yaos68Crknkz katinaizmir T temmuzekim Z Zzy Dilos6342 L Lalalala1 T Turunculuu maviss_34 Z Zencefilimsi Jajinda ( Atladığım varsa da özür dilerim )
Dedim, kanama ile birlikte, kocaman et gibi bir parça düştü , hatta bir kaba koyup yanıma da aldım. Yattım karından muayene etti, dedim orda mı , atıyor mu kalbibakıyorum dedi. Hareketlerini gördüm sonra, kalp atışı devam ediyordu. Çok büyük bir kanama alanın var, diye gösterdi. Düşükle sonuçlanabilir , yaşın da var dedi. Kaynar sular döküldü başımdan.
Yatış isterim bu durumda, ama özele yatırırım tabii , dedi. Dedim , ne kadar gecelik. 2000 + masraflar, dedi.
Daha yeni Fetal DNA yaptırmıştım. 4000 bin oraya verdik. Dedim öyle bir bütçem yok.
Kapıdan çıkarken , dedim yanımda Proluton var , vursak iyi olur mu? Olur, dedi (Hemşire vurdu) Kendi kendimizin doktoru olduk resmen.
Sonra devlet Acil’e gittim ordan çıkıp. Muayene oldum. O doktor da , büyük kanama alanın var , görüyorum, dedi. Yatış versem de bi fark yaratmaz , dedi doktor. Evinde dinlen , progestan fitil olarak al günde 3 kez. İlişki yasak , ağır iş yasak, ıkınmak yasak dedi. 10 gün sonra gel , dedi. Bende ikinci şok. Dünya kadar zaman var içimden. Dedim proluton vuruldum. İyi yapmışsın dedi
Eve geldim , banyo , bir şeyler ye derken, dedim nasılsa özele gittim kontrol randevusu isteyeyim. Bana düşük yapabilirsin diyen doktor, demez mi ikili test sonucun gelsin görüşürüz. ( Sekreter yazıyor bana)
Sekretere yazdım, kanaması olan, düşük tehdidi olduğunu söylediği hastasını ne zaman görmek ister , progestan işe yaradı mı diye , bir de öyle sorun , dedim.
Yani progestana ve Allah’ın takdirine kaldı durum biraz. İnşallah faydasını görürüm. Allah kimsenin başına vermesin böyle stresi, ama işte olabiliyor ne yazık ki. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissettim. İnşallah tutunur herşeye inat, ben her gün kullanmaya razıyım fitil.
…..
Öncelikle çok çok geçmiş olsun.. doktor biraz parasal yerinden bakmış resmen. Eğer etrafınızda doktor varsa kontrole başka doktora da gidin muhakkak benim düşüncem, yazdıklarınızdan bile sadece hiç ısınamadim doktora. İnşallah bebeğin tutunur sana, iğneyi her gün mü vuracaksın bari doktor ona bisey söyledi mi?Hepinize , teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Y yaos68Crknkz katinaizmir T temmuzekim Z Zzy Dilos6342 L Lalalala1 T Turunculuu maviss_34 Z Zencefilimsi Jajinda ( Atladığım varsa da özür dilerim )
…..
Çok geçmiş olsun. Bence başka bir doktora daha görünün belki gerçekten yatış işe yarar. Allah bebeğinizi size bağışlasın.Hepinize , teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Y yaos68Crknkz katinaizmir T temmuzekim Z Zzy Dilos6342 L Lalalala1 T Turunculuu maviss_34 Z Zencefilimsi Jajinda ( Atladığım varsa da özür dilerim )
…..
Progestan fitil kullanıyor musunuz?Kızlar az önce sanki idrarımı yapar gibi akıntım geldi baya geldi ama böyle bişey yaşayan varmı çok korktum
Yaa hiç basima gelmedi bu 3. Ama bilemedim idrar değil dimi eminsin. Endişelendiysen bi doktora mo gitsen acaba. Fazla ve hep de sıvıysaKızlar az önce sanki idrarımı yapar gibi akıntım geldi baya geldi ama böyle bişey yaşayan varmı çok korktum
Kullanıyorum canım akşamları o hiç yapmamıştı böyle bişey ilk aydan beri kullanıyorumProgestan fitil kullanıyor musunuz?
İdrar değildi canım berrak renkte geldi enfeksiyonum var antibiyotik kullanıyorum ama bitecek oda yarın şimdiye yapmamıştı doktoruma yazdım ne diyecek bakalım gwçen arkadaş sabah kalktığında idrarını yaptığını sonra bbeğin düştüğünü söylemişti Allahım aklıma neler geliyorYaa hiç basima gelmedi bu 3. Ama bilemedim idrar değil dimi eminsin. Endişelendiysen bi doktora mo gitsen acaba. Fazla ve hep de sıvıysa
Ben de ilk aydan beri kullanıyorum. Her zaman değil ama bende de su gibi akıntı yaptığı oluyor. Bu hafta kontrol var soracağım doktora ama araştırdığımda progestan fitil kullananlar su gibi akıntılarının olduğunu yazmışlar. Ama çok fazlaysa bence doktora görünün.Kullanıyorum canım akşamları o hiç yapmamıştı böyle bişey ilk aydan beri kullanıyorum
Bende de progestan fitil yapiyordu canım arada su gibi ama sen bi doktoruna sorKullanıyorum canım akşamları o hiç yapmamıştı böyle bişey ilk aydan beri kullanıyorum
Yani normalde akıntı geldiğini hissetmem canım bunda hissettim bikaç saniye gelmeye devam etti sendede böylemi oluyor acabaBen de ilk aydan beri kullanıyorum. Her zaman değil ama bende de su gibi akıntı yaptığı oluyor. Bu hafta kontrol var soracağım doktora ama araştırdığımda progestan fitil kullananlar su gibi akıntılarının olduğunu yazmışlar. Ama çok fazlaysa bence doktora görünün.
Yok hissetmedim canım o kadar fazla olmadı. Enfeksiyondan bile olmuş olabilir.Yani normalde akıntı geldiğini hissetmem canım bunda hissettim bikaç saniye gelmeye devam etti sendede böylemi oluyor acaba
Canim bacak arasindan mi bakti bebege yandan mı bana yandan bakti 12. Haftada .sana 12 . Haftada ne demistiKızlar merhaba bugün doktor randevum vardı ne rüyam tuttu ne nub teorisi, kız geliyormuşş
İnşallah öyledir canım kötü bişey düşünmek istemiyorum artık ya gerçekten çok sıkıldım bu panik halimden tuhaf tuhaf şeyler oluncada çok korkutorum ya doktorun yazmasını bekliyorum bakalım ne diyecekYok hissetmedim canım o kadar fazla olmadı. Enfeksiyondan bile olmuş olabilir.
Fitil kullanıyorsanız oluyor bende başından beri fitil kullanıyorum tüp bebekten dolayı. Bazen pütürlü bazen su-idrar gibi geliyor bendende. İç çamaşırını ıslatıyor. Günlük pedler alerji yapınca ıslaklıktan kaynaklı sanırım havlu peçete koyuyorum sürekli her wcde.Kızlar az önce sanki idrarımı yapar gibi akıntım geldi baya geldi ama böyle bişey yaşayan varmı çok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?