Acile gidin ultrasondan bakıyorlar bebeğin suyu ne durumda diye ordan cevap alınca kafanızda soru işareti kalmaz. İnşallah güzel haberle dönün bize.İdrar değildi canım berrak renkte geldi enfeksiyonum var antibiyotik kullanıyorum ama bitecek oda yarın şimdiye yapmamıştı doktoruma yazdım ne diyecek bakalım gwçen arkadaş sabah kalktığında idrarını yaptığını sonra bbeğin düştüğünü söylemişti Allahım aklıma neler geliyor
Daha önceki gebeliğimde enfeksiyon vardı ve hiç anlamadım enfeksiyın olduğunu. Sizin idrar tahlilinden mi anlaşılmıştı enfeksiyon olduğu?İdrar değildi canım berrak renkte geldi enfeksiyonum var antibiyotik kullanıyorum ama bitecek oda yarın şimdiye yapmamıştı doktoruma yazdım ne diyecek bakalım gwçen arkadaş sabah kalktığında idrarını yaptığını sonra bbeğin düştüğünü söylemişti Allahım aklıma neler geliyor
Çok geçmiş olsunGece gittik kanama yokmuş icerde igne vurdular insallah biter cok aagol kardeşim
Dualarımız seninle umarım herşey yolundadırGünaydın herkese,
Bu sabah tuvaletimi yaparken, içimden ciğer gibi bir parça düştü. Peçeteye aldım. Sonra bağıra çağıra eşimi kaldırdım. Doktoruma yazdım, cevap gelmezse 9’ a kadar , acile gideceğim.
Bu kez ben dualarınıza talibim. Bu kadar gelmişken kaybetme fikri…Hayırlısı ne diyeyim.
Kaç haftalıktasınız ? Kanama alanı büyümez umarım bende 4 hafta boyunca büyümüştü ama bebekte genetik sorun varmış ondan yaşamadı. İnşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsınız. Bebek tutunduysa ve kanama bebeğe çok yakın bir yerde değilse zarar vermeyebilir . Allah şifa versin cnmHepinize , teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. @yaos68 @Crknkz @katinaizmir @temmuzekim @Zzy @Dilos6342 @Lalalala1 @Turunculuumaviss_34 Z Zencefilimsi @Jajinda ( Atladığım varsa da özür dilerim )
İlk gittiğim doktorumdan acil randevu istedim. Cumartesi çalışıyormuş.
Dedim, kanama ile birlikte, kocaman et gibi bir parça düştü , hatta bir kaba koyup yanıma da aldım. Yattım karından muayene etti, dedim orda mı , atıyor mu kalbibakıyorum dedi. Hareketlerini gördüm sonra, kalp atışı devam ediyordu. Çok büyük bir kanama alanın var, diye gösterdi. Düşükle sonuçlanabilir , yaşın da var dedi. Kaynar sular döküldü başımdan.
Yatış isterim bu durumda, ama özele yatırırım tabii , dedi. Dedim , ne kadar gecelik. 2000 + masraflar, dedi.
Daha yeni Fetal DNA yaptırmıştım. 4000 bin oraya verdik. Dedim öyle bir bütçem yok.
Kapıdan çıkarken , dedim yanımda Proluton var , vursak iyi olur mu? Olur, dedi (Hemşire vurdu) Kendi kendimizin doktoru olduk resmen.
Sonra devlet Acil’e gittim ordan çıkıp. Muayene oldum. O doktor da , büyük kanama alanın var , görüyorum, dedi. Yatış versem de bi fark yaratmaz , dedi doktor. Evinde dinlen , progestan fitil olarak al günde 3 kez. İlişki yasak , ağır iş yasak, ıkınmak yasak dedi. 10 gün sonra gel , dedi. Bende ikinci şok. Dünya kadar zaman var içimden. Dedim proluton vuruldum. İyi yapmışsın dedi
Eve geldim , banyo , bir şeyler ye derken, dedim nasılsa özele gittim kontrol randevusu isteyeyim. Bana düşük yapabilirsin diyen doktor, demez mi ikili test sonucun gelsin görüşürüz. ( Sekreter yazıyor bana)
Gözlerimden ateş çıktı, dedim , ne alaka?
Sekretere yazdım, kanaması olan, düşük tehdidi olduğunu söylediği hastasını ne zaman görmek ister , progestan işe yaradı mı diye , bir de öyle sorun , dedim.
Neyse binbir zahmet aradılar , pazartesi kontrole gideceğim nasipse.
Yani progestana ve Allah’ın takdirine kaldı durum biraz. İnşallah faydasını görürüm. Allah kimsenin başına vermesin böyle stresi, ama işte olabiliyor ne yazık ki. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissettim. İnşallah tutunur herşeye inat, ben her gün kullanmaya razıyım fitil.
…..
Tekrar teşekkürler iyi dilekleriniz için
Evet doktorum tahlil yapmıştı sancım var deyinceDaha önceki gebeliğimde enfeksiyon vardı ve hiç anlamadım enfeksiyın olduğunu. Sizin idrar tahlilinden mi anlaşılmıştı enfeksiyon olduğu?
Merak etme bebişin seninle dinlen bolca herşey yoluna girer. Bir arkadaşımında çok kanama alanı vardı ama bebişine sağlıkla kavuştuHepinize , teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. @yaos68 @Crknkz @katinaizmir @temmuzekim @Zzy @Dilos6342 @Lalalala1 @Turunculuumaviss_34 Z Zencefilimsi @Jajinda ( Atladığım varsa da özür dilerim )
İlk gittiğim doktorumdan acil randevu istedim. Cumartesi çalışıyormuş.
Dedim, kanama ile birlikte, kocaman et gibi bir parça düştü , hatta bir kaba koyup yanıma da aldım. Yattım karından muayene etti, dedim orda mı , atıyor mu kalbibakıyorum dedi. Hareketlerini gördüm sonra, kalp atışı devam ediyordu. Çok büyük bir kanama alanın var, diye gösterdi. Düşükle sonuçlanabilir , yaşın da var dedi. Kaynar sular döküldü başımdan.
Yatış isterim bu durumda, ama özele yatırırım tabii , dedi. Dedim , ne kadar gecelik. 2000 + masraflar, dedi.
Daha yeni Fetal DNA yaptırmıştım. 4000 bin oraya verdik. Dedim öyle bir bütçem yok.
Kapıdan çıkarken , dedim yanımda Proluton var , vursak iyi olur mu? Olur, dedi (Hemşire vurdu) Kendi kendimizin doktoru olduk resmen.
Sonra devlet Acil’e gittim ordan çıkıp. Muayene oldum. O doktor da , büyük kanama alanın var , görüyorum, dedi. Yatış versem de bi fark yaratmaz , dedi doktor. Evinde dinlen , progestan fitil olarak al günde 3 kez. İlişki yasak , ağır iş yasak, ıkınmak yasak dedi. 10 gün sonra gel , dedi. Bende ikinci şok. Dünya kadar zaman var içimden. Dedim proluton vuruldum. İyi yapmışsın dedi
Eve geldim , banyo , bir şeyler ye derken, dedim nasılsa özele gittim kontrol randevusu isteyeyim. Bana düşük yapabilirsin diyen doktor, demez mi ikili test sonucun gelsin görüşürüz. ( Sekreter yazıyor bana)
Gözlerimden ateş çıktı, dedim , ne alaka?
Sekretere yazdım, kanaması olan, düşük tehdidi olduğunu söylediği hastasını ne zaman görmek ister , progestan işe yaradı mı diye , bir de öyle sorun , dedim.
Neyse binbir zahmet aradılar , pazartesi kontrole gideceğim nasipse.
Yani progestana ve Allah’ın takdirine kaldı durum biraz. İnşallah faydasını görürüm. Allah kimsenin başına vermesin böyle stresi, ama işte olabiliyor ne yazık ki. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissettim. İnşallah tutunur herşeye inat, ben her gün kullanmaya razıyım fitil.
…..
Tekrar teşekkürler iyi dilekleriniz için
İnşallah canım ikili testi sordu istemedim zaten istemiyordum ama görmek çok güzel gerçekten ilk defa böyle büyük gorunce çıkarken çok heyecanlandım titriyordumÇok şükür canim bir sonraki kontrolde kesin olarak soyler cinsiyeti
Sakin kalmaya çalışın inşallah bi sorun yoktur. Doktorunuz yazınca bilgi verir misinizİnşallah öyledir canım kötü bişey düşünmek istemiyorum artık ya gerçekten çok sıkıldım bu panik halimden tuhaf tuhaf şeyler oluncada çok korkutorum ya doktorun yazmasını bekliyorum bakalım ne diyecek
Haber ederim canım sağolSakin kalmaya çalışın inşallah bi sorun yoktur. Doktorunuz yazınca bilgi verir misiniz
Çok sağol canım akşam atayım inşallah, çok şaşırdım doktor baya parmaklarına kadar gösterdi elleriyle yüzünü kapatmıştı hatta utangaç hanımYaa usg varmı nasıldı canim hayırlı olsun sağlıkla gelsin kızın
12. Haftada da kız tahmin etmişlerdi ama kesin değil diye özellikle belirtmişti. Şimdi bebeğin her yanından baktı hem yandan hem alttan bacak arasına, baya emin konuştu pipi göremiyorum dediCanim bacak arasindan mi bakti bebege yandan mı bana yandan bakti 12. Haftada .sana 12 . Haftada ne demisti
Hımm yok benim 14 aylık bi kızım var onun kanı dolaşıp da işleri karıştırırsa bilmiyorum . Belki yanılma payı olabilir diye kesin konuşmadı doktor olabilir o zamanYuh, soruyu mu anlamadı acaba? Fetal DNA adı üstünde , ama rapora yazamıyorlar Türkiye’de yasa gereği . Belki ondan kestirme cevap verip yok demişlerdir.
Bir de eğer annenin erkek çocuğu varsa , üzüm yıllar o kan vücutta dolaşmaya devam edermiş. O yanıltabilirmiş ikinci kız ise. Öyle okumuştum. Çünkü y kromozomu yakalamaya çalışıyor kanda.
Ama ilk çocuksa, yanılma payı pek yok.
Evet , aşırı geniş ve kalın bir pıhtı imiş.Çok geçmiş olsun . Umarım bebeğiniz sizinledir. Kan pıhtısı olabilir mi ?
Şuan yaşadığın duyguları tahmin edebiliyorum doktorların bu rahatlığına da anlam veremiyorum canim gerekirse hiç bir iş yapma yat sürekli Rabbim bebeğini size bağışlasın dua etmekten başka biseu gelmiyor insanın elinden kaç haftaliksin cnm kendini zorladn mi durduk yere mi oldu
Cok tesekkur ederim , cok incesinizMümkün oldukça dinlenin, zor ama stres yapmamaya çalışıp, iyiye odaklanmaya çalışın lütfen. Malesef hayat elimizde olmayan şeylerle sınayabiliyor bazen. Belki şu an ne desek boş ama üzüntünüzü okuduğum andan beri paylaşıyorum. En kısa sürede herşeyin düzelmesini diliyorum
Öncelikle çok çok geçmiş olsun.. doktor biraz parasal yerinden bakmış resmen. Eğer etrafınızda doktor varsa kontrole başka doktora da gidin muhakkak benim düşüncem, yazdıklarınızdan bile sadece hiç ısınamadim doktora. İnşallah bebeğin tutunur sana, iğneyi her gün mü vuracaksın bari doktor ona bisey söyledi mi?
İnşallah benim de öyle olur ve atlatırım teşekkür ederimMerak etme bebişin seninle dinlen bolca herşey yoluna girer. Bir arkadaşımında çok kanama alanı vardı ama bebişine sağlıkla kavuştu
Progestan kaynaklı olduğunu düşünüyorum endişelenmeyin pzt. Kontrolde hatırlatın bana bakalım dedi canım, biraz olsada rahatladım..Sakin kalmaya çalışın inşallah bi sorun yoktur. Doktorunuz yazınca bilgi verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?