2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Acile gidin ultrasondan bakıyorlar bebeğin suyu ne durumda diye ordan cevap alınca kafanızda soru işareti kalmaz. İnşallah güzel haberle dönün bize.

Daha önceki gebeliğimde enfeksiyon vardı ve hiç anlamadım enfeksiyın olduğunu. Sizin idrar tahlilinden mi anlaşılmıştı enfeksiyon olduğu?

Dualarımız seninle umarım herşey yolundadır

Kaç haftalıktasınız ? Kanama alanı büyümez umarım bende 4 hafta boyunca büyümüştü ama bebekte genetik sorun varmış ondan yaşamadı. İnşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsınız. Bebek tutunduysa ve kanama bebeğe çok yakın bir yerde değilse zarar vermeyebilir . Allah şifa versin cnm

Merak etme bebişin seninle dinlen bolca herşey yoluna girer. Bir arkadaşımında çok kanama alanı vardı ama bebişine sağlıkla kavuştu

Merhabalar,
Fetal doppler alayım mı diye düşünüp duruyordum. Sağolsun unuttuğum birşeyi kızım hatırlattı. Kendi dr seyini almış steteskopunu takmış anne gel kalbini dinleyeceğim dedi. Aaa dedim benim evde steteskopum vardı. Unutmuşum yıllar önce espri olsun diye bir arkadaşım hediye almıştı bana. Hemen alıp önce kızımın sonra kendi kalbimi dinledim dedim 12 hafta olduk belki bebişinde kalbini durarım bir şansımı deneyeyim karnıma bebeşin olduğu noktaya koyup dinlemeye başladım ve duyuluyor hanımlar. Eminim basit bir steteskop fetal dopplerden daha uygun fiyatlıdır. Hem bebeğe zararı yok. Belki benim gibi şansını denemek isteyen olur diye yazayım dedim

Sakin kalmaya çalışın inşallah bi sorun yoktur. Doktorunuz yazınca bilgi verir misiniz

Yaa usg varmı nasıldı canim hayırlı olsun sağlıkla gelsin kızın
Çok sağol canım akşam atayım inşallah, çok şaşırdım doktor baya parmaklarına kadar gösterdi elleriyle yüzünü kapatmıştı hatta utangaç hanım
Canim bacak arasindan mi bakti bebege yandan mı bana yandan bakti 12. Haftada .sana 12 . Haftada ne demisti
12. Haftada da kız tahmin etmişlerdi ama kesin değil diye özellikle belirtmişti. Şimdi bebeğin her yanından baktı hem yandan hem alttan bacak arasına, baya emin konuştu pipi göremiyorum dedi

Hımm yok benim 14 aylık bi kızım var onun kanı dolaşıp da işleri karıştırırsa bilmiyorum . Belki yanılma payı olabilir diye kesin konuşmadı doktor olabilir o zaman

12+3 tayım.
Aslında biz de onu düşündük, ne oldu da böyle bi şey yaşadık , tam 8 gün önce perinatologa göründüm , hiç bir şey yoktu. Acildeki doktor bunlar öngörülemez , dedi.
Ama bu Çarşamba, çok yürüdük.( Karşıyaka -Bornova -Alsancak- Konak , İzmir’in altini ustune getirdik ) belki ondan , yorulmustum baya, belki de genetik sebepler . Her sey belirsiz su an.
Çok teşekkürler ederim , dinlenip beklemedeyim.

Cok tesekkur ederim , cok incesiniz

Ben Acil den cikar cikmaz , klinige yazdim. Dedim yatis degil , evde istirahat verildi.

Bana dese ki, ah şu devlettekiler ne kadar rahat, diyeceğim beni düşünüyor.
Adam bana ikili test al, konuşuruz diyor cevap olarak . ( Bana sabah, niye yaptırdın,yaşından dolayı zaten riskli çıkar diyen doktor )

İğneyi ben teklif ettim vurulayım diye, traji-komik olan o.
Sadece fitil verildi bana, o da devlet hastanesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…