Benim geçen hafta aylık kontrole denk geldi zaten para vermiştim muayene 250 lira o yüzden daha 10 gün dolmadigi için şimdi vermedim sadece kana verdim 150 TL. Valla senin nerdeyse 1000 lirayı bulacakmis. Burda devlette de doktor mfk var görmüşsündür o var ama sıra bulunmuyormuş, bende 150 diyince uğraşmadim artıkBebişim 150 çok iyi bana burda 550 + muayene dediler devlete gittim bende aynı işlemi orda da yapıyorlar sonuçta sadece ilgisizlik oluyor iste
Neyse güneşlenmemek en iyisiBen en üst kattayim da binalar yine dipdibe bakalım artık uzaktan bakicaz
50 tlye almistim 65 olmuş sanırım
Ayyy yok yok evrene kötü mesaj yollayalımBi an hindistan cevizine de baya zam geldi sandım hahahah
Neyse güneşlenmemek en iyisiayyy yazıklar olsun o zaman gelen zama
Biz hem yaglanip hep güneşe cikabilirsek koca göbekle helal olsun bize o zamanAyyy yok yok evrene kötü mesaj yollayalım
Sen tam benim doktoruma göre bir gebesin çok severdi tanısaydıBenim Dr um da aynı yaa.Henüz kilo almadım bulantılarım yeni bitti.
Serenity idi markası bizim san franciscoya gitti 5500tl ödedik izmirde. Ortalama 4-6 civarları değişiyor sanırım fiyatlar 9bin neymiş öyle nereye gönderiyorsunuzMerhaba kızlar nifty test yaptıranlar varsa fiyatlarını söyleyebilir mi biz bugün 9 bin fiyat aldık çok yüksek geldi
Ankarada yaptirdim 300/330 dolar full olanıHanımlar günaydın.
Nifty test için fiyat araştırması yapıyorum da, Kocaeli İstanbul bölgesinde fiyat alan var mı? Başka bölgeler de olur il il temsilcileri mevcut. İletişime geçtiğiniz temsilcilerin Özelden iletişim numaralarını gönderebilir misiniz?
Yaa masallahherkesin degisik bir tiksinme sekli var cok ilginc bende sudan tiksiniyordum sukur geciyor yeni yeni
Visneye aserdim tabi hic biryerde yok kaldi icimde ruyalarimdan cikmiyoraylik beklemek cok uzun en guzelini yapmissiniz doktor tatile gitti benimki ayligida gecti resmen 1 Ay on gun sonraya verdi bakalim nasil gececek
Bi ara benim de geldi halen de geliyor canım doktor enfeksiyon olunca vucüt bazen kendi temizliyor iyi bi şey demişti. İnşaallah kötü bi şey çıkmaz hep iyi haberler alalım@hatibulut sizin erkenden suyunuz gelmişti değil mi? Bir haftadır olan bisey var sorayım dedim artık. Az az parmak ucu kadar su gibi akıntım geliyordu, geldiğini bile hissetmiyordum. Bugün daha da çoğalmış yine hissetmedim, kesinlikle idrar gibi bisey değil fitil de kullanmiyorum biraz korkmaya başladım açıkçası
maşallah ya kız bu kız- Janna - bugün doktor kıza benziyor dedi direk aklıma sen geldin haha bi an helal olsun dedim yine baktım nub belli olmuyor ama ekleyeyim buraya
Bugün sordum canım baktı bi problem görülmüyor dedi suyuna baktı sanırım. Dünden beri de gelmedi benim hiç akıntım da olmuyordu çok garip geldiBi ara benim de geldi halen de geliyor canım doktor enfeksiyon olunca vucüt bazen kendi temizliyor iyi bi şey demişti. İnşaallah kötü bi şey çıkmaz hep iyi haberler alalım
Büyüdüğünü gördüğümden beri bana da hep öyle geliyormaşallah ya kız bu kız
Ben daha başlamadım ama mustela nın çatlak yağını düşünüyorum. Hem temiz hem de bereketliymişKızlar herkese iyi akşamlar , öncelikle umarım sizler de minikleriniz de iyidir :) Çatlak oluşmaması için ürün kullanmaya başladınız mı,eğer kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz? Aramızda tecrübeli anneler de var, önceki gebeliklerde çatlak sorunu oldu mu ya da nasıl çözüm buldunuz acaba? Not: Belli bilinen ürünler var özellikle lierac vs ama fiyatları aşırı fazla,daha farklı öneriler varsa almak isterim:) Sevgiler..
Benim ara ara iç çamaşırımı hafif ıslatıyor ama başından beri öyleydi o yüzden sorun yoktur diye umuyorumBugün sordum canım baktı bi problem görülmüyor dedi suyuna baktı sanırım. Dünden beri de gelmedi benim hiç akıntım da olmuyordu çok garip geldi
Banada fertamir vermişti canım çözelti ama yok iyi gelmedi yazdım bakalım değiştirir belki kullanmasam hiç olmaz heraldeBen ferrum flakon (oral çözelti) kullanıyorum, çok memnunum
Benim hiç yoktu işte canim 1 2 hafta önce afedersin kasık ağrısıyla bi kaç kere beyaz akıntım oldu. Sonra bu su gibi olan başladı ilk çok çok azdı dün biraz fazla geldiBenim ara ara iç çamaşırımı hafif ıslatıyor ama başından beri öyleydi o yüzden sorun yoktur diye umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?