2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar dün kontrolüm vardı doktor %80 kız dedi bi bakar mısınız 14+2 deyiz şuan%20 oran beni biraz tereddütte bırakıyor deismz demi snradan

Eklentiler

• IMG-20220316-WA0021.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 109
Kızlar dün kontrolüm vardı doktor %80 kız dedi bi bakar mısınız 14+2 deyiz şuan%20 oran beni biraz tereddütte bırakıyor deismz demi snradan
Canım anlayan vardır belki ama ben hiç anlayamadım. Ama yüzde seksen az bi oran değil 14. Haftada doktorun dediği gibidir diye düşünüyorum ama. Benim 2 kızımdada 12. Haftamda soyledilerdi.

Neyin var geçmiş olsun
Böbreklermde agrı başladı geceleri oluyordu gündüz hafifti bugün sabahta sol tarafımda agrıyla kalktım.doktoruma yazdım gebelerde böbreklerde genişleme enfeksiyon olabiliyormuş üroloji görsün dedi.hemen gittim yarın sabah ultrasonla bakılıcak böbreklere genişleme varsa stend takılıcakmış.daha önce taşım vardı onu aldırdım agrısını çok iyi bilirim bugnde sbah onu hssednce gittim hemen

5 gün önce çektim tartılmadım ama bnde durum bu şimdiden böyleyse önümü göremem artk
Ayyy maşallah benim de böyle sadece daha yayvan ben çok şiştim sanıyordum ama normal demekki ilk zamanlar istiyordum ki bir an evvel göbeğim çıksın şimdi diyorum acaba çok mu oldu

5 gün önce çektim tartılmadım ama bnde durum bu şimdiden böyleyse önümü göremem artk
Oy maşallah baya çıkmış göbüşün
Benim akşamları daha şiş oluyor sanki sabah daha inik. Gün içindeki yeme içmeden kaynaklı tabi.

Ama dışarıdan belli olacak bir göbeğim yok henüz

Canım çok geçmiş olsun inşallah düşündüğün gibi bisey değildir

Ayyy maşallah benim de böyle sadece daha yayvan ben çok şiştim sanıyordum ama normal demekki ilk zamanlar istiyordum ki bir an evvel göbeğim çıksın şimdi diyorum acaba çok mu oldu
Ben sanirim 1 kilo aldım ama kilom var zaten onu bile almasam iyiydi. Hazımsızlıktan mide kısmım şişti alt karnım da biraz çıktı iki kat göbekli gibi oldum ben yayılmış gibi

Aman boşver cıkabildikleri kadar çıksınlar dogurunca özleriz göbekleri

Oy maşallah baya çıkmış göbüşün
Benim akşamları daha şiş oluyor sanki sabah daha inik. Gün içindeki yeme içmeden kaynaklı tabi.

Ama dışarıdan belli olacak bir göbeğim yok henüz
Eli kulagındadır canım iç karın meselesi sanırım pekte anlamam ama akşam göbegim bunun iki katı

Inşallah önemli bisey yoktur ayaklarını falan da üşüttuysen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…